px




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1425 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: ned 13.08.2017 9:10 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.5.2015
Příspěvky: 635
Bydliště: Plzeň
Caute pánové. Mám dotaz ohledně Phantoma. Teď koukám na bazary a p3standart je kolem 10ti. Vyplatí se za tuto cenu ? Chci to na blbnutí po polích, občas si něco natočit a zkusit i něco jiného. S copterama zkušenosti jsou (y6 s px, race, quad.... Nechce se mi vrazit víc jak 11( počítám ze bych ještě při koupil 2ks baterii ty nejsou v budgetu) zobrazovadlo buď iPhone 5s nebo ipad3. Co vy na to?


Sent from my iPad and I will remove the signature

_________________
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pon 14.08.2017 19:07 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 25.7.2017
Příspěvky: 11
Bydliště: Přerov
Pokud byste někdo zvažovali tu levnou baterku z aliexpressu, tak zatím můžu doporučit. Lítal sem prozatím 2x a všechno v pořádku. Phantom vydržel ve vzduchu pokaždé 21 minut, což je dokonce víc než mi teď dá s originálním aku, ale ten už má skoro 100 cyklů. Všechno vypadá v podstatě stejně, jediné minus, kterého jsem si všiml je, že baterie je nepatrně větší a tak jde do Phantoma trošku hůř, ale není to žádný problém.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pon 14.08.2017 22:44 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.6.2015
Příspěvky: 93
Může mi nekdo říct proč začal už podruhé nouzově přistávat ? Baterka má kolem 77 cyklů. http://app.airdata.com/main?share=oYNPbM
http://app.airdata.com/main?share=oYNPbM

_________________
Phantom 3A s inovovanou deskou, novými motory a vylepšeným chlazením.+ NVIDIA SHIELD


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: úte 15.08.2017 9:09 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 25.11.2009
Příspěvky: 322
Bydliště: SR
Aj mne sa to stalo... Moja original bateria mala vtedy cca. 30 cyklov. V app.Airdate som nic nezistil.. Avsak pri druhom takom nudzovom pristavani som si vsimol v applikacii DJI Go, ze jeden clanok baterie sa dostal pod kriticku hodnotu 3.3V. Elektronika koptery to vyhodnotila ako chybu... Skus bateriu uplne vybit a znovu nabit.

_________________
DJI P3A+Nvidia Shield,Eachine H8mini+cam.TX05,Thunder TigerXXT,Hydrotek F1+cam.SKY-HD01,Taranis X9D+


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: úte 15.08.2017 11:55 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 15.8.2017
Příspěvky: 2
Zdravím. Chtěl bych se Vás zeptat na dotaz ohledně střihu videa. Mám P3S a videa natáčím ve 2.7K/30frames. Samotný výstup (surová videa) v notebooku jsou v pohodě, ale pokud použiji k editaci videa například Pinnacle Studio 15 nebo i Vegas Pro 14.0, tak výstupní video při použití většiny videosouborů není to pravé ořechové. Přesněji rovné linie (například železniční trať, střechy budov) se jakoby chvějí a kmitají. Určitě to bude v nesprávném použití výstupního formátu, souboru a jeho nastavení. Jak toto tedy řešíte vy ostatní? Jaký používáte výstupní videosoubor při editaci videa nejlépe pravé v Pinnacle Studio? Děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: stř 16.08.2017 5:33 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.6.2015
Příspěvky: 93
romko1 píše:
Aj mne sa to stalo... Moja original bateria mala vtedy cca. 30 cyklov. V app.Airdate som nic nezistil.. Avsak pri druhom takom nudzovom pristavani som si vsimol v applikacii DJI Go, ze jeden clanok baterie sa dostal pod kriticku hodnotu 3.3V. Elektronika koptery to vyhodnotila ako chybu... Skus bateriu uplne vybit a znovu nabit.

Máte pravdu. Napětí kleslo. A po 10 sekundách začal přistávat . Ale pilots mi toto neukázal.


Přílohy:
wp_ss_20170816_0001.png
wp_ss_20170816_0001.png [ 276.28 KiB | Zobrazeno 629 krát ]
wp_ss_20170816_0002.png
wp_ss_20170816_0002.png [ 274.9 KiB | Zobrazeno 629 krát ]

_________________
Phantom 3A s inovovanou deskou, novými motory a vylepšeným chlazením.+ NVIDIA SHIELD
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: stř 16.08.2017 21:39 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 25.7.2017
Příspěvky: 11
Bydliště: Přerov
http://www.dji.com/phantom-3-se
Pro mě novinka, že se něco takového vyrábí, lze jej objednat už i v některých našich e-shopech. Jak se vám líbí ? Pokud by někdo uvažoval o P3S přijde mi tohle jako lepší volba.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: stř 16.08.2017 22:42 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 25.11.2009
Příspěvky: 322
Bydliště: SR
Zachytil som aktualizaciu FW koptery a aj RC radia...konkretne v.1.11.020. Cital som "vylepsenia" a nejako ma to neoslovilo. Prosim mate ho uz niekto nainstalovany? Spokojnost? Dakujem za odpoved.

Taktiez som si vsimol po aktualizacii najnovsej apl. Litchi 4.1.2, ze oneskorenie FPV (prenosu videa) oproti apl. DJI Go 3.1.10 je o nieco vacsie... Vsimol si to prosim niekto?
Dakujem za odpoved.

_________________
DJI P3A+Nvidia Shield,Eachine H8mini+cam.TX05,Thunder TigerXXT,Hydrotek F1+cam.SKY-HD01,Taranis X9D+


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: čtv 17.08.2017 21:36 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.6.2015
Příspěvky: 93
Aktualizaci dělám vždy hned jak vyjde.Žádné změny nepozoruji až na zmizení moznosti připojit phantoma k PC. Psal jsem jim na podporu a zatim nic.

_________________
Phantom 3A s inovovanou deskou, novými motory a vylepšeným chlazením.+ NVIDIA SHIELD


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: čtv 17.08.2017 22:11 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.5.2015
Příspěvky: 635
Bydliště: Plzeň
Poradíte prosím? Phantom 3 advanced a iPad 2. Je nemožné to propojit přes dji go? Zkoušel jsem originál apple 40pin ale nechytne se. iPhone 5s se chytí ihned. Jenže ten na to ma malý displej, takže místo tlačítka na funkce vlevo dole mám minimapu.


Sent from my iPad and I will remove the signature

_________________
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pát 18.08.2017 13:08 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 9.1.2016
Příspěvky: 21
tomas1987 píše:
Poradíte prosím? Phantom 3 advanced a iPad 2. Je nemožné to propojit přes dji go? Zkoušel jsem originál apple 40pin ale nechytne se. iPhone 5s se chytí ihned. Jenže ten na to ma malý displej, takže místo tlačítka na funkce vlevo dole mám minimapu.


Sent from my iPad and I will remove the signature


DJI GO Ti na iPADu 2 nepojede - nepodporuje ho. :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pon 21.08.2017 14:01 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.5.2015
Příspěvky: 635
Bydliště: Plzeň
Lze si na nějaké stránce (jako mají např. výrobci NTB) ověřit záruku na P3A, pokud je kupován v DE? Díky za info

_________________
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: ned 27.08.2017 6:08 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 31.7.2016
Příspěvky: 189
Bydliště: Brno-venkov, Jih.
A je tu funkční zbraň proti dronům.

https://youtu.be/QmhM6PfFcts

_________________
Mavic pro, Funtic 2, Venus 3d pro, ME 163 , Funcub 1400, Flite test mini Arrow, Eachine Fury Wing.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: ned 27.08.2017 10:23 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 13.5.2012
Příspěvky: 106
Bydliště: mezi Pce a HK
Obrázky: 6
Tak nízko nelítám aby mě to ohrozilo :lol:


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: ned 27.08.2017 20:31 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.5.2015
Příspěvky: 635
Bydliště: Plzeň
Pánové, projevuje se ta zakázaná zona tím zmenšeným dosahem? předpokládal jsem že mi to řekne že je tam zákaz, ale copter odstartuje, ale neletí dál než 50m a do výšky ne víc než 30m.na chalupě létá bez omezení

_________________
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1425 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz