Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 63 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: DJI phantom - rozdiely
PříspěvekNapsal: čtv 24.09.2015 16:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
Vidíte chlapi, a to jsem celou poslední africkou expedici odlétal bez OSD, byť jsem měl v Ptaakovi instalovaný iOSD Mk II (mini ještě nebylo). Problém byl ten, že jsem před expedici instaloval upgrade základní desky, kde tehdy nebyl pořešen CanBUS, to se vyřešilo až po návratu...

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI phantom - rozdiely
PříspěvekNapsal: čtv 24.09.2015 21:06 
Mazák
Mazák

Registrován: 14.7.2011
Příspěvky: 717
Bydliště: okr. Prievidza
Obrázky: 33
Peťo, čo ti zostávalo ? To vieš, keď nemáš topánky dá sa ísť aj na boso, zo zaťatými :mrgreen: :D


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: stř 14.10.2015 21:28 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 4.7.2013
Příspěvky: 134
Ahojte.
Nikde nemohu najít souhrnný přehled všech v CR pouzivanych modelovych řad Phantomů.
Google k tomu, žádné info nedá tak to vypadá na českou spécii. Pak je opravdu radost vyznat se např v bazarových nabídkách :-)
To je nějake ofiko značení nebo něco co zavedl nějaky český prodejce?
Existuje nějaka tabulka toho co které označení znamená?

Díky...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI phantom - rozdiely
PříspěvekNapsal: pon 19.10.2015 14:55 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 3.12.2011
Příspěvky: 126
Bydliště: Hradec Králové
Poslední verze jsou tady:
http://www.drona.cz/site/phantom-srovnani


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI phantom - rozdiely
PříspěvekNapsal: pon 19.10.2015 15:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.7.2014
Příspěvky: 561
Bydliště: Moravský Krumlov
Obrázky: 3
pepavich píše:


Příliš tam toho není, jenom poslední prodávané druhy, starší tam nejsou. :(

Nejvíc toho najdete snad na http://wiki.dji.com/en/index.php/Main_Page, ale chybí mi tam takové to členění na "300 nebo 308 či 315 nebo kolik", to jsem nepochňápl kde na to jiní chodí. Ale rád se dám poučit. :roll:

_________________
MJX F45, Walkera Tali H500, DJI P3A


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI phantom - rozdiely
PříspěvekNapsal: sob 09.01.2016 20:47 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.9.2008
Příspěvky: 40
Bydliště: praha
Zdravím všechny zkušenější. Koupil jsem poškozeného Phantoma 300. Ještě jsem nezjišťoval závadu,ale vzhledem k tomu že neměl aku řeším silnější a tím pádem rozměr otvoru pro aku. Napadlo mě je-li spodní díl trupu stejný (obvodový tvar) z Ph2. Protože na akumulátor ten spodek z Ph2 rozhodně musí mít větší otvor??


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI phantom - rozdiely
PříspěvekNapsal: ned 10.01.2016 9:06 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2012
Příspěvky: 1305
Bydliště: Kroměříž
Obrázky: 35
To už se tu řešilo hoodně dávno. Jsem jeden z těch, co si to upravili. Bylo to v době, kdy ještě nebyly na trhu aku s o něco větší kapacitou, než origo, třeba http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=80299 nebo http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=72628
Dalo se to vyřešit i externími postranními držáky aku, ale to nebylo asi to pravé vzhledem ke stabilitě. Taky byla ještě varianta zakoupení skořepiny z P2, ale já šel nakonec cestou úpravy vnitřku P1, což znamenalo zvětšení otvoru kolem dvířek. Ty mi zavřít nejdou, tak je přetahuju suchým zipem, dále pozvednout patro s elektronikou pomocí podložek a taky zevnitř ven přesunout LED/USB desku. Tak jsem dovnitř dostal i poměrně robustní 2ks Turnigy 2,2 Ah, ale daleko líp tam šly levné a lehké http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=36071 které mi dávaly velmi slušné letové časy. Popsal jsem to a dá se to zpětně najít.
Jen je potřeba myslet na to, že v kombinaci naloženého Phantoma s dvěma aku, gimbalem a FPV výbavou je potřeba opravdu co nejlíp dodržet těžiště. Já kvůli tomu měl havárku. Pak jsem těžiště vycentroval posunutím gimbalu směrem vzad a vylo. Pokud máš dotazy, tak se ptej, ale vše podstatné už bylo napsáno.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI phantom - rozdiely
PříspěvekNapsal: ned 10.01.2016 14:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
fi.lip píše:
Zdravím všechny zkušenější. Koupil jsem poškozeného Phantoma 300. Ještě jsem nezjišťoval závadu,ale vzhledem k tomu že neměl aku řeším silnější a tím pádem rozměr otvoru pro aku. Napadlo mě je-li spodní díl trupu stejný (obvodový tvar) z Ph2. Protože na akumulátor ten spodek z Ph2 rozhodně musí mít větší otvor??
Máme tady extra vlákno (dokonce již v pokračování) pro P1, koukni se tam, je tam řada zkušeností. Já osobně jsem na P1ce úspěšně provozoval 2800 LiPo od Dinogy (dá se koupit i nás), která nevyžadovala žádnou změnu battery docku.
Baterie pro P2 je zcela něco jiného, není to jen holá LiPo baterie jako u P1, ale mám noho vlastní elektroniky, úprava P1 pro takovou baterii je již dost rozsáhlá, je to v podstatě přestavba na P2...

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI phantom - rozdiely
PříspěvekNapsal: ned 10.01.2016 14:28 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.9.2008
Příspěvky: 40
Bydliště: praha
Četl jsem skoro všechno a právě proto vím že mohu zapomenout na 3000 a větší. Nebo je nějak''nabastlit'' zvenku. Použití spodního(nebo komplet) trupu s PH2 by právě mohlo tento problém vyřešit i bez použití originálního aku pro ph2. Klukovi jsem koupil model který držel max8 min.teď po použití silnějších aku je to cca 15min a je to mnohem větší zábava, na tři baterky létat 3/4 hodiny :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: DJI Phantom 2 či 3 Advenced?
PříspěvekNapsal: čtv 03.03.2016 18:04 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.11.2013
Příspěvky: 57
Bydliště: Slovensko, Senica
Ahojte, myslíte že je lepšie kúpiť DJI Phantom 2 s H4-3D (za predpokladu že mám doma 4K kameru a FPV) alebo DJI Phantom 3 Advenced? Čo sa týka Phantoma 2 tak tam sa obávam že čoskoro bude veľmi ťažké zohnať náhradné diely pretože mi bolo vo viacerých obchodoch povedané že už sa nové zohnať nedajú, len tie čo im zostali na sklade. Na Phantomovy 3 Advenced mám zasa pocit že tá kamera čo tam je je slabá.. Keď si v PC otvorím video z Phantoma 3 Advenced na celú obrazovku tak mám pocit že by to mohlo byť lepšie/ostrejšie.. Môže to byť predpokladám tým, že videá na youtube sú všetky iba vo full HD (1080p) a žiadne som tam nenašiel v 2,7K (1440p). Nemáte niekto video z vášho Phantoma 3 Advenced v tomto rozlíšení? PS: Televízor mám 4K a počítač mám na úpravu 4K videa výkonný dostatočne..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 2 či 3 Advenced?
PříspěvekNapsal: čtv 03.03.2016 18:23 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 22.11.2013
Příspěvky: 4
Bydliště: Prievidza
Obrázky: 0
walkera píše:
Ahojte, myslíte že je lepšie kúpiť DJI Phantom 2 s H4-3D (za predpokladu že mám doma 4K kameru a FPV) alebo DJI Phantom 3 Advenced? Čo sa týka Phantoma 2 tak tam sa obávam že čoskoro bude veľmi ťažké zohnať náhradné diely pretože mi bolo vo viacerých obchodoch povedané že už sa nové zohnať nedajú, len tie čo im zostali na sklade. Na Phantomovy 3 Advenced mám zasa pocit že tá kamera čo tam je je slabá.. Keď si v PC otvorím video z Phantoma 3 Advenced na celú obrazovku tak mám pocit že by to mohlo byť lepšie/ostrejšie.. Môže to byť predpokladám tým, že videá na youtube sú všetky iba vo full HD (1080p) a žiadne som tam nenašiel v 2,7K (1440p). Nemáte niekto video z vášho Phantoma 3 Advenced v tomto rozlíšení? PS: Televízor mám 4K a počítač mám na úpravu 4K videa výkonný dostatočne..

https://www.youtube.com/watch?v=ogD91x-FcCk skus toto moje


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 2 či 3 Advenced?
PříspěvekNapsal: čtv 03.03.2016 18:25 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 7.8.2013
Příspěvky: 131
Obrázky: 1
Ahoj, Nemyslím si, že kamera na P3A je špatná, neostrá. Ale co si myslím je, že youtube není na sledování kvalitního videa. Osobně jsem spokojen a narážím doma na slabý hw (pc) je to můj názor. Já bych počkal na 4ku.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 2 či 3 Advenced?
PříspěvekNapsal: čtv 03.03.2016 18:39 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.11.2013
Příspěvky: 57
Bydliště: Slovensko, Senica
konusko píše:


To je lepšie, ďakujem.. Ako ste s ním spokojný? Kúpili by ste ho znova? Má LightBridge veľkú latenciu?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 2 či 3 Advenced?
PříspěvekNapsal: čtv 03.03.2016 20:00 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 23.10.2014
Příspěvky: 104
Bydliště: Havířov
walkera píše:
Ahojte, myslíte že je lepšie kúpiť DJI Phantom 2 s H4-3D (za predpokladu že mám doma 4K kameru a FPV) alebo DJI Phantom 3 Advenced? Čo sa týka Phantoma 2 tak tam sa obávam že čoskoro bude veľmi ťažké zohnať náhradné diely pretože mi bolo vo viacerých obchodoch povedané že už sa nové zohnať nedajú, len tie čo im zostali na sklade. ..

A do prkýnka, jestli je to s díly na na P2 jako s disk.příspěvky tady o P2 tak pánbůh s námi majiteli P2 a to ho mám sotva třičtvrtě roku, fakt super vyrobce :-(

_________________
DJI - F309 Phantom 2 H4-3D, GP4 Black


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 2 či 3 Advenced?
PříspěvekNapsal: čtv 03.03.2016 23:32 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.11.2013
Příspěvky: 57
Bydliště: Slovensko, Senica
Mate niekde zavesene video?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 63 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz