Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 974 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 61, 62, 63, 64, 65  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: úte 06.02.2018 23:24 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 28.12.2017
Příspěvky: 4
Zdravým, objednal som P4P a chcel by som knemu dokúpiť dve baterky.
Chcem sa spýtať že odkiaľ kupujete Baterky?

Má zmysel kupovať na P4p GPS lokator? Je možné že by phantom sám odletel?


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: pát 09.02.2018 22:50 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 28.4.2017
Příspěvky: 453
Bydliště: Napajedla
Steve píše:

Tak jak? Funguje?

Mimochodem - před dvěma týdny jsem se díky aktualizaci potrápil - viz výše - a když to konečně zase jede jak má, tak mi to včera opět hlásilo, že to chce aktualizaci!
Nas.at!!!
Že jsou tam bezletové zóny a pod.
Jednak už to slibovala ta předchozí aktualizace a navíc se buď můžou opakovat předchozí potíže (a fakt nemám zájem se s tím znovu trápit), a třeba mě to pak zase omezí kvůli blízké bezletové zóně či bůhví co i na nás znovu připravili...
Čím novější, tím hůř....


Tak jsem dnes (mimo průběžnou údržbu) vytáhl P4 ven a...........
Zase!
Výška max. 30m, vzdálenost 50m...
Hlavně že vyskočí hláška, že si to můžu změnit na vysílači.
Ať jsem zkoušel co chtěl, tak bez výsledku.
Nejvíc mě ale sere, že v nastavení mě to nechá v pohodě změnit, akorát to stejně neplatí....
A přijdu na to jedině až po odstartování :-(
Neriskoval jsem odstranění aplikace, tak jak mi na helpu u Pelikána na podzim poradili, protože pak už mi nešla díky "neprůchodnosti" Applu nainstalovat.
Nezbylo mě než zkusit upgradovat, červená hláška mohla být důvodem - nemáš upgrade, nepoletíš dál než "ve válci" 2x50 x 30m.
No, těch sprostých slov, co ze mě padalo!
Nevím, ale pak už jsem letěl dál i výš - vzhledem k větru jen nad sto metrů a ne dál než cca 150m.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: pát 09.02.2018 23:34 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.5.2015
Příspěvky: 682
Bydliště: Plzeň
hele tohle se mi stalo, kdyz jsem prvni zapnul tablet, propojil k ovladaci a pak zapl copter. Kdyz jsem tablet pripojil az jako posledni, vse byo ok

_________________
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: sob 10.02.2018 18:41 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 28.4.2017
Příspěvky: 453
Bydliště: Napajedla
V tom chyba není, zkoušel jsem fakt všechno ;-)
Tablet se mi zapne automaticky po zapnutí vysílače.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: ned 11.02.2018 18:34 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.5.2015
Příspěvky: 682
Bydliště: Plzeň
Citace:


Tohle si odporuje. jak se ti tablet od Apple muze zapnout po zapnuti vysilace? ten co je vestavěný má androida..

_________________
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: úte 13.02.2018 21:36 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 28.4.2017
Příspěvky: 453
Bydliště: Napajedla
Propojím tablet a zapnu Tx.
Tablet naskočí, jen jej odkóduju a kliknu na aplikaci.
Ale zapne se sám, tím Tx.
Nevím proč, ale neřeším - nejspíš dekóduje napětí na USB vstupu, stejně jako některé telefony. :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: čtv 15.02.2018 23:00 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.5.2015
Příspěvky: 682
Bydliště: Plzeň
Ok, asi to máš jiné. Když jsem to dělal v pořadí jako ty, občas mi naskočil neskutečně malý dosah. Tak jak jsem ti psal já, sem nikdy provlém neměl

_________________
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: úte 27.02.2018 18:09 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.12.2016
Příspěvky: 35
ma tu prosim vas niekto Dji Goggles + phantom 4 Pro? Ma to velku latenciu a neviem preco. niekedy aj 4-5 sekund. vsetko mam aktualizovane. prikladam video. https://www.youtube.com/watch?v=zdeb1kIMwU0


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: ned 04.03.2018 14:41 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 20.11.2014
Příspěvky: 130
Bydliště: Havířov
Nevíte někdo jak vypnout v hlavním ovladači ten zasrany beginer mod?

_________________
Phantom 4


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: ned 04.03.2018 21:21 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 28.4.2017
Příspěvky: 453
Bydliště: Napajedla
Normálně, na displeji tabletu v nastavení ....
Jak to, že ti to nejde?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: pon 05.03.2018 19:42 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 20.11.2014
Příspěvky: 130
Bydliště: Havířov
Nevím,nechápu to.Graficky se to vypne,fakticky zůstane zaply,nefunguji inteligentní režimy,líta to jen v okruhu 30metrů. Zkoušel jsem to na dvou tabletech,všechno marné. Dvakrát jsem přehrál firmware a nic. Asi to pošlu do Telinku,mám ještě záruku,tak ať se starají.

_________________
Phantom 4


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: úte 06.03.2018 0:27 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 28.4.2017
Příspěvky: 453
Bydliště: Napajedla
To není beginner mode.
To je problém, který jsem řešil na podzim, v den zkoušek :-( a asi před třemi týdny znovu.
Je to tady někde popsáno.
Edit: Tahle stránka, 9.2.2018.

Teď to (aktuálně) zrovna funguje.....ťuk, ťuk...

Sere mě to - vezmeš to ven, nastartuješ a teprve ve vzduchu to zjistíš. Pak za letu zkoušíš a nic!
Takže na zemi to neodladíš - nemáš odezvu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: úte 06.03.2018 9:47 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 9.9.2016
Příspěvky: 23
Bydliště: Jizerky a Bavorsky les
vojtek píše:
Nevím,nechápu to.Graficky se to vypne,fakticky zůstane zaply,nefunguji inteligentní režimy,líta to jen v okruhu 30metrů. Zkoušel jsem to na dvou tabletech,všechno marné. Dvakrát jsem přehrál firmware a nic. Asi to pošlu do Telinku,mám ještě záruku,tak ať se starají.


Zkus odinstalovat kompletne z tabletu DJI-GO 4 a pak znova instalovat a pak resetovat spojeni mezi Phantomen a ovladacem. A je aktualni Fly Safe Database? jinak to automatcky prepne do beginer mod


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: úte 06.03.2018 12:11 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 20.11.2014
Příspěvky: 130
Bydliště: Havířov
Steve píše:
To není beginner mode.
To je problém, který jsem řešil na podzim, v den zkoušek :-( a asi před třemi týdny znovu.
Je to tady někde popsáno.
Edit: Tahle stránka, 9.2.2018.

Teď to (aktuálně) zrovna funguje.....ťuk, ťuk...

Sere mě to - vezmeš to ven, nastartuješ a teprve ve vzduchu to zjistíš. Pak za letu zkoušíš a nic!
Takže na zemi to neodladíš - nemáš odezvu.




Jo,četl jsem to,nemusím ani vyletět,když si to přepnu na intel.funkce tak to napíše že je v beginer modu

_________________
Phantom 4


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Phantom 4
PříspěvekNapsal: úte 06.03.2018 20:24 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 28.4.2017
Příspěvky: 453
Bydliště: Napajedla
Aha, tak to máš "jen" podobný problém....
Mě to ukázalo beginner mode off, nebyl problém naťukat libovolnou (v rámci rozsahu) výšku nebo vzdálenost (pokud je beginner mode on, pak je to nedostupné), ale reálně to byl opět jen ten omezený dosah. Takže na obrazovce vše OK, ale v reálu teprve zjistíš, že tě to pustí jen na pár metrů.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 974 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 61, 62, 63, 64, 65  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: epox a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz