Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1363 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob 12.03.2016 14:09 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.9.2008
Příspěvky: 40
Bydliště: praha
První jsem dnes testoval ty feritová jádra a nepomohlo ani na přijímači,ani nikde na copteru :evil:


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: pát 18.03.2016 6:55 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2014
Příspěvky: 517
mě pomohlo odstínění kabelů od videovysílače AL folií kterou jsem uzemnil s kostrou

_________________
Phantom 4, ipad air2 cellular, tracker RF V16


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 18.03.2016 8:10 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.9.2008
Příspěvky: 40
Bydliště: praha
Ja je chci dat do sitky,mam ji uz pripravenou. Spojil si je vsechny dohromady i s napajenim,nebo oddelene? A zemnit na obou koncich?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 18.03.2016 9:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2014
Příspěvky: 517
Změnil jsem na minus napájení fpv na jednom miste. Velmi se to zlepšilo. Definitivní to ale přešlo při změně vysílače.

_________________
Phantom 4, ipad air2 cellular, tracker RF V16


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 18.03.2016 10:50 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.9.2008
Příspěvky: 40
Bydliště: praha
Co si měl za vysílač já mám boscam ts352?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 18.03.2016 12:21 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2014
Příspěvky: 517
já měl ts532 a přešel jsem na TS832 ale je nutné mít tu správnou revizi jinak dosah nic moc. mě funguje v 1.3 v poho na 2,5km

_________________
Phantom 4, ipad air2 cellular, tracker RF V16


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 18.03.2016 16:44 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.9.2008
Příspěvky: 40
Bydliště: praha
Ještě jsem zjistil,že po zapnutí a kalibrování gimbalu,když kamera létá sem a tam,tak je obraz čistý,po ustálení kamery naskočí pruhy.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 18.03.2016 16:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.9.2013
Příspěvky: 712
Bydliště: Brno
Obrázky: 28
fi.lip píše:
Ještě jsem zjistil,že po zapnutí a kalibrování gimbalu,když kamera létá sem a tam,tak je obraz čistý,po ustálení kamery naskočí pruhy.

však ano, to dělají motory gimbalu tu interferenci, proto 3D gimbal dostal interferfenční destičku, u 2D žádné rušení nebylo, dělá to kombinace těch tří motorů, dva motory asi vyfiltrovat jdou, ale třetí dělá lichý problém

_________________
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pát 18.03.2016 17:06 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.9.2008
Příspěvky: 40
Bydliště: praha
Právě jsem problém vyřešil a je přenos 100% jen se nenabíjí GOPRO,ale to mi nevadí,alespoň nežere baterku,takže motorama to asi nebude.


Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 18.03.2016 17:31 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.9.2013
Příspěvky: 712
Bydliště: Brno
Obrázky: 28
ale bude, a jak myslíš, že se do obrazu interference dostane? holt je doď analogu, nehledě na to, že kdybys více studoval, našel bys tento trik zde ve vlákně, dával jsem zde přímo já fotku které kontakty a jak přelepit

_________________
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pát 18.03.2016 20:54 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.9.2008
Příspěvky: 40
Bydliště: praha
Hledal sem dost dlouho,bohuzel v tom mnozstvi se tezko hleda. Ale kdyby to delaly motory tak by tohle nepomohlo ne? A kdyz to po zapnuti nedelalo,v dobe kdy se kamera pohybuje,tudiz motory pracuji,tak bych to taky na motory netipoval? Tipoval bych spis tou zmenou pripojeni kamery u 2d proti 3d.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 20.03.2016 23:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.9.2013
Příspěvky: 712
Bydliště: Brno
Obrázky: 28
asi si nerozumíme, nemyslím motory co pohání vrtule, ale motory gimbalu, ty jedou stále, propojem to není, já mám 3D gimbal (a nejen já) a mám připojení kamery stejně jako u 2D gimbalu a interference jsou (byly)

_________________
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 24.03.2016 10:12 
Mazák
Mazák

Registrován: 31.8.2014
Příspěvky: 946
Obrázky: 0
Trochu sa pochválim batohom. Rozmýšľal som nad všelijakými, nakoniec som sa rozhodol pre tento od firmy Lowepro. Kedže je to batoh určený predovšetkým pre 3DR Solo, vojde do neho aj Phantom (1, 2, 3, 4).. a určite aj iné koptéry. Spokojný som. Dobre sa nosí na chrbte, a všetko pekne do neho vojde.

https://xtreme.sk/DJI-PHANTOM/dji-pahnt ... ard-CS-400


Přílohy:
20160324_095651.jpg
20160324_095651.jpg [ 64.57 KiB | Zobrazeno 1105 krát ]
20160324_095853.jpg
20160324_095853.jpg [ 70.02 KiB | Zobrazeno 1105 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 24.03.2016 10:23 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 30.9.2014
Příspěvky: 393
Bydliště: Česká Lípa
Obrázky: 47
Dominiku, vypadá to na pěknou skořepinu. Nakolik je pevná?
A kam dáváš monitor?

_________________
F 308 Phantom2;H3-3D;GoPro 4B; iOSD Mini; 7" LCD DVR/HD;


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 24.03.2016 10:42 
Mazák
Mazák

Registrován: 31.8.2014
Příspěvky: 946
Obrázky: 0
Je to pevné dosť, rukou to nepretlačíš, unesie to nejakú váhu ak na to niečo položíš. Dá sa to použiť aj ako prenosný box/ kufor, nie len batoh. Má to dve púzdra na monitor/ tablet. Viď. foto (tá časť sa dá dať dole, je to prilepené suchým zipsom, drží to pevne), jedno spredu druhé vo vnútri. Ja monitor budem dávať do vnútra ako na foto. Vojde mi tam ozaj všetko, ešte aj všetky filtre, ktoré som kúpil a k ním aj púzdra ..viewtopic.php?f=96&t=65264&start=420#p1289930

Láďa, špekulujem , že nájdem a spravím miesto v tom batohu pre ručný gimbal, ktorý máme obidvaja. Kúpil som totižto penu (presne tú, ktorú máme v tom našom kufríku na ručný gimbal), žeby som ju vystrihol a prispôsobil to nejak aby som nemusel so sebou nosiť aj batoh aj kufrík... (namiesto kufríka radšej na krk zrkadlovku, na nejaké pekné foto ktoré budem vkladať do videá, tú som si taktiež kúpil Canon EOS 100D amatérska ale stačí..). Zase som sa trepol po vrecku ale už postupne budem mať ASI všetko pre môj hobby koníček :)


Přílohy:
20160324_102925[1].jpg
20160324_102925[1].jpg [ 73.82 KiB | Zobrazeno 1092 krát ]
20160324_102941[1].jpg
20160324_102941[1].jpg [ 76.27 KiB | Zobrazeno 1092 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1363 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot], fridlik, jarda33 a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz