Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 939 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 59, 60, 61, 62, 63  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: pon 28.08.2017 6:33 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.5.2015
Příspěvky: 634
Bydliště: Plzeň
Steve píše:


hele je to takové podivné. Moc to nechápu to chování, ale tohle omezení se mi stane když si telefon nelízné kde je. POtvrdím si to zkouškou režimu follow me, kdy mám na tel 0 satelitů (což nechápu). Včera jsem byl v polích, široko daleko nic a ejhle, omezení 30/50m. Zkusil jsem zapnout follow me a na telefonu bez signálu GPS (což taky nechápu, protože na mapě se mi poloha ukazuje). Nějak nevím co s tím už. Přitom když mám na telefonu polohu, vše funguje bez omezení.

_________________
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: tmava obrazovka
PříspěvekNapsal: pát 01.09.2017 13:26 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.12.2016
Příspěvky: 29
dobry den, chcem sa vas spytat ci mi viete poradit. Vlastnim Phantom 4 Pro. Ked ho zapnem, tak nahlad kamery vobec nevidim. aj ked spravim foto alebo video tak mi na sd kartu nahra ciernu obrazovku. neviete kde moze byt chyba? ziadny pad, ziadne tvrde pristatie. neviem co sa mohlo stat. dakujem za nejaku info.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: tmava obrazovka
PříspěvekNapsal: pát 01.09.2017 13:43 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.12.2016
Příspěvky: 29
uz som nasiel chybu. aka somarinka, natacal som za slnka tak som mal vsetko na manual. a potom vnutri tma :) ospravedlnujem sa..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: sob 02.09.2017 20:19 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 1.9.2017
Příspěvky: 1
Moje minulá zkušenost, možná to někomu pomůže. Phantom 4, po startu stoupání v pohodě, dopředná rychlost ale jenom +-7 km/h. Když jsem po nastoupání výšky chtěl jít dolů, tak to vypadalo, že se zpátky nedostanu, klesání jenom 0,1-0,3 m/s. Naštěstí při přepnutí do režimu "S" to začalo fungovat, jak mělo. Čili přistání v tomto režimu OK. Jelikož jedinou změnou před startem bylo nasazení vzpěry na podvozek pod kameru, zhruba uprostřed, (ochrana kamery při přistání na nerovném terénu), sundal jsem ji a po následném startu letové parametry už byly, jak měly být. Takže se obejdu bez ochrany kamery při přistání, pokud není terén optimální, přistání do ruky je naprosto v pohodě.
Závěr, možná postihuje i popisované problémy "vojtek", ochranná vzpěra na podvozek může za určitých okolností zasahovat do zorného pole spodního senzoru a ovlivnit tak podstatně chování za letu u phantoma.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: ned 10.09.2017 19:35 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 20.11.2014
Příspěvky: 126
Bydliště: Havířov
dostaljos píše:
Moje minulá zkušenost, možná to někomu pomůže. Phantom 4, po startu stoupání v pohodě, dopředná rychlost ale jenom +-7 km/h. Když jsem po nastoupání výšky chtěl jít dolů, tak to vypadalo, že se zpátky nedostanu, klesání jenom 0,1-0,3 m/s. Naštěstí při přepnutí do režimu "S" to začalo fungovat, jak mělo. Čili přistání v tomto režimu OK. Jelikož jedinou změnou před startem bylo nasazení vzpěry na podvozek pod kameru, zhruba uprostřed, (ochrana kamery při přistání na nerovném terénu), sundal jsem ji a po následném startu letové parametry už byly, jak měly být. Takže se obejdu bez ochrany kamery při přistání, pokud není terén optimální, přistání do ruky je naprosto v pohodě.
Závěr, možná postihuje i popisované problémy "vojtek", ochranná vzpěra na podvozek může za určitých okolností zasahovat do zorného pole spodního senzoru a ovlivnit tak podstatně chování za letu u phantoma.



No, já mám tu vzpěru od začátku na stejném místě a nikdy nebyl problém až teď. Volal jsem i do Telinku,ale nic moc mi neporadili. Po poslední aktualizaci se to malinko zlepšilo,ale 4m/s ani náhodou. Byl jsem na dovolené a pokoušel se nafilmovat zámek na Hluboké,nepřál bych vám ten adrenalín. V 50 metrech začal Phantom sám od sebe vertikálně stoupat a nebylo ho možné stáhnout dolů,vůbec nereagoval. Vzhledem k tom,že jsem měl nastavenou výšku na 400m zmizel z dohledu. Samozřejmě jsem zapnul RTH,nepomohlo to a vysílač po chvilce přestal pípat (nepochopitelně) a signál se přerušil.Po dvaceti minutách marného čekání jsem vybalil Marco Polo, že ho půjdu hledat. O pět minut později jsem zaslechl motory a Phantom začal přistávat.Když jsem to diskutoval s technikem z Telinku,tak říkal,že se s tím ještě nesetkal. A mě se to stalo už podruhé. :oops:

_________________
Phantom 4


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: pát 22.09.2017 18:03 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 5.7.2010
Příspěvky: 54
Bydliště: Praha
Ahoj,

Omlouvam se jestli tento dotaz jiz byl zodpovezen. Uvazuji o koupi P4 jiz z druhe ruky, jenom nevim jak je to s opakovanou registraci/aktivaci.

Resil to prosim nekdo z vas neco podobne? Vim ze prvni majitel ktery to zaregistruje na svuj mail tak ten prej pak zadnym spusobem zmenit nejde. Jde zmenit maximalne nazev kopteru.

Ja ted prave nevim ze kdyz si na muj telefon nebo tablet nainstaluji appku DJI GO, vse pripojim tak jestli nebudu na to prvni pripojeni potrebovat prave email + heslo puvodniho majitele.

Funguje to skutecne takhle blbe nebo je to nejakym jinym lepsim spusobem osetreno?

_________________
Arrma Kraton, Arrma Raider, DJI Phantom 4


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: pát 22.09.2017 20:54 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.5.2015
Příspěvky: 634
Bydliště: Plzeň
jen se přihlásíš v dji go a to je vše. včera jsem jednoho kupoval

_________________
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: sob 23.09.2017 19:14 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.5.2015
Příspěvky: 634
Bydliště: Plzeň
Zdary pánové, mám nově (z druhé ruky) phantoma. provedl jsem aktualizaci ovladače, bohužel mi dělá teď zelenéé pruhy přes obraz, nebo se obraz seká. Jenže jak už to bývá, já jsem blbec a před aktualizací jsem obraz nezkoušel. pomžete mi jak to vyřešit? nebo ipad mini je slabý?

omlouvám se, zapnu ovladač, ipada, podržím prst na 3 tečkách, vyberu FW a dám downgrade :-)

_________________
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: ned 24.09.2017 9:52 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.5.2015
Příspěvky: 634
Bydliště: Plzeň
tak mám problém :-( když mám FW 1.8 tak mi ipad 2 mini strašně kostičkuje a vypadává obraz. Nepomohl ani update na iOS11. Když jsem ovladač dal na FW1,6, tak jsem ho musel znovu ručně spárovat. Po spárování bliká kontrolka ovladače snad všema barvama a obraz neběží. Nějaká rada ?:-(

_________________
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: ned 24.09.2017 11:40 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 28.4.2017
Příspěvky: 307
Bydliště: Napajedla
vojtek píše:


.......Vzhledem k tom,že jsem měl nastavenou výšku na 400m......


To tedy rozhodně nepovažuji za rozumné.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: ned 24.09.2017 18:08 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 20.11.2014
Příspěvky: 126
Bydliště: Havířov
Steve píše:

To tedy rozhodně nepovažuji za rozumné.



No,normálně tak vysoko nelítám,ale často natáčím v Alpách.Proto ta výška,po zkušenosti to mám na polovinu

_________________
Phantom 4


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: úte 26.09.2017 20:40 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 5.7.2010
Příspěvky: 54
Bydliště: Praha
Ahojte,

Chci se zeptat jestli je normální když pri startup procedure se nejdriv rozsviti leve predni rameno a o cca sekundu to prave.

Nemeli by se rozsvitit predni ramena najednou hned?

_________________
Arrma Kraton, Arrma Raider, DJI Phantom 4


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: čtv 28.09.2017 12:03 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 28.4.2017
Příspěvky: 307
Bydliště: Napajedla
vojtek píše:


No,normálně tak vysoko nelítám,ale často natáčím v Alpách.Proto ta výška,po zkušenosti to mám na polovinu


Nemyslím tím ani tak to, že už jej nevidíš, ale spíše to, že v té výšce nemáš co dělat.
A může to být drahé a v Rakousku ani nemluvě ;-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: čtv 28.09.2017 17:11 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.5.2015
Příspěvky: 634
Bydliště: Plzeň
Pánové, máte někdo zkušenost s prasklou baterií? mám dvě, záruka ještě půl roku do 24 měsíců, doklad z alzy, obě jsem vyndaval a zandaval se zmáčklou západkou, takže žádné zacvaknutí. Teď koukám a obě dvě co mám (originály) maj praskliny :-(

_________________
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: čtv 28.09.2017 19:17 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 28.4.2017
Příspěvky: 307
Bydliště: Napajedla
Není na baterky jen roční záruka?
Na druhou stranu - obecně na výrobky platí dva...
Jen se bojím, že mechanické poškození bude problém.
Létáš často?
Já mám čtverku skoro rok a půl a nevšiml jsem si ničeho.
Ale nelétám moc často...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 939 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 59, 60, 61, 62, 63  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz