Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1424 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 91, 92, 93, 94, 95  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: úte 17.10.2017 7:51 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.6.2015
Příspěvky: 93
Mrkni do logu.

_________________
Phantom 3A s inovovanou deskou, novými motory a vylepšeným chlazením.+ NVIDIA SHIELD


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Ztráta signálu
PříspěvekNapsal: čtv 19.10.2017 19:54 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 30.11.2008
Příspěvky: 21
Bydliště: Ledec nad Sazavou
Dobrý den přeji
Pořídil jsem před cca týdnem nového Dji Phantom 3 standard.Po třech dnech obav,nastavování,stahování a čtení návodu jsem vzlétnul.Letí ALE.Jako úplný laik v copterách létám v "Beginer Mode" Pohoda.Ale stává se mi že se mi ztrácí signál.A to se mi zdá divné když"Beginer Mode"mě pustí jen 30m kolem mě a 30m nahoru.Létám na obyčejné louce s mírným náklonem,rybníkem a cca 200 m od místa vzletu je z jedné strany les.Samozřejmě že předstartovní proceduru provádím přesně podle návodu včetně kalibrace kompasu před každým vzletem.Ta ztráta signálu se nejvice projevuje při automatickém "Návratu domu" kdy dron vyletí do 30 m.Nemáte s tím někdo prosím zkušenosti?Něco v nastavení?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pát 20.10.2017 10:42 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 13.5.2012
Příspěvky: 106
Bydliště: mezi Pce a HK
Obrázky: 6
Chtěl jsem se dnes podívat jak vysoko je mlha a coptéra mě nechce pustit výš jak do 30m. Takto to zlobí po poslední aktualizaci. Limit mám v aplikaci vypnutý a i když ho zapnu a nastavím 50m pustí mě jen do 30m :?


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ztráta signálu
PříspěvekNapsal: pát 20.10.2017 11:31 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 12.1.2013
Příspěvky: 1395
Bydliště: Pardubice
Podívej se na video jak správně směrovat antény vysílače..



Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

_________________
Goblin 500 K-BAR@MiniProtos Spirit@Sniper II Spirit@Heli-X4 simulator@Taranis RC@ www.arcitimer.com


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pát 20.10.2017 11:33 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.5.2015
Příspěvky: 634
Bydliště: Plzeň
první zapni ovladač, pak zapni copter, násedně se přesvěč že aplikace neběží a připoj zařízení a poletí to.

_________________
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pát 20.10.2017 11:52 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 13.5.2012
Příspěvky: 106
Bydliště: mezi Pce a HK
Obrázky: 6
Jsem blb :roll: Sice jsem aktualizoval fw , ale už se nepodíval na verzi aplikace takže problém vyřešila aktualizace DJI GO :D


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ztráta signálu
PříspěvekNapsal: pát 20.10.2017 20:12 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 30.11.2008
Příspěvky: 21
Bydliště: Ledec nad Sazavou
Díky moc. Ale natočením antény (mam jednu) to asi nebude.Dneska jsem byl lítal o kousek dál a signál byl.Ale zas to v aplikaci svítilo cervene a psalo něco jako "IMAGE......"A více už si nepamatuji. Musím na to mrknout zítra.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ztráta signálu
PříspěvekNapsal: pát 20.10.2017 20:23 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 13.5.2012
Příspěvky: 106
Bydliště: mezi Pce a HK
Obrázky: 6
Tipuju, že ti to psalo No image transmission signal


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ztráta signálu
PříspěvekNapsal: pát 20.10.2017 21:06 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 30.11.2008
Příspěvky: 21
Bydliště: Ledec nad Sazavou
No nejsem si úplne jisty.Myslím ze tam bylo něco jako "weak".Jsem sklerotik


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ztráta signálu
PříspěvekNapsal: pát 20.10.2017 21:36 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 13.5.2012
Příspěvky: 106
Bydliště: mezi Pce a HK
Obrázky: 6
No pokud seš si jistý slovama Image nebo Weak tak to bude asi
Weak Image Transmission signal
Remote Controller Signal Weak
Weak RC Signal


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ztráta signálu
PříspěvekNapsal: pát 20.10.2017 21:54 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 30.11.2008
Příspěvky: 21
Bydliště: Ledec nad Sazavou
Myslím že "B" je správně. Co to vlastně znamenat? A ta první hláška? Jaky ta ma význam? Jo a ještě bych Vas chtěl poprosit o radu jak se dostat do Follow me.Postupují podle navodu a nic.Tu nabídku tam nemám. Předem děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: sob 21.10.2017 8:50 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.5.2015
Příspěvky: 634
Bydliště: Plzeň
na ovladači se musíš přepnout do chytrého režimu (to je ten spínač nahoře), mít připojeno zařízení s GPSkou a pak teprve to funguje. sleduje to ovladač, ne tebe. Co se týče dosahu, P3S je na tom úplně nejhůř ze všech. Chce to přimou viditelnos a antenu vodorovne s nozickama coptery ( v těch je antena) více SZ

_________________
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pon 23.10.2017 6:10 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 28.12.2013
Příspěvky: 42
vodorovně určitě ne, asi myslíš rovnoběžně, ale to není taky správně to platí jen když je phantom nízko, správně je to dle obrázku - anténa kolmo k phantomu.
https://phantompilots.com/attachments/2ikwjub-jpg.51317/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: stř 08.11.2017 6:38 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.6.2015
Příspěvky: 93
tomas1987 píše:
na ovladači se musíš přepnout do chytrého režimu (to je ten spínač nahoře), mít připojeno zařízení s GPSkou a pak teprve to funguje. sleduje to ovladač, ne tebe....

Pokud postupuje podle návodu tak to nejspíš udělal. Jen jestli to není tím že má třeba zaplý začátečnický režim.

_________________
Phantom 3A s inovovanou deskou, novými motory a vylepšeným chlazením.+ NVIDIA SHIELD


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: sob 11.11.2017 8:38 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 11.11.2017
Příspěvky: 7
Zdravim. Chci poradit. Jaky ma vliv stav baterie ve vysilaci na realny dosah phantomu 3 advanced? Dekuji moc za odpoved.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1424 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 91, 92, 93, 94, 95  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz