Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 2 vypnutí gimbalu
PříspěvekNapsal: úte 24.06.2014 18:15 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
spok píše:
...Teď když připojím čínský gimbal (ne original zenmuse který se připojuje kdo ví kam do desky) do výstupu F2...
petasto píše:
O servo gimbalu nikde nepíše, píše že má levný gimbal z číny. Předpokládám, že špatně zkonfigurovaný (nebyl by první, ani poslední) BL s kopií Alexmose....
A již jsem pochopil, od připojoval ten noname BL gimbal do F2 pro náklon, a když chtěl fotit, tak to vyměnil a dal tam jen servospoušť a místo náklonu gimbalu exponoval nějakým foťáčkem, to mě nějak celou dobu unikalo... :wink:

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 2 vypnutí gimbalu
PříspěvekNapsal: úte 24.06.2014 19:29 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 20.8.2010
Příspěvky: 22
Bydliště: Trutnov
Obrázky: 2
No a myslí si, že tomu gimbalu kecá NAZA do toho, jak je nakloněná koptéra, což pravděpodobně nekecá. Je potřeba v ovládacím software toho gimbalu jen správně nastavit pozici senzoru, nebo ten senzor otočit tak, jak je v kontroléru nastaven. Pokud však nemá jako já ještě prohozené osy Tilt a Roll, protože jinak by se náklon dal ovládat jen v rozmezí +-30° a ne 0-90°. U číňanů prostě vázne výstupní kontrola, tak je potřeba si ten setup překontrolovat.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 2 vypnutí gimbalu
PříspěvekNapsal: sob 06.09.2014 16:51 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 18.7.2013
Příspěvky: 329
Bydliště: Letná
Nachápu proč kupuješ P2 a dáváš tam levný gimbal z číny, když tam máš zenmuse. Není levnější si něco komplet zbastlit z čínskejch framů? Pokud máš GoPro na gimbalu, proč si nezapneš průběžné focení a pak ty fotky co nepotřebuješ nesmažeš? Dokonce můžeš točit video a při tom pořád fotit. Pokud chceš něco profi na větší foťák koukni třeba sem:
http://www.flying-hobby.com/kongcopter-fh800-lightbridge-combo-p-13201.html
za tuhle cenu u nás koupíš pouze Lightbridge


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 2 vypnutí gimbalu
PříspěvekNapsal: sob 06.09.2014 19:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
Dag2B3 píše:
Nachápu proč kupuješ P2 a dáváš tam levný gimbal z číny, když tam máš zenmuse....
Romane, P2ka se da samozrejme koupit i bez gimbalu, to jen u nas to nekteri prodejci automaticky bundluji s gimbalem Zenmuse H3-xD... Taky to mohla byt koupe z treti ruky bez gimbalu.

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 2 vypnutí gimbalu
PříspěvekNapsal: stř 29.10.2014 22:04 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 8.1.2014
Příspěvky: 229
Obrázky: 18
podařilo se to nějak dořešit ?


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz