Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1364 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 91  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: DJI - F305, F306 Phantom 2
PříspěvekNapsal: ned 26.10.2014 23:38 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 18.12.2013
Příspěvky: 65
artus píše:
Je normální, že při 49 procentech baterky začne pták blikat červeně? Napětí klesne z 11,1 na 10,7. Zastavím a znovu vyletím a opět po cca 10s znovu spadne napětí.
Baterie má cca 13 nabití.

4392

Dá se to reklamovat ?

Na zahraničních fórech se to probírá. Takže nejsi sám. Řeší se to rekamací, ale na baterii je tuším půl roku jenom. Me se to stalo jednou a od té doby už ne. Zkus poslat dotaz na info@drona.cz

_________________
DJI Phantom 2 Vision, Aerialfreaks Cyclops gimbal, upgradovaný wifi extender RE700 z P2V+


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - F305, F306 Phantom 2
PříspěvekNapsal: pon 27.10.2014 0:04 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 0
dave21 píše:
Řeší se to rekamací, ale na baterii je tuším půl roku jenom.


Taková záruka pro pro koncového spotřebitele (smlouva dle obč. zákoníku) neexistuje. Ale dá se to "svést" na špatné užívání téměř vždycky :? .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - F305, F306 Phantom 2
PříspěvekNapsal: pon 27.10.2014 0:56 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 8.1.2014
Příspěvky: 229
Obrázky: 18
kolik jste na P2 měli naloženo ( za předpokladu sér. motoru i vrtule ). S jakou hmotností s dá ještě bezpečně lítat ?


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - F305, F306 Phantom 2
PříspěvekNapsal: pon 27.10.2014 8:59 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 18.12.2013
Příspěvky: 65
artus píše:
kolik jste na P2 měli naloženo ( za předpokladu sér. motoru i vrtule ). S jakou hmotností s dá ještě bezpečně lítat ?

Ja mám P2V takže váha pod 1200g. Tady něco k tomu
http://www.phantompilots.com/viewtopic.php?t=26733

_________________
DJI Phantom 2 Vision, Aerialfreaks Cyclops gimbal, upgradovaný wifi extender RE700 z P2V+


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 27.10.2014 9:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
artus píše:
kolik jste na P2 měli naloženo ( za předpokladu sér. motoru i vrtule ). S jakou hmotností s dá ještě bezpečně lítat ?
Bezpecna hmotnost pro současného Phantoma (P1, P2) je doporucovana nekde do 1300-1350 gramu (DJI udava 1300), tady se da ještě pocitat s rozumnou manevrovatelnosti a odezvou rizeni. P2ka jako takova je s gimbalem a kamerou dost pretizena (diky obludne baterii), takze bylo dost podivne ji dat na trh po P1 v podstate s nezmenymi motory a vrtulemi. V tom vidim nyní chystany upgrade s výkonnějšími motory a vrtulemi jako konecne krok vpred k bezpecnemu letu. Hola P2ka je ale v pohode.
Moje AUW je 1250g, mam ale na P1 jiné motory, jiné vrtule, jiny podvozek...

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - F305, F306 Phantom 2
PříspěvekNapsal: pon 27.10.2014 12:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.9.2013
Příspěvky: 712
Bydliště: Brno
Obrázky: 28
Ukrajinská armáda vybírá nové sofistikované zbraně :D
Příloha:
1010971677.jpg
1010971677.jpg
[ 57.27 KiB | Zobrazeno 1681 krát ]

Příloha:
1010971588.jpg
1010971588.jpg
[ 72.71 KiB | Zobrazeno 1682 krát ]


_________________
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - F305, F306 Phantom 2
PříspěvekNapsal: pon 27.10.2014 17:05 
Mazák
Mazák

Registrován: 31.8.2014
Příspěvky: 946
Obrázky: 0
..normálne nechápem :-) Napíšem niečo ku Jello efektu:

Donedávna som upozorňoval na to, že natáčam pri 720p/ 50fps rozlíšení preto, lebo pri 1080p/ 25fps rozlíšení mám Jello efekt (dosť viditeľný).. Koptéra mi týždeň stála v skrini z dôvodu reklamácie vysielača. Dnes mi prišiel vysielač, prilepil som ho obojstrannou páskou zo spodu koptéry, len som ho prilepil trochu ináč a to anténou smerujúcou nie do zadu, ale do boku... Išiel to otestovať pri 1080p/ 25fps rozlíšení a čuduj sa svete, žiadne jello! ani náznak a to som letel aj 15m/s. Vyvážovačka mi ešte neprišla = vrtule nevyvážené, tak ma napadá otázka, či môže jello efekt spôsobovať aj rozloženie komponentov na koptére...čo vy na to? Môžem kľudne pridať surové video s jello a bez jella efektu pri rovnakom rozlíšení. Len rozdiel bol akurát v uchytení vysielača.. Používam vysielač AVL 58 ( s tým ventilátorom) a s anténou klasickou DJI tou bielou...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - F305, F306 Phantom 2
PříspěvekNapsal: pon 27.10.2014 22:13 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.9.2014
Příspěvky: 47
Jedna otazocka, kedy budu dostupne tie upgradove komponenty? Vseobecne si myslim ze distribucia pre CZ a SVK je dost mizerna ked nieje mozne objednat uz davno vypustene vrtule :?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - F305, F306 Phantom 2
PříspěvekNapsal: pon 27.10.2014 23:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.9.2013
Příspěvky: 712
Bydliště: Brno
Obrázky: 28
Frostmann píše:
Jedna otazocka, kedy budu dostupne tie upgradove komponenty?
to nikdo neví
Frostmann píše:
Vseobecne si myslim ze distribucia pre CZ a SVK je dost mizerna ked nieje mozne objednat uz davno vypustene vrtule :?
to se myslíš špatně, běž na stránky https://store.dji.com/ a zkus si zadat nahoře jinou zemi v Evropě a zjistíš, že nové vrtule nejsou k dispozici nikde, jejich prodej je pouze pro USA, nejsou dokonce ani pro Čínu ani pro Tchaj-wan které mají vyšší distribuční preferenci, než Evropa....

_________________
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - F305, F306 Phantom 2
PříspěvekNapsal: úte 28.10.2014 0:43 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.9.2014
Příspěvky: 47
[/quote] to se myslíš špatně, běž na stránky https://store.dji.com/ a zkus si zadat nahoře jinou zemi v Evropě a zjistíš, že nové vrtule nejsou k dispozici nikde, jejich prodej je pouze pro USA, nejsou dokonce ani pro Čínu ani pro Tchaj-wan které mají vyšší distribuční preferenci, než Evropa....[/quote]

DJI store je celkovo dost biedny. A ak je to tak ako pises, ze sa predavaju vrtule novej generacie iba v USA mi pride strasne kontraproduktivne a hlupe. V tomto fakt nechapem japonske marketingove a kapitalisticke myslenie :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - F305, F306 Phantom 2
PříspěvekNapsal: úte 28.10.2014 11:30 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.9.2014
Příspěvky: 47
Tak nove DJI motory v USA su uz v predaji.
http://www.uav-outlet.com/products/new-dji-phantom-motors-2312-960kv.html
A podla toho co som cital DJI presli na novu cenovu politiku pre nahradne diely co je vidiet na cene 18 dolarov za kus.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - F305, F306 Phantom 2
PříspěvekNapsal: úte 28.10.2014 11:41 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
Frostmann píše:
DJI...V tomto fakt nechapem japonske marketingove a kapitalisticke myslenie :-)
A proc zrovna japonske? Proc ne třeba také peruanske nebo slovenske :D ?

Ale vázne, mel by jsi to tady opravdu trochu lépe sledovat, a ne tady obcas jen tak strelit od boku, zrovna o několik prispevku zpet je popsáno, kdo a co je společnost DJI. A rozhodne není japonska 8O

A ten marketing? "Kapitalisticky" americký trh je pro DJI primární, a daleko, predaleko za jejich obchodnimi zajmy je nejaka "socialisticka" Evropa, odkud si to apropo umi když tak vetsina modelaru objednat přes Internet.

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: DJI Phantom 2 ver2 + Zen H3-3D
PříspěvekNapsal: úte 28.10.2014 13:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
DJI Phantom 2 ver2 + Zen H3-3D - upgradovaná verze P2ky s novými vychytávkami je již na trhu v Evropě,
slovinští Kopterworx je již mají skladem za nějakých 800 éček za celý bundle.
Příloha:
Poznámka: Phantom 2 ver2 + Zen H3-3D
phantom2+.jpg
phantom2+.jpg
[ 30.51 KiB | Zobrazeno 1473 krát ]


Jen pro pořádek zopakuji :
• New remote with build in battery and indicator and port for simulators
• New tilt control
• New throttle stick with lock mode for descending
• New motors, ligter and more power with less vibrations
• New props with higher pitch and tuned for less vibrations
• New better imrpoved Compass


In the box:
1x DJI Phantom 2 Ver 2 Quadcopter
1x 2,4G transmitter - new version
1x Zenmuse H3-3D gimbal
1x 3S 5200mAh lipo battery
1x Lipo charger with balancer
2x Sets of propellers


Je zajímavé, že na fotce celého P2 není vidět žádný kuxva drát z gimbalu do USB portu, ale to bude spíše jen marketingová fotka, kde by se to nehodilo :D

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Nový firmware v3.08 pro P2
PříspěvekNapsal: úte 28.10.2014 13:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
Nový firmware v3.08 pro P2

A co je nového ?

1. New auto-discharging feature to address the issue of fully charged battery swelled when it was stored for extended period.
2. Battery cell damages detection feature added.
3. New battery cell balancing feature to extend battery life.
4. Maximum descent speed set to 0.6m/s when the aircraft’s altitude is less than 10m and descending automatically
(for example in failsafe mode). The maximum speed of descent remains 2m/s in other flight conditions.
5. Propulsion system performance enhancements.

Doplnění :
a) Dynamic home point: when using a GPS-enabled mobile device and running the VISION app, the Home Point will automatically be reset to the location of the device every 2 seconds during flight.
b) Ability to change the Return to Home altitude added to the VISION app (ability to change this setting in the Assistant software remains).
c) Maximum operating area, based on remaining battery power and current settings, can now be displayed on the ground station map view. This area automatically expands or contracts when new flight plans are set.
d) The aircraft’s current longitude and latitude will be displayed on the VISION app’s radar. When using ground station, the longitude and latitude of each waypoint is also displayed as they are set.
e) New pre-flight checklist that reminds users of important considerations before flying added.
f) Battery cell warning added to the VISION app that alerts users if battery issues are detected. Browse battery cell warning history in the VISION app.
g) New auto-discharging feature to address the issue of fully charged battery swelled when it was stored for an extended period.
h) Battery cell damages detection feature added.
i) New battery cell balancing feature to extend battery life.
j) Maximum descent speed set to 0.6m/s when the aircraft’s altitude is less than 10m and descending automatically (for example in failsafe mode). The maximum speed of descent remains 2m/s in other flight conditions.
k) Propulsion system performance enhancements.
l) German, French and Japanese language support added to the VISION app.

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Naposledy upravil gardenroute dne úte 28.10.2014 17:26, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - F305, F306 Phantom 2
PříspěvekNapsal: úte 28.10.2014 14:06 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 8.1.2014
Příspěvky: 229
Obrázky: 18
Tak, dnes jsem zkoušel druhou baterku do P2. Opět dobrodružství ( kupte si P2, protože s P1 si tolik neužijete ). V pohodě poletuji ve své blízkosti v režimu GMS ( 10 sat. ). Čekám až se mi na LCD zobrazí 30 procent ( zároveň sleduji napětí + led na kachně ). Pří 27 procentech led problikne červeně, okamžitě přitáhnu k k sobě ( chytám do ruky ) z výšky cca 2,5 mm už ho mám skoro v ruce a najednou přidá a letí nahoru ( v hlavě se mi proženou všechny stránky z vlákna P1 i P2 ). Letí nahoru blikajíc červeně ( snad všude ). Přepnu z GPS na ATI - po to m vypnu vysílač a znovu ho zapnu a zázrakem se chytí ( u dělál takovou piruetku kolem osy a pomalu mi přistál do ruky ). Nevíte proč to tak je ? Jediné co mě napadlo je strategie DJI. Když dojde baterka vystřelit nahoru a mrsknout sebou dolu ( ať si ty tupci koupí nový ).
Dnes mi to dopadlo dobře, ale když mi to udělá u té druhé, když bude ode mě třeba 100 m a baterka bude na 50 procentech ( tak to bude mazec ).

Jde vypnou nabíjení Gopro při letu ?


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1364 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 91  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz