Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1498 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pát 18.09.2015 10:24 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
allfa píše:
Ahoj, zdravím zdejší "starousedlíky" :D
Pořídil jsem létaného Phantoma 1, zatím jsem neletěl, pročítám postupně toto vlákno - je toho dost.
Tuhle druhou půlku jsem začal číst od konce a narazil jsem na odkaz gardenroute na test Dinogy 2800. Tam jsem se dočetl že v letovém čase 1 létal s omezením "Max Radius" - to umí i stará jednička?
Docela by se mi to pro začátek hodilo, nerad bych letěl jen jednou
:(
Vítej v klubu :D
Geofencing "stará" P1 samozřejmě umí (FW někdy od léta 2013), a uměla ho sama ještě dlouho poté, co se již prodávala P2, a které to nějakou dobu trvalo, než se to podařilo zavést (tuším někdy jaro - léto 2014)...
Dinogy 2800 vřele doporučuji, dají se již pořídit i v Česku.
Ona ta "stará jednička" je 2-2.5 roků stará :)

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
PříspěvekNapsal: pát 18.09.2015 10:32 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 7.9.2015
Příspěvky: 10
Dík.
Baterky mám zatím 3, uvidím kolik vydrží. Teď musím s nákupama chvíli počkat, pak do nich půjdu.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 18.09.2015 10:39 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 28.6.2015
Příspěvky: 84
Bydliště: Praha
Obrázky: 1
andrewlcc: poslal jsem ti sz.

_________________
DJI - Phantom 4


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pát 18.09.2015 12:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
andrewlcc píše:
...ináč ak by sa tu niekto našiel z Prahy a chcel pokecat o lítaní, nebo zajst si spoločne niekde na nejaké dobré miesto v Prahe zalietat tak sa kludne ozvite.
Pravidelne od r. 2013 (ačkoliv letos na jaře se to nepovedlo) děláme v PRG srazy PPPPP ... Info o těch předchozích najdeš v Pokecu o Phantomech. Snad se nám to ještě letos podaří, byť by to bylo neletové...

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pát 18.09.2015 13:18 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 5.7.2010
Příspěvky: 54
Bydliště: Praha
paráda, idem si o tých predošlých niečo pozistovať a bolo by fajn zorganizovať i ten tohtoročný.

Jo ak pozná niekto v Prahe nejaké fajn miesto pro letani Střížkov - Prosek tak kludne napište..ja bydlím práve na Střížkove..pozeral som dnes na google maps, mám par favoritov pro let ale radšej skusím niečo istejšie.

_________________
Arrma Kraton, Arrma Raider, DJI Phantom 4


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 18.09.2015 18:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
andrewlcc píše:
paráda, idem si o tých predošlých niečo pozistovať a bolo by fajn zorganizovať i ten tohtoročný.

Jo ak pozná niekto v Prahe nejaké fajn miesto pro letani Střížkov - Prosek tak kludne napište..ja bydlím práve na Střížkove..pozeral som dnes na google maps, mám par favoritov pro let ale radšej skusím niečo istejšie.
Pokud by jsi chtěl videt videa ze srazu na Y.T., dej vedet do SZ (je nutne aby jsi mel ucet na Y.T.), poslu ti link na videa a i nejake fotky, nejsou verejna...

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pát 18.09.2015 18:39 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 5.7.2010
Příspěvky: 54
Bydliště: Praha
moc rád, posielam SZ

_________________
Arrma Kraton, Arrma Raider, DJI Phantom 4


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 18.09.2015 19:30 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
andrewlcc píše:
moc rád, posielam SZ
Ahoj, máš to tam i s nějakými bonusy :D

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pon 21.09.2015 12:24 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 5.7.2010
Příspěvky: 54
Bydliště: Praha
díki moc ešte raz za odkazy:)

chalani, premýšlam o kúpe original DJI P2 Vision+ vrtulí a zaujímalo by ma kto ich už máte na svojom Phantomovi či už verze Phantoma 1 alebo 1.1.1 či ste museli upravovat nejako nastavenia plynu po vymene vrtuli na tie od P2V+.

Default to vypadá u mna takto:

Pitch: Basic 125% Attitude 125%
Roll: Basic 125% Attitude 125%
Yaw: Basic 100%
Vertical: Basic 100%

Na nete som sa dočítal že niekto to nastavuje a druhý vobec..niekomu to lieta dobre bez problémov a druhý zase to má nestabilné tak by ma zaujímalo ako ste na tom vy. Ak sa táto téma tu už rozoberala tak sa predem omlouvam ale nenašiel som.

_________________
Arrma Kraton, Arrma Raider, DJI Phantom 4


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 21.09.2015 15:06 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
Pro 9443 (obecně pro 9") vrtule se určitě zisky u P1ky upravit musí, původní nastavení je pro měkké 8" vrtule. A když si P1 vlákno prolistuješ, tak najdeš i má doporučení pro nastavení zisků s těmito vrtulemi, tj. 9443, dost se to probíralo.
Zkus základní nastavení 120-120-100-200, 220-220, s těmito zisky se P2 s těmito vrtulemi dodával továrně nastavený.

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pon 21.09.2015 18:19 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 5.7.2010
Příspěvky: 54
Bydliště: Praha
už ten článok od teba vidím..dikes..

už si len lámem hlavu stym že ty tam uvádzaš tvoje AUW 1200g u mna je to zatím cca 900g to myslím ale snád až tak vadit nebude i ked chapem že asi každy phantom to bude mat kúsok ináč a treba si to vyskúšať. Na úvod ale skúsim tie hodnoty ako doporučuješ.

ešte kúsok OT pre tých čo sú z Prahy (letnany, prosek,strizkov, kobylisy, troja): miesto asi pre vačšinu známe ale skutočne možem potvrdit že je to moc fajn a velké miesto, sem tam sa tam objaví max nejaký kolega z RC, športovci atd..ale ináč fakt kludné a bezpečné miesto ktoré odpustí i na nejaké tie chybky. Dobrá dostupnosť metrom, busom,(zastavka Dunajecká hned pod kopcom) alebo autom taktiež pohoda.

tu je link na mapu: http://mapy.cz/s/lsLo
a tu link na moje prvé "video" z toho miesta(stále sa len učím tak ospravedlnte kvalitu jak záznamu tak i samotneho letu, len som testoval kamerku) : https://youtu.be/7TydUFb4lig

_________________
Arrma Kraton, Arrma Raider, DJI Phantom 4


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 22.09.2015 8:21 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 20.9.2011
Příspěvky: 245
andrewlcc - co tam máš za kameru, jak uchycenou a jak ji ovládáš? Omlouvám se, jestli jsem to přehlédl.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 22.09.2015 11:58 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 5.7.2010
Příspěvky: 54
Bydliště: Praha
Ahoj, neprehledl nepísal som to tam..je to GoPro 2, uchycená je tam tym štandartným držiakom čo bol k Phantomovi, to je celé nič viac tam neni..chcel som to len vyskúšat ako som písal. Plánujem to časom ešte vylepšit ale všetko postupne, teraz chcem najprv pořídit tie 9443 vrtule a nejaku dalšiu baterii.

_________________
Arrma Kraton, Arrma Raider, DJI Phantom 4


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 22.09.2015 15:56 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2014
Příspěvky: 71
Bydliště: Mladá Boleslav
Prosba o radu.
Na svém stařičkém P1 mám po roce a půl první závadu. Motory, nebo motor, mají malý výkon, ani jsem nevzlít. Chová se jako když mu omylem dáte vybitou baterii. Baterií to ale není, zkoušel jsem jich víc. Naposledy jsem lítal před 14 dny, bez problému. Včera jsem ale dělal v PC všechny kalibrace, tak nevím jestli jsem tam nemohl něco pokazit. Žádnou chybu to ale neukazuje, ani v PC, ani na ledkách coptera. Poraďte co zkusit doma, než to dám servisu. (neni v záruce)
Díky.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 22.09.2015 20:15 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 5.7.2010
Příspěvky: 54
Bydliště: Praha
ja ti moc asi odborne neporadím ale skúsil by som to nakalibrovat znovu, hlavne teda plynovú páčku a komplet všetky tie výchylky a skontrolovat a nastavit default komplet hodnoty či ti sedia. A čo baterie v ovladači? su ok? A tým malým výkonom myslíš že pridáš plný plyn a zvuk a otáčky su stejné?

//

Chalani ako dlho vám cca vydržia baterie v ovladači? Ja som tam mal uplne nové a včera pri lietaní začal vysielač pípať a nevedel som čo sa deje (v manualu o tom nebolo nič) tak som vygooglil že to može byt bud špatne nacentrovanym plynom alebo bateriemi. Tie som vymenil a od tej doby je to ok. Skor ma ale prekvapuje že som sním bol lietat tak cca 10-15x a baterie sú už k.o. aspon teda podla tej zvukej signalizácie.

Máte podobnú životnost baterií v ovladači?

_________________
Arrma Kraton, Arrma Raider, DJI Phantom 4


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1498 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz