Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: GoPro a P2V
PříspěvekNapsal: stř 11.03.2015 15:10 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 11.3.2015
Příspěvky: 3
Čus lidi,

mám P2V a zajímalo by mě, jakým způsobem nahradit stávající kameru za gimbal a GoPro. Dále bych asi chtěl stále mít k dispozici letové informace. Jde to udělat nějak nenásilně?

díky za nasměrování


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: GoPro a P2V
PříspěvekNapsal: stř 11.03.2015 16:19 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.7.2014
Příspěvky: 561
Bydliště: Moravský Krumlov
Obrázky: 3
vasut píše:
Čus lidi,

mám P2V a zajímalo by mě, jakým způsobem nahradit stávající kameru za gimbal a GoPro. Dále bych asi chtěl stále mít k dispozici letové informace. Jde to udělat nějak nenásilně?

díky za nasměrování


Řekl bych, že u P2V to "nenásilně" udělat nepůjde.
Musel by jste přehodit kmitočty pro ovládání a kameru. Jedno řešení je dát origo kameru FC200 na gimbal jak mám já.

_________________
MJX F45, Walkera Tali H500, DJI P3A


Naposledy upravil DJIvison dne ned 15.03.2015 23:53, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: GoPro a P2V
PříspěvekNapsal: stř 11.03.2015 17:56 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 11.3.2015
Příspěvky: 3
DJIvison píše:
Řekl bych, že u P2V to "nenásilně" udělat nepůjde.
Musel by jste přehodit kmitočty pro ovládání a kameru. Jedno řešení je dát origo kameru F200 na gimbal jak mám já.


A máš někde nějaké foto a video, jak to pak vypadá v praxi? A jakej gimbal používáš?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GoPro a P2V
PříspěvekNapsal: stř 11.03.2015 18:10 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.7.2014
Příspěvky: 561
Bydliště: Moravský Krumlov
Obrázky: 3
http://www.ebay.com/itm/DJI-Phantom-2-Vision-Quadcopter-FC200-Special-2-axis-Brushless-Gimbal-Set-l-/251514570809

fotografie na trubce nemám.
Pokud kliknete na "album" je tam fotografie původního gimbalu.
Ale ten už nemám, odešel při havárii, tak jsem si nechal vytisknout jiný.

_________________
MJX F45, Walkera Tali H500, DJI P3A


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: GoPro a P2V
PříspěvekNapsal: stř 11.03.2015 18:57 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 11.3.2015
Příspěvky: 3
super.díky.

zkusím najít nějaké video s tímto gimballem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GoPro a P2V
PříspěvekNapsal: stř 11.03.2015 21:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
No uplne nenasilne to asi nepujde, kvůli tomu vlastne koncept Vision (jako takovy levoboček klasického Phantoma) existuje...

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: GoPro a P2V
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2015 0:27 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.7.2014
Příspěvky: 561
Bydliště: Moravský Krumlov
Obrázky: 3
gardenroute píše:
No uplne nenasilne to asi nepujde, kvůli tomu vlastne koncept Vision (jako takovy levoboček klasického Phantoma) existuje...


Ten koncept není kvůli tomu, aby to nešlo předělat, ale marketingový tah.
Je to kvůli tomu, aby si to lid koupil a mohl na běžném mobilu nebo tabletu sledovat výstup z kamery s telemetrií( a to laiky táhne). Proto je ovládání na 5.8GHz a výstup kamery na 2.4GHz(klasická WIFI). U běžných video přenosů na 5.8GHz jde většinou o analog a to mobil nezvládne.

_________________
MJX F45, Walkera Tali H500, DJI P3A


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: GoPro a P2V
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2015 1:08 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 29.12.2014
Příspěvky: 51
DJIvison to tvoje řešení se mi moc zamlouvá. Pořídil jsem si Phantom 2 Vision s tím, že jsem o nestabilním videu věděl. Musím sice přiznat, že mi reálná kvalita překvapila. Fakt se to dá a to jsem to zkoušel ve větru. Ale tvé řešení je supr. Dá se tento gimbal sehnat i v Čr a za kolik? A zvládne jeho instalaci i naprostý amatér? Předem dík za odpověď.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GoPro a P2V
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2015 12:19 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.7.2014
Příspěvky: 561
Bydliště: Moravský Krumlov
Obrázky: 3
klobasa78 píše:
DJIvison to tvoje řešení se mi moc zamlouvá. Pořídil jsem si Phantom 2 Vision s tím, že jsem o nestabilním videu věděl. Musím sice přiznat, že mi reálná kvalita překvapila. Fakt se to dá a to jsem to zkoušel ve větru. Ale tvé řešení je supr. Dá se tento gimbal sehnat i v Čr a za kolik? A zvládne jeho instalaci i naprostý amatér? Předem dík za odpověď.


Já to kupoval na EBAY, a montáž je poměrně jednoduchá.
Připojil jsem to k původnímu vývodu pro servo naklánění kamery a ovládám naklápění gimbalu z tabletu (soft DJI VISION pro Android). Napájení mám z baterie koptery.
Jenom je potřeba doladit vyvážení vrtulí a gumové tlumiče na kterých gimbal visí.

_________________
MJX F45, Walkera Tali H500, DJI P3A


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: GoPro a P2V
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2015 14:48 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 29.12.2014
Příspěvky: 51
Aha. V objednávání ze zahraniční nejsem zběhlej a tu instalaci, vyvážení atd. no nevím, nevím. Kdyby mi to tak mohl udělat někdo na klíč. :-(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GoPro a P2V
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2015 18:27 
Mazák
Mazák

Registrován: 15.7.2011
Příspěvky: 719
Bydliště: okr. Prievidza
Obrázky: 33
Ja som si dal urobiť moju P2 na kľúč do Telinku, akurát som tam zavesil Gopro a znovu som lietal , predtým som P1 predal.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: GoPro a P2V
PříspěvekNapsal: čtv 12.03.2015 19:02 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
Mohu doporučit, můžeš se odvolat na mě, že jsem doporučil...:-)

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: GoPro a P2V
PříspěvekNapsal: pát 13.03.2015 3:01 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 29.12.2014
Příspěvky: 51
Rozumím tomu, že by mě to v Telinku předělali na ten čínskej gimbal?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: GoPro a P2V
PříspěvekNapsal: pát 13.03.2015 11:47 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
Pokud budou mít čas, chuť a budou vědět jak, tak asi ano.

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz