RCmania.cz - web pro modeláře a modely
http://www.rcmania.cz/

DJI - Phantom 3
http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=138&t=71789
Stránka 118 z 120

Autor:  pixel1 [ pon 14.10.2019 8:39 ]
Předmět příspěvku:  Re: DJI - Phantom 3

Vyřešeno

Autor:  phantom3aaadvanced [ pát 01.11.2019 22:29 ]
Předmět příspěvku:  Re: DJI - Phantom 3

Zdravím. Mám velký problém. Nejde mi z ničeho nic rozjet aplikace dji go. Vždycky mi vše běželo v pořádku,teď se normálně prihlasim,jde mi i náhled do minulých letů,ale nejde mi zprovoznit kamera v živém zobrazení ani žádné živé data když připojím ovladač s telefonem.
Můžete mi někdo prosím poradit co s tim?

Autor:  rzboril [ pon 04.11.2019 0:12 ]
Předmět příspěvku:  Re: DJI - Phantom 3

No příčin může být hodně. Já bych to udělal jak u nového. Odinstalovat app, nainstalovat app. Pokud nepomůže tak spustit znovu párování vysílačky-koptéry.

Autor:  phantom3aaadvanced [ pon 04.11.2019 20:13 ]
Předmět příspěvku:  Re: DJI - Phantom 3

No ale vysílač je soarovany dobře s dronem. Jen apka nereaguje. Takže jak dál?:)

Autor:  otompotom [ pon 04.11.2019 22:00 ]
Předmět příspěvku:  Re: DJI - Phantom 3

Nedávno jsem řešil podobný problém.

Phantom přestal přenášet obraz a pak i telemetrii.

Problém byl v rozbitém modulu, který přenáší tyto informace a je součástí wifi modulu.

Vlivem přehřívání nebo dlouhou dobou nepoužívají se poškodí NAND paměť.

Řešení je buď koupit nivy modul, ktery je drahý nebo se ho pokusit opravit přeflešováním paměti.

Mě to vyšlo.

Čerpal jsem ZDE

Třeba ti to pomůže.

DJI tuto opravu nedělá protože nechce, chce prodávat nové stroje. Vím to protože jsem ho v servisu měl, byl v Německu a vyjádření bylo - Neopravitelné.

Autor:  phantom3aaadvanced [ čtv 07.11.2019 21:17 ]
Předmět příspěvku:  Re: DJI - Phantom 3

Tak ještě jednou,smazala se mi apka. Teď ji stáhnu a nejde mi spustit. Kdo mi pomůže prosím???

Autor:  JirkaA [ čtv 07.11.2019 22:19 ]
Předmět příspěvku:  Re: DJI - Phantom 3

Neporadím postup ale o problému vím, u win10 po kterémsi update vnucují windows jejich obecný driver usb sériového portu přes nepodepsaný driver od DJI. Appka vyžaduje ten jejich DJI, jinak nejede. Zagoogli, je to známý problém.

Autor:  pixel1 [ pát 08.11.2019 6:56 ]
Předmět příspěvku:  Re: DJI - Phantom 3

Chce to vymazat data aplikace. I když apku smažeš zůstanou tam po ní nějaké zbytky a můžou dělat problem. Zkusil bych nainstalovat apk pak ve správci ji smazat data potom odinstalovat a z5 nainstalit. Když nepomůže tak reset telefonu do základního nastavení.

Autor:  pixel1 [ pon 11.11.2019 1:43 ]
Předmět příspěvku:  Re: DJI - Phantom 3

Kde najdu prosim log letu v aplikaci Dji GO?

Autor:  rzboril [ pon 11.11.2019 17:06 ]
Předmět příspěvku:  Re: DJI - Phantom 3

Ve složce flight records a podrobnější jsou přímo ve fantomovi. Z něj se to dostane kabelem. Tam jsou i blbosti jako teploty rychlost větru atd.

Autor:  pixel1 [ úte 12.11.2019 1:55 ]
Předmět příspěvku:  Re: DJI - Phantom 3

Já myslel aby vypadal nejak takto:
viewtopic.php?f=138&t=71789&start=1560#p1406318

Autor:  rzboril [ stř 13.11.2019 17:47 ]
Předmět příspěvku:  Re: DJI - Phantom 3

Přesně takhle to přelouská online prohlížeč DAT souboru přímo z phantoma.
Připojíš ho kabelem a vytáhneš logy ve formátu dat. Pak se zaregistruješ u nějaké služby která ti to přelouská do čitelné podoby.
Jinak pokud chceš třeba jenom něco tak stačí obyč log z tabletu mobilu. Je tam toho taky dost, ale ne chyby pády atd.
Tady je příklad baterky:

Přílohy:
Baterka log.jpg
Baterka log.jpg
[ 110.9 KiB | Zobrazeno 3533 krát ]


Autor:  phantom3aaadvanced [ ned 24.11.2019 20:21 ]
Předmět příspěvku:  Re: DJI - Phantom 3

Tak sem dji go odinstalovat,znovu nainstaloval a pořád to nejede. Vysílač se spáruje s dronem dobře,dokonce jde i ovládat,ale vůbec nechce naskočit obraz ani telemetrie. A píše to červené hlášku controller signal Weak. Pomůže mi někdo??? Už půl roku sem kvůli tomu nevyletěl.:((

Autor:  pixel1 [ pon 25.11.2019 10:49 ]
Předmět příspěvku:  Re: DJI - Phantom 3

Aplikace ti tedy funguje? Jen neukazuje obraz a telemetrii? Zkusil bych sehnat někoho s jiným rádiem a vyzkoušet jestli je chyba v něm nebo jinde.

Autor:  phantom3aaadvanced [ pon 02.12.2019 11:54 ]
Předmět příspěvku:  Re: DJI - Phantom 3

Tak už sem tu chybu našel. Jednalo se o úplnou volnost. Vždycky,když sem připojil kabelem telefon tak se mě telefon zeptal jestli povolit aplikaci nebo použít jen nabíjení. Vždy sem dal povolit aplikaci a v tom byla ta chyba. Teď sem dal "jen nabít" a normálně se to rozjelo. Tak jen dávám typ kdyby náhodou to někomu nešlo. Děkuji všem za rady a pomoc.

Stránka 118 z 120 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/