Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1680 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pon 08.10.2018 19:17 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 11.11.2017
Příspěvky: 116
Zdravím
Dnes jen tak zapnu doma v místnosti p3a a při skoro každém druhem spuštění motoru mi to píše "compass stuck" Volný překlad zní asi "kompas je zaseknuty".
Poradíte co to znamená?? :roll:


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: úte 09.10.2018 8:31 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 25.11.2009
Příspěvky: 413
Bydliště: Trnava, SR
Ahoj,

skusil si urobit kalibraciu? Pises, ze si ho skusal v miestnosti, nemas tam nejake rusenie/kovove predmety?
Vyskusaj ho spustit vonku... a daj vediet ako si dopadol
Vdaka.
R

_________________
DJI P3A,Each.H8mini+TX05,Leader130HM,Split92HM,Thunder TigerXXT,Hydrotek F1+SKY-HD01,Taranis X9D+


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: úte 09.10.2018 9:53 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 11.11.2017
Příspěvky: 116
romko1 píše:
Ahoj,

skusil si urobit kalibraciu? Pises, ze si ho skusal v miestnosti, nemas tam nejake rusenie/kovove predmety?
Vyskusaj ho spustit vonku... a daj vediet ako si dopadol
Vdaka.
R

Tak zkusil sem to později ještě v místnosti ale na jiném místě a bylo vše v pořádku. A hlásilo mi to před tím na tom prvním místě i chybu "silné magnetické pole".
Takže se asi tím rozhasil i kompas.
Asi ho budu radši zapínat jen venku.
Tobě se někdy něco podobného stalo?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: úte 09.10.2018 10:57 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 25.11.2009
Příspěvky: 413
Bydliště: Trnava, SR
Nie s kompasom sa mi take nieco nestalo, ale kompas kalibrujem vzdy vonku, kde su kovove predmety minimalne 10m od P3.
Kalibraciu ale nerobim vzdy pred letom, ale raz za cas (DJI Go sam hlasi ci je kompas OK).
Dobre je vsak urobit kalibraciu ci uz kompasu, ale aj IMU, ak ides lietat na uplne inom mieste ako lietas zvycajne.

_________________
DJI P3A,Each.H8mini+TX05,Leader130HM,Split92HM,Thunder TigerXXT,Hydrotek F1+SKY-HD01,Taranis X9D+


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: úte 09.10.2018 11:19 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 11.11.2017
Příspěvky: 116
Kompas kalibruju tak před každým druhým letem a vždy když změním místo. Imu kalibruju max jednou za půl roku. Dočetl sem se,že se má kalibrovat imu při co největším chladu,okolo 5-10 stupňů. Pak je dron přesnější a líp pracuje. A i já s tím nám svoji zkusenost. Když sem zkalibroval imu při cca 8stupnich,pak sem měl pocit z drona,že je presnejsi-presneji visel i se vracel přesněji sám na místo vzletu.
To jen takový můj postřeh :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: stř 10.10.2018 19:47 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 1.3.2011
Příspěvky: 142
Bydliště: Heřm. Městec
Náhodou návod v češtině pro P3S by někdo neměl? Podařilo se mi sehnat návod pro P3A, ale nejsem si jist jestli se to ve všem shoduje. Předem děkuji.

_________________
Když nevím tak se zeptám.
Ki - 61, Mig 15, BF 109, DJI P3S


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: čtv 11.10.2018 18:36 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 11.11.2017
Příspěvky: 116
kudr píše:
Náhodou návod v češtině pro P3S by někdo neměl? Podařilo se mi sehnat návod pro P3A, ale nejsem si jist jestli se to ve všem shoduje. Předem děkuji.


Bude tam určitě nějaký rozdíl,hlavně v dosahu. Jinak ale to sou dost podobne modely.
Co by tě zajímalo konkrétně??


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pát 12.10.2018 4:47 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 1.3.2011
Příspěvky: 142
Bydliště: Heřm. Městec
Konkrétně návrat domu bez použití mobilu. P3A a P3P tam mají tlačítko, ale u P3S je to nějaká kombinace jednoho z přepínačů.

_________________
Když nevím tak se zeptám.
Ki - 61, Mig 15, BF 109, DJI P3S


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pát 12.10.2018 9:56 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.6.2015
Příspěvky: 124
Bydliště: Česká Ves
Blog: Zobrazit blog (1)
Trochu si rýpnu :stačí vypnout vysílačku.
Jinak něco nového ohledně baterek?
Nějaký výprodej?
funkčních i po aktualizaci SW baterky?

_________________
P3A s inovovanou deskou, novými motory a vylepšeným chlazením.+ NVIDIA SHIELD


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pát 12.10.2018 13:46 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 11.11.2017
Příspěvky: 116
rzboril píše:
Trochu si rýpnu :stačí vypnout vysílačku.
Jinak něco nového ohledně baterek?
Nějaký výprodej?
funkčních i po aktualizaci SW baterky?

Před tím vypnutím vysílače bych se radši ujistil zda je v dji go nastaveno při ztrátě signálu návrat domů či rovnou přistání. :roll:
Jinak baterky nic nového jak se zdá,nic se moc neslevnilo :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: sob 13.10.2018 22:24 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.6.2015
Příspěvky: 124
Bydliště: Česká Ves
Blog: Zobrazit blog (1)
Pravda. Chyba všech na yt co učí kvadru plavat pod mostem. Většinou ztratí signál a začne se vracet místo Aby nastavil visení. :cry:

_________________
P3A s inovovanou deskou, novými motory a vylepšeným chlazením.+ NVIDIA SHIELD


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: úte 23.10.2018 19:30 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 1.3.2011
Příspěvky: 142
Bydliště: Heřm. Městec
Jsou droni zjistitelný radarem? Létám v prostoru (dle dronview) kde nesmím překročit 100m výšky.

_________________
Když nevím tak se zeptám.
Ki - 61, Mig 15, BF 109, DJI P3S


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: úte 23.10.2018 21:00 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.6.2015
Příspěvky: 124
Bydliště: Česká Ves
Blog: Zobrazit blog (1)
Dneska jde všechno, ale tohodle bych se nebál. Je to na tvoji zodpovědnost. Spíš jde o to že logy i s výškou se posílají automaticky do dji a tam si je může oprávněná instituce vyžádat. Jak říká místní policista-vše řešíme na udání.

_________________
P3A s inovovanou deskou, novými motory a vylepšeným chlazením.+ NVIDIA SHIELD


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: stř 24.10.2018 16:57 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 23.10.2013
Příspěvky: 117
Bydliště: Zlín
Obrázky: 3
"logy i s výškou se posílají automaticky do dji"
Odkud máš takovou informaci? Já si myslím, že nic takového "zatím" nefunguje.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: stř 24.10.2018 19:20 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.6.2015
Příspěvky: 124
Bydliště: Česká Ves
Blog: Zobrazit blog (1)
Někde jsem to četl. Na více místech. Pokud je to pro někoho důležité tak si tu informaci určitě dohledá. Bude to něco jako povinnost uchovávat data o stahování poskytovatelem internetu a po vyžádání policie je ukázat. U nás takhle občas dojdou za poskytovatelem a chtějí výpis lidí nad 40GB.
A pokud se něco vážného stane na území kde je omezená výška tak si vyžádají data který stroj to byl a kde se zrovna nachází.
Jak jednoduché.

_________________
P3A s inovovanou deskou, novými motory a vylepšeným chlazením.+ NVIDIA SHIELD


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1680 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz