Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1420 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pon 28.08.2017 8:18 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 13.5.2012
Příspěvky: 106
Bydliště: mezi Pce a HK
Obrázky: 6
Kdysi jsem na Youtube viděl video, kdy týpek odstartoval kousek od zakázané zóny a když tam chtěl vletět coptéra zůstala viset ve vzduchu před zakázanou zónou. V zakázané zóně by nemělo jít ani spustit motory.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pon 28.08.2017 8:41 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.5.2015
Příspěvky: 634
Bydliště: Plzeň
Asi je třeba rozlišovat - 30m je omezení které je díky tomu že DJI nevi v které části světa jsi (je nutná registrace a nějaký dúkaz že jsi v evropě nebo v USA apod) a tím pádem nezná předpisy které platí v tvé zemi, tak tě omezí na 30m.
120m je omezení které vyplývá ze základního nastavení a které můžeš kdykoliv změnit jak se ti zlíbí jen tě donutí ho nastavit znovu a potvrdit to že víš o porušování předpisů v tvé zemi.

_________________
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pon 28.08.2017 10:23 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 25.11.2009
Příspěvky: 320
Bydliště: SR
To obmedzenie 50m vzdialenost, vyska 30m ako som to pochopil sa tyka ak nepouzivas tablet/mobil pripojeny k RC radiu.

_________________
DJI P3A+Nvidia Shield,Eachine H8mini+cam.TX05,Thunder TigerXXT,Hydrotek F1+cam.SKY-HD01,Taranis X9D+


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pon 28.08.2017 10:37 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.5.2015
Příspěvky: 634
Bydliště: Plzeň
Ale mobil mam pripojeny, data to normalne prenasi a obraz vidim


Sent from my iPhone and I will remove the signature

_________________
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: sob 02.09.2017 20:41 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.5.2015
Příspěvky: 634
Bydliště: Plzeň
Takze asi vyreseno. Dnes test s novym ipadem mini2. Zapnul jsem rc, pak zapnul tablet a pak az copter. A dosah 50m. Pristal jsem , vse vypl , zapl rc, propojil s tebletem, zapl phantoma a pak zapl aplikaci a dosah neomezeny.


Sent from my iPhone and I will remove the signature

_________________
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: čtv 14.09.2017 21:23 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 18.7.2017
Příspěvky: 7
ahoj, mám dotaz na alternativní baterie pro Phantoma 3 (mám verzi standard)

1. Někdo tu psal, že s nejnovějším DJI GO mu dron po pár minutách s neoriginální baterií přistane, skutečně je tomu tak, nebo aktuálně zakoupené neoriginální baterky fungují bez problémů?

2. Zadrželi někomu z vás baterku celníci, nebo to vždycky zatím prošlo?

3. Kterou neoriginální baterii koupit? - tu z banggood momentálně nemají, nebo aspoň neposílají do ČR, na aliexpressu jsou všechny baterky až od 69,9, nejlevnější jsem našel na ebay, ale má jiné kontrolky, jiné značení než ta na banggood viz. http://www.ebay.com/itm/4500mAh-15-2V-4 ... Sw5ClXw-2n

šli byste do ní nebo ne?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pon 18.09.2017 6:48 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.5.2015
Příspěvky: 634
Bydliště: Plzeň
takže jsem včera otestoval http://www.ebay.com/itm/122605665643 a jsem spokojen, výdrž jako originální baterie, nabíjení trvá +- stejný čas a zatím přežila update na poslední fw. Phantom zatím nic nepoznal, jediný rozdíl mezi baterií je že není uplně shěhobílá.

_________________
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pon 18.09.2017 8:56 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 18.7.2017
Příspěvky: 7
tomas1987 píše:
takže jsem včera otestoval http://www.ebay.com/itm/122605665643 a jsem spokojen, výdrž jako originální baterie, nabíjení trvá +- stejný čas a zatím přežila update na poslední fw. Phantom zatím nic nepoznal, jediný rozdíl mezi baterií je že není uplně shěhobílá.


co celníci, neřešili to?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pon 18.09.2017 10:02 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.5.2015
Příspěvky: 634
Bydliště: Plzeň
ne, prošla bez problémů

_________________
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Phantom 3 standard, problém s videem
PříspěvekNapsal: ned 01.10.2017 13:46 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 1.10.2017
Příspěvky: 1
Ahoj, mám dotaz ohledně videa na ph 3 standard. Při snímání, natáčení na mobilu se zobrazují rychle překrývající pruhy, ze shora dolů, které jdou vidět i na konečném zpracovaném videu. Nastavoval jsem různě video, v každém režimu rozlišení stejný výsledek. Firmware je poslední. Dron nespadl. Nevíte prosím, čím by mohlo být? Jestli bylo již řešeno, omlouvám se za spam.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 01.10.2017 20:03 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.5.2015
Příspěvky: 634
Bydliště: Plzeň
zkus downgrade firmware, vyzkoušej ribbon kabely u kamery a pak leda reklamaci. Dělá to při všech rozlišení?

_________________
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pon 02.10.2017 20:37 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 25.7.2017
Příspěvky: 11
Bydliště: Přerov
Ahoj, mám dotaz, jde sice jen o prkotinu, ale pokud by někdo věděl co s tím, tak budu rád. V archivu letů se mimo jiné zobrazuje i místo letu. Do konce srpna mi to normálně fungovalo a vždy se zapsala obec nejbližší od místa startu. Od té doby se však v této kolonce objevuje pouze Map Loading. Myslel jsem si, že je to chyba starého tabletu, jenže mám nový a opět je zde jen Map Loading a totéž se objeví i v telefonu. Netušíte někdo co s tím ? Mapy se normálně načtou a veškerá data jsou dostupná. Takže jde opravdu jen o drobnost, přesto je fajn, když člověk hned vidí kde létal.
Díky za tipy. :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pon 02.10.2017 20:40 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.5.2015
Příspěvky: 634
Bydliště: Plzeň
Nemáš apple zařízení? já když tohle měl, bylo to tím že jsem nový ipad obnovil z cloudu a nechal aplikaci obnovenou. Musel jsem ji smazat a znovu nahodit a pak OK

_________________
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pon 02.10.2017 21:25 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 25.7.2017
Příspěvky: 11
Bydliště: Přerov
Jojo mám Apple, díky za tip vyzkouším to. Super pomohlo to, tak díky za tip. :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: ned 15.10.2017 17:18 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 13.5.2012
Příspěvky: 106
Bydliště: mezi Pce a HK
Obrázky: 6
Dnes mi jedna z neoriginálních baterií po chvilkovém létání začala psát Battery Damaged tak jsem rychle letěl domů :D
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1420 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz