Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1364 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 91  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: ovladanie kamery
PříspěvekNapsal: čtv 30.10.2014 10:15 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 11.1.2014
Příspěvky: 56
Bydliště: BA
ako je to s originalnym radiom neviem...

to som vyhodil a dal tam Futabu R7008...
na tej je dost volnych kanalov a so T14SG
sa da ovladat cokolvek...

ale to uz potom Phantom nestaci...

_________________
P2, Antigravity, H3-2D, R7003 , 14SG


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - F305, F306 Phantom 2
PříspěvekNapsal: čtv 30.10.2014 11:29 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 8.1.2014
Příspěvky: 229
Obrázky: 18
Někdo tu psal, že by to mohlo jít připojit na tu levou horní páčku, která je pořád na Off.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - F305, F306 Phantom 2
PříspěvekNapsal: čtv 30.10.2014 13:11 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.9.2013
Příspěvky: 712
Bydliště: Brno
Obrázky: 28


Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

_________________
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - F305, F306 Phantom 2
PříspěvekNapsal: čtv 30.10.2014 14:06 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
artus píše:
Někdo tu psal, že by to mohlo jít připojit na tu levou horní páčku, která je pořád na Off.
Psal jsem Ti to v jiném vlakne já, že pokud s tim budeš fotit, tak nebudeš asi potřebovat kanál pro IOC funkce...

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - F305, F306 Phantom 2
PříspěvekNapsal: čtv 30.10.2014 15:54 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 11.11.2013
Příspěvky: 411
Bydliště: Trenčín,
Obrázky: 10
cucpo píše:
Pani pls len otazka ako mate nastavene Gain v konfiguracii Phantom2 + H32D + Gopro3+ FPV som robil po veeeelmi dlhej dobe update cele to nejak zmagorilo nevedelo identifikovat verziu fw skusil som to prepnut do mode Phantom a zabudol som si blbec poznacit ake som tam mal gain.

Pls pani mozno to trocha zapadlo vo vlakne neporadi niekto s podobnou konfiguraciou ?? (myslim ze taku ma vela uzivatelov)

_________________
Trencin, DJI Phantom2, Zenmuse 2D, GoPro 3+, NightHawk 200 Emax


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - F305, F306 Phantom 2
PříspěvekNapsal: čtv 30.10.2014 22:36 
Mazák
Mazák

Registrován: 15.7.2011
Příspěvky: 719
Bydliště: okr. Prievidza
Obrázky: 33
120, 120, 125, 200,
220, 220,
Náhodou to mám na Pc .


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - F305, F306 Phantom 2
PříspěvekNapsal: čtv 30.10.2014 22:40 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 11.11.2013
Příspěvky: 411
Bydliště: Trenčín,
Obrázky: 10
salamander píše:
120, 120, 125, 200,
220, 220,
Náhodou to mám na Pc .

Diky za info

_________________
Trencin, DJI Phantom2, Zenmuse 2D, GoPro 3+, NightHawk 200 Emax


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - F305, F306 Phantom 2
PříspěvekNapsal: čtv 30.10.2014 22:53 
Mazák
Mazák

Registrován: 15.7.2011
Příspěvky: 719
Bydliště: okr. Prievidza
Obrázky: 33
Nedávajte do P2 ten nový Fw v3.,08 .
Mám dojem že je to, na toho nového Phantoma.
Nemôžem s tým prísť do poriadku , niekoľko krát som kalibroval vysielačku lebo z ničoho začala svietiť zelená namiesto červenej .
Na prepínači nechcelo naskočiť GPS ATI , nakoniec to začalo fungovať.
Začal blbnúť gimbál , kamera sa nesklápa plynule , pohnem páčkou a ide dole vrátim naspäť ide hore .
Babrem sa s tým celé poobedie a nič.

Gardenroute : Prosím Ťa Peťko poraď čo s tým , pred rokom som mal niečo podobné na P1 ale neviem ako som to rozchodil , dáko mi pamäť neslúži .


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - F305, F306 Phantom 2
PříspěvekNapsal: čtv 30.10.2014 23:31 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.9.2013
Příspěvky: 712
Bydliště: Brno
Obrázky: 28
POZOR !!! u nové verze 3.08 je po aktualizaci potřeba provést lokální kalibraci vysílače přes DJI RC System Assistant 1.1 a pak provést raději znova kalibraci v asistentovi pro Phantoma 2 (nová verze je DJI Phantom 2 Assistant 3.4)

_________________
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - F305, F306 Phantom 2
PříspěvekNapsal: čtv 30.10.2014 23:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
salamander píše:
Nedávajte do P2 ten nový Fw v3.,08 .Mám dojem že je to, na toho nového Phantoma. Nemôžem s tým prísť do poriadku , niekoľko krát som kalibroval vysielačku lebo z ničoho začala svietiť zelená namiesto červenej . Na prepínači nechcelo naskočiť GPS ATI , nakoniec to začalo fungovať. Začal blbnúť gimbál , kamera sa nesklápa plynule , pohnem páčkou a ide dole vrátim naspäť ide hore . Babrem sa s tým celé poobedie a nič. Gardenroute : Prosím Ťa Peťko poraď čo s tým , pred rokom som mal niečo podobné na P1 ale neviem ako som to rozchodil , dáko mi pamäť neslúži .
DJI Support - Please download the v3.08 firmware again. The X1, Tilt Calibration, function is now available. We are sorry for the confusion.

Opět to asi DJI nezvládla, a vypustili ne zcela odzkoušený firmware.

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - F305, F306 Phantom 2
PříspěvekNapsal: pát 31.10.2014 10:07 
Mazák
Mazák

Registrován: 15.7.2011
Příspěvky: 719
Bydliště: okr. Prievidza
Obrázky: 33
hravec píše:
POZOR !!! u nové verze 3.08 je po aktualizaci potřeba provést lokální kalibraci vysílače přes DJI RC System Assistant 1.1 a pak provést raději znova kalibraci v asistentovi pro Phantoma 2 (nová verze je DJI Phantom 2 Assistant 3.4)


Všetko som robil odpredu ,odzadu ,zvrchu , zospodu... začalo to fungovať len to sklápanie kamery neide plynulo.

Ešte ráz sa pustím do tej kalibrácie, možno sa to umúdri .

Edit: Takže znovu stiahnuť 3.08 a pohrať sa s tým .Peťko dík :D


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - F305, F306 Phantom 2
PříspěvekNapsal: pát 31.10.2014 10:59 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
salamander píše:
Edit: Takže znovu stiahnuť 3.08 a pohrať sa s tým .Peťko dík :D
gardenroute píše:
DJI Support - Please download the v3.08 firmware again. The X1, Tilt Calibration, function is now available. We are sorry for the confusion...
Tak, tak, na webu DJI by již vše melo byt aktualizováno. ..zkus to znova

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - F305, F306 Phantom 2
PříspěvekNapsal: pát 31.10.2014 11:39 
Mazák
Mazák

Registrován: 15.7.2011
Příspěvky: 719
Bydliště: okr. Prievidza
Obrázky: 33
Po kalibrácii vysielačky by mala kontrolka svietiť oranžovo ale mne svieti šltozeleno, tak nie je skalibrovaná .
Alebo sa mýlim ?
Gimbál sa umúdril ale zas páčky sú rozhasené , keď bežia páčky gimbál blbne .
Už mám toho plné zuby , banda šikmooká, včera vysielačka svietila oranžovo všetko fungovalo okrem toho blbého gimbálu , teraz to blbne všetko . :twisted:


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - F305, F306 Phantom 2
PříspěvekNapsal: pát 31.10.2014 13:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
salamander píše:
...Už mám toho plné zuby , banda šikmooká...
Anton, zkus si vse znovu zkalibrovat, vc. IMU, a pote si obnov konfiguraci ze zalohy.

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - F305, F306 Phantom 2
PříspěvekNapsal: pát 31.10.2014 13:37 
Heliholics Ostrava
Heliholics Ostrava
Uživatelský avatar

Registrován: 9.3.2011
Příspěvky: 161
Bydliště: Hlučín
Chlapi, omlouvám, se že narušuju debatu, ale přemýšlím o koupi setu Phatom 2, s 3 osým gimbalem pro Gopro. (FPV a Gopro 3 mám doma z mé hexy)

Jen mne zajímá zda je lepší koupit Phantom 1 nebo 2. Slyšel jsem, že dvojka má nějaké nic moc baterie a vím že stojí přes 3 000,-. Jen chci tedy poprosit jestli by mi tu někdo z Vás ve zkratce nenapsal výhody a nevýhody obou verzí. Předem moc děkuji. :wink:

_________________
Hexacopter "Sklo" Hero Spy, Goblin 380, Hotwing 750, 4copter FPV racer 250


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1364 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 91  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz