Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1499 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 100  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pát 03.10.2014 13:41 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 6.10.2011
Příspěvky: 6
gardenroute píše:
V první řadě bych Ti doporučil si podrobně a dobře přečíst manuál od P1 (v příloze je QuickStart manual), jsou tam popsány určité a důležité postupy.
Doporučoval jsem udělat test motorů v Assistentovi, dopadlo to nějak ?
Kalibrace kompasu OK?
Udělat rovněž IMU kalibraci (v Assistentovi), a to tu pokročilou, udělal jsi ?
A znova, motory máš nastaveny v "Inteligent Mode" ?
Odarmování motorů a jejich start u P1 je také možné až po správném zápisu GPS HomePointu (v režimu GPS ATTi min. 6 satelitů), zkontroluj si dle manuálu správné LED sekvence, jestli tam není vykazována nějaká chyba...



Ahoj tak poporade :)....udelal jsem kalibraci (otacenim modelu vodorovne i svisle) udelal jsem i kalibraci v NAZA Cali, IMU mi to nechtelo dovolit psalo to tohle No need calibration.Calibration procedure can be skipped. Test motoru jsem delal a reagoval kazdy na ktery jsem v NAZE kliknul,motory jsou nastavene v intelligent modu. Poodpojeni od PC jsem vypnul model i vysílač znovu zapnul vysílač i model a cekal az se vyblikaji satelity....jenže i po velmi dlouhé dobe to od zapnutí bliká pomalu 3 krat za sebou červená a rychle za sebou (asi 3 krát-nedá se to rychle spočitat) zelená.... start by byl technicky možný ale bez toho aby mi to dovolilo správné blikání s tím litat nebudu. Napadá tě ještě něco? Děkuju


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: pát 03.10.2014 14:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
smart001 píše:
Ahoj tak poporade :)....udelal jsem kalibraci (otacenim modelu vodorovne i svisle) udelal jsem i kalibraci v NAZA Cali, IMU mi to nechtelo dovolit psalo to tohle No need calibration.Calibration procedure can be skipped. Test motoru jsem delal a reagoval kazdy na ktery jsem v NAZE kliknul,motory jsou nastavene v intelligent modu. Poodpojeni od PC jsem vypnul model i vysílač znovu zapnul vysílač i model a cekal az se vyblikaji satelity....jenže i po velmi dlouhé dobe to od zapnutí bliká pomalu 3 krat za sebou červená a rychle za sebou (asi 3 krát-nedá se to rychle spočitat) zelená.... start by byl technicky možný ale bez toho aby mi to dovolilo správné blikání s tím litat nebudu. Napadá tě ještě něco? Děkuju
A co ti prosim brani si v manualu (který jsem ti prilozil do odpovedi), nebo na webu DJI zjistit presny vyznam LED stavovych hlaseni ? Pokud tam není zadna oranzova, a mas to v rezimu GPS ATTi tak to myslim signalizuje prijem méně nez 5ti GPS satelitu...

Pokud by to skutecne stále nedokazalo udelat GPS lock, prover si připojeni GPS, mozna zkontrolovat odstineni, prip. odstineni vylepsit, nekde zde jsem daval navod jak to kovovou folii zasadne vylepsit, rad pilotu P2jek odtud si to dělala s vybornymi výsledky...

A tu pokročilou IMU kalibraci si urcite udelej, ačkoliv ti to pise, ze není potřeba, přitom si zkontroluj zda-li vystupni hodnoty jednotlivých zakladnich senzoru odpovidaji rozsahum uvedenym v napovede Assistenta...

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pát 03.10.2014 20:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 7.2.2012
Příspěvky: 976
Bydliště: Holešov
Obrázky: 5
smart001 píše:
....jenže i po velmi dlouhé dobe to od zapnutí bliká pomalu 3 krat za sebou červená a rychle za sebou (asi 3 krát-nedá se to rychle spočitat) zelená.... start by byl technicky možný ale bez toho aby mi to dovolilo správné blikání s tím litat nebudu. Napadá tě ještě něco? Děkuju

Ten problém s lockem satelitů se ti přihodil až teď a dříve jsi neměl problém s lockem satelitů? A ještě jeden asi blbý dotaz, ale co kdyby...zkoušíš to na místě s dobrým výhledem na oblohu?

_________________
Phantom 4 + Nvidia Shield K1
http://www.youtube.com/user/zskalfpv


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: stř 22.10.2014 21:47 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 20.4.2014
Příspěvky: 32
Zkus tohle vlákno.
http://rcmania.cz/viewtopic.php?f=138&t=63535&start=1440
Docela se to tam rozběhlo ohledně zlepšení příjmu satelitů.

_________________
Petr Tišnov
Phantom 2, H3-2D, GP Hero 3+b, FPV, new props 9450, carbon guard arcs and landing gear


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 22.10.2014 22:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
gardenroute píše:
...Pokud by to skutecne stále nedokazalo udelat GPS lock, prover si připojeni GPS, mozna zkontrolovat odstineni, prip. odstineni vylepsit, nekde zde jsem daval navod jak to kovovou folii zasadne vylepsit, rada pilotu P2jek odtud si to dělala s vybornymi výsledky...
OK2BSY píše:
Zkus tohle vlákno.http://rcmania.cz/viewtopic.php?f=138&t=63535&start=1440...Docela se to tam rozběhlo ohledně zlepšení příjmu satelitů...
Asi jsi si nevšiml, ale už jsem mu tu tady doporučoval asi před 3 týdny, stejně jako Tobě nedávno. Není to žádná novinka, jak jsem již psal, řešili jsme to tu už loni a znovu letos někdy na jaře či v létě... :wink:

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Gopro Zenmuse Bracket
PříspěvekNapsal: ned 26.10.2014 12:41 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
Celkem šikovná vychytávka pro rychlé vyjmutí GoPro kamery ze Zenmuse H3-xD gimbalu.
Každý kdo tuto kombinaci používá ví, že je celkem nepohodlné kameru rychle vyjmout z držáku gimbalu, musí se to odšroubovat origo spona, zdržuje to a je to nepohodlné .

Na Shapeways (Boarz Designs) se dá za nějakých 11.5 EUR pořídit rychlonaklapávací spona z 3D tisku pro H3-2D (nebo verze pro H3-3D), takže kdo to řeší nějak akutně, má celkem dobrou náhradu. Dá se nechat udělat v různých barvách, a "hmotní" stejně jako originál, tj. 2 gramy.

A je to funkční i s novou GP4.

Příloha:
Poznámka: 3D (shapeways) Gopro Zenmuse Bracket
Gopro Zenmuse Bracket.jpg
Gopro Zenmuse Bracket.jpg
[ 35.15 KiB | Zobrazeno 1735 krát ]




Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pát 31.10.2014 5:31 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 4.7.2013
Příspěvky: 136
Ahojte

Prosim mate někdo na klasickem Phantomu instalovany H33D? Docela se s tim ted trapim. Pokud vlastnite klasicky phantom v1 nemate zadnou moznost jak redukovat rychlost sklapeni gimbalu. Nenastavuje se to NAZA softu ale v asistentu ke gimbalu a zde podobna volba schazi. DJI doposud nevydalo zadnou aktualizaci a ani neverim ze ji nekdy vyda. Hledam reseni jak to provest. Jsou dfeakto dve

1) Dat jiny prijimac a koupit jiny vysilac. Dobře mi vychazi Taranis ale jeho prijimac X8R je takova krabice, ze ma 16gramu. Taky to vyžaduje další investice a nejsem si jisty jejich smyslem...mam mydlo rad, je male a dobře se skladuje

2) Pak si nejsem jisty jestli je to funkcni ale mozna "koupit upgrade kit" pro H3-2D coz je i cenove dostupne. Prosim nevi někdo jak funguje H3-3D v kombinaci s timto kitem? Co všechno pak zase musí ven? IMU ci GCU? Mam verzi "Standard" tedy ne tu pro Phantom 2....Moc se omlouvam, ale vic tocim nez stavim tak v tom mam furt nepořádek...

diky za pripadne info


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 31.10.2014 13:41 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
gardenroute píše:
Gimbal + RC FrSky Taranis + FS Dominator s headtracker modul
Uvažuji již nějakou dobu o upgrade Tx na FrSky Taranis......má to telemetrii v základu (což může být i vedle OSD využitelné), zvukový/hlasový výstup (výborné na timer, vario a třeba hlášení stavu přepnutí přepínačů na Tx), možnost centrování plynu a hlavně programování na vysoké úrovni atd......zejména pro různé funkce k ovládání gimbalu či létání kolem POI...
Co mě ale začalo zajímat (ačkoliv jsem se na to dříve díval trochu skepticky), je možnost spolupráce Taranisu a brýlí FS Dominátor v případě osazení brýlí headtracker modulem, což by možná šlo přes přepínač na Tx využít pro řízení náklonu gimbalu alternativně vedle klasického ovladače (páčka, slider, pot) na Tx. Pokud by to šlo dobře nastavit, pro natáčení by to byla skvělá vychytávka, která ruce uvolní jen pro přesnou pilotáž.
ditri píše:
...mate někdo na klasickem Phantomu instalovany H33D? Docela se s tim ted trapim. Pokud vlastnite klasicky phantom v1 nemate zadnou moznost jak redukovat rychlost sklapeni gimbalu. ...Dobře mi vychazi Taranis ale jeho prijimac X8R je takova krabice, ze ma 16gramu. Taky to vyžaduje další investice a nejsem si jisty jejich smyslem...mam mydlo rad, je male a dobře se skladuje...Pak si nejsem jisty jestli je to funkcni ale mozna "koupit upgrade kit" pro H3-2D coz je i cenove dostupne. Prosim nevi někdo jak funguje H3-3D v kombinaci s timto kitem? Co všechno pak zase musí ven? IMU ci GCU? Mam verzi "Standard" tedy ne tu pro Phantom 2....Moc se omlouvam, ale vic tocim nez stavim tak v tom mam furt nepořádek...
diky za pripadne info
Ahoj, jak jsem Ti již psal na RCG foru, jiz před nejakou dobou jsem (viz vyse) napsal podobny příspěvek o moznosti prechodu RC me P1ky na Taranis:

- bohužel je problem s ovladanim H3-3G gimbalu na P1ce, DJI se na to jak spravne pises zcela vysrala a SW podpora pro nastaveni rychlosti a mekkosti pohybu naklonu je podporovana pouze pro P2 (!), takze u P1cek to nelze, Tx to neumi...
- resitelne to je jinou Tx, a prave zde jsem dlouho zvazoval, napr. Futabu T8FGS, která ma v komunite Phantomu velkou podporu, ale zda se me predrazena, a když jsem postudoval věci kolem Taranisu, dosel jsem k tomu, ze to je pro nase ucely srovnatelne
- resilo by to problém s ovladanim tilt gimbalu
- resilo by to i další funkce, mozne jen HW upravami setove Tx, jako napr. YAW30 mod, kterym jsem zde zverejnil nedavno, ale i dalsi, jako jsou preset pozice pro gimbal atd.
- ovladani tilt gimbalu přes headtracker modul v Dominator brýlích
- telemetrie (napr. pro presny proudovy senzor, který FrSky pro Taranis ma)
- lokalizovatelný hlasovy vystup Taranisu, to bych dost ocenil, protože letam plne FPV (napr. countdown timer, spotřeba baterie z telemetrie, status prepinacu - prepinam pri FPV poslepu atd.)
- ma to tady celkem velkou podporu, na RCM bezi samostatne vlakno pro Taranis s příspěvky prodejcu
- lepsi cena ve srovnani napr. s tou Futabou

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Naposledy upravil gardenroute dne pát 31.10.2014 14:30, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pát 31.10.2014 14:26 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 4.7.2013
Příspěvky: 136
Zdar

No. To je tezke. Co ta zmena desky na upgrade kit h3-2d - nemas info jestli to chodi jak ma? Ja nekde vyhrabal zminky ze jo ale nevim to na 100%

Co se tyka toho taranisu. Tak pro me je to rozporuplne. Vyuzil bych spis neco typu devo f7 coz ma jakys takys monitor pro nahled fpv a prijde mi to inovativni. Z meho uhlu mi taranis nic noveho neda. Ten naklon dle hlavy to pro me neni. Melou sebou u letani nebo cucim do zeme...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 31.10.2014 14:45 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
ditri píše:
Zdar, No. To je tezke. Co ta zmena desky na upgrade kit h3-2d - nemas info jestli to chodi jak ma? Ja nekde vyhrabal zminky ze jo ale nevim to na 100%
Co se tyka toho taranisu. Tak pro me je to rozporuplne. Vyuzil bych spis neco typu devo f7 coz ma jakys takys monitor pro nahled fpv a prijde mi to inovativni. Z meho uhlu mi taranis nic noveho neda. Ten naklon dle hlavy to pro me neni. Melou sebou u letani nebo cucim do zeme...
Trochu nerozumim:

- upgrade kit já mám již 1,5 roku, ale ten řešil jen integraci PMUv2 a GCU přímo na základní desku P1ky (a páčku 7.kanálu pro tilt těm pilotům, kteří si jí již do té doby nepořídili jinde, jako např. já), a pro použití dalšího příslušenství se ještě na něm musel udělat Sarawuth CANbus mod, pro "vytažení" CANbus konektoru z upgrade desky

- nikde jsem neslyšel info, že by měl 3D Zenmuse být stejně funkční na upgrade kitu (tím myslím jeho plynulý a měkký náklon) jako je 2D Zenmuse, a měl jsem za to, že je to nutno řešit jinou Tx. P1 Tx nemá Assitenta pro nastavení rychlosti pohybu náklonu. To by mě tedy zajímalo, kdes to slyšel ...zkusím se zeptat Řešátka z Telinku.

- o Taranisu jsi psal v několika vláknech RCM i na RCG, a teď tvrdíš "...mi taranis nic noveho neda...", tomu nerozumím

- ten náklon hlavy by byl jen volitelná funkce přes přepínač pro nějaké plynulé tiltování pohybem hlavy a ruce volné pro pilotáž, jinak by se dál ovládal 7. kanálem, nemyslel jsem to jako jediné ovládání náklonu gimbalu, někdy se to právě může hodit

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pát 31.10.2014 15:14 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 4.7.2013
Příspěvky: 136
Cus.

Info o tom, ze to jede s nejakym upgrade kitem konkretne "Phantom v1.1.1 Naza-M V2 with upgrade kit PCB" je tady v komentářích k videu
https://www.youtube.com/watch?v=Jf5p7iwpCDc
Nevim presne co to však je - tedy zdali to slape s tim kitem co je na prodej v CR. tohle mi prijde nejlepší reseni. Vyhodit všechna ta GCU PMU a ja nevim co a proste jen dat jednu desku....dále se tim borci zabyvaji zde http://www.phantompilots.com/viewtopic. ... 85#p263085

Co se tyka Taranisu. Stravil jsem ted několik dni hledanim toho jak to vůbec funguje - protokoly atd. Není to uplne jednoznacne. Moznosti kam se dat je vice. Od futaby přes taranis az po devo.

- Pro me nejlepší to Devo pac se to primo naparuje na FPV systém. Takze obraz třeba vidi i ten kdo s tebou stoji ci muzes pouzit pro rychly nahled monitor vysilacky. To je obrovsky benefit i kdyby to fungovalo na 30metru. Dokud jsem si neuvedomil, ze k Naza muzu pripojit cokoliv co ma S-Bus tak jsem nad tim neuvazoval takto...nicmene je to proste pecka. Ted jsem lital po hale a behal za copterou. Mit tohle je to snazsi.

- Taranis ma tezky prijimac a velky (+10gramu). Je fajn je opensource, ale prakticky ziskam jen plynuly naklon "tilt" nic vic.

- Futaba - tam je zajimava moznost koupit dvouantenovy prijimac do Phantoma 2 origo DJI který je opet malinky a lehky. Ten se paruje primo s Futabou (fasst) a mel by fungovat i s klasickou deskou jako nahrada origo prjimace..

Jak jsem rikal, primarne potrebuji plynuly tilt. Stare mydlo mi vyhovuje - uz mi mockrat spadlo, je male ale přitom je to 8kanal..


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 31.10.2014 15:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
ditri píše:
...ze to jede s nejakym upgrade kitem konkretne "Phantom v1.1.1 Naza-M V2 with upgrade kit PCB" je tady v komentářích k videu https://www.youtube.com/watch?v=Jf5p7iwpCDc
Nevim presne co to však je - tedy zdali to slape s tim kitem co je na prodej v CR. tohle mi prijde nejlepší reseni. Vyhodit všechna ta GCU PMU a ja nevim co a proste jen dat jednu desku
....
Uz jsem ti to psal, tento kit mam ve sve P1 jiz asi 1,5 roku (a daval Ti i link s popisem o co se jedna), takze vim, o co jde, ale nevim, ze by to resilo (a nevim jak?) ten problém s chybejicim nastavenim rychlosti náklonu u P1 Assistenta. Ted jsem to i konzultoval s Restkam z Telinku, ani oni nevedi, ze by to na upgradovanych deskách chodilo nejak lepe. Ale na to video se mrknu.

ditri píše:
...Co se tyka Taranisu. Stravil jsem ted několik dni hledanim toho jak to vůbec funguje - protokoly atd. Není to uplne jednoznacne. Moznosti kam se dat je vice. Od futaby přes taranis az po devo...
Jiste, Devo moc neznam (znam znacku, ale nemam zkusenost), Futaba je predrazena vuci třeba Taranisu...
ditri píše:
...Taranis ma tezky prijimac a velky (+10gramu). Je fajn je opensource, ale prakticky ziskam jen plynuly naklon "tilt" nic vic...
Ale vždy Ti ve vlakne Taranisu sdelili, ze je i lehounky maly Rx x4r-sb od Frsky pouzitelny ve Phantomu s 3 beznymi kanaly a sbus s 16 kanaly. Mel jsem pocit, ze přes Sbus NAZA jednotku také připojíš, ne?
Příloha:
Poznámka: Phantom 1.5 with the Fr Sky X4R-SB - 3/16 Channel Receiver, w/S-BUS
x4r-sb + Phantom.jpg
x4r-sb + Phantom.jpg
[ 211.76 KiB | Zobrazeno 1526 krát ]


ditri píše:
...Futaba - tam je zajimava moznost koupit dvouantenovy prijimac do Phantoma 2 origo DJI který je opet malinky a lehky. Ten se paruje primo s Futabou (fasst) a mel by fungovat i s klasickou deskou jako nahrada origo přijímače..
Ano to jjiste jde, fasst Rx je dokonce standardně v pozdních verzích P1, takze by jsi ho ani nemusel menit...

ditri píše:
...Jak jsem rikal, primarne potrebuji plynuly tilt. Stare mydlo mi vyhovuje - uz mi mockrat spadlo, je male ale přitom je to 8kanal..
Ano i ja to tak potrebuji, ale kazda funkce navíc se pri te investici hodi.
A setova Tx je 7mi kanál, ne 8kanál...

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pát 31.10.2014 16:03 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 4.7.2013
Příspěvky: 136
ahoj diky moc!

Na to info ohledne x4r-sb jsem se ještě nedival. to zni moc dobře!

Co se tyka te desky bylo by to nejlepší. Kdybys videl tu dratarinu kdy mas v coptere PMU+GCU je to des. Ta deska je cistjsi reseni nevylučující nic dalšího.

Dotaz na tebe > pro H3-2D mas nejake setupy primo v Asistentu od NAZA? Pokud jo- je mozne ze to bude stejne makat i pro H3-3D...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 31.10.2014 16:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
ditri píše:
ahoj diky moc!...Kdybys videl tu dratarinu kdy mas v coptere PMU+GCU je to des. Ta deska je cistjsi reseni nevylučující nic dalšího.
No samozřejmě že jsem viděl (ve svém Ptaakovi kdysi) :D
Měl jsem svého času první P1ku v Česku, která měla zastavěnu PMUv2, GCU a iOSD MkII (!!!), někde bys ještě v prvním P1 vlákně našel fotky. Ani se to tam nemohlo vejít, u Řešátka jsem tehdy museli všechny DJI jednotky vyndat z jejich kovových krytů a dát je to smršťovacích bužírek, a těch tlustých kabelů, hrůza, proto jsem šel do té upgrade desky, co to šlo, ačkoliv mě to na pár měsíců (vč. Afriky) stálo deaktivaci iOSD, protože ne hned se vyřešil problém s chybějícím CANbus portem na té upgrade desce...
Pozn. : tu fotku jsem nasel, muses se pokochat :D
Příloha:
Poznámka: Ptaak 1, verze cerven 2013
20130724_132552.jpg
20130724_132552.jpg
[ 234.55 KiB | Zobrazeno 1504 krát ]


ditri píše:
Dotaz na tebe > pro H3-2D mas nejake setupy primo v Asistentu od NAZA? Pokud jo- je mozne ze to bude stejne makat i pro H3-3D...
Teď úplně si nejsem jistý, co tím myslíš ? Pro 2D Zenmuse v Assistentovi zadny setup není... :(

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pát 31.10.2014 17:17 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 4.7.2013
Příspěvky: 136
No podobne to mam narvane v tom Spidexu jen s tim rozdílem - ze mam ještě ocesane kably od plastovych koncovek...hruza des. Nemam v to duveru ani trochu...

Jestli tomu tedy dobře rozumim - ty když mas upgrade desku pro H3-2D - tak v Asistentovi o tom není zadna zminka. Tedy zadny setup pro H3-2D....hm...Jak tedy nastavuješ rychost pro klopeni gimbalu? Nijak a mas tam nejakou defaultni která je ok?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1499 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 100  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz