Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 141 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: DJI Spark
PříspěvekNapsal: pon 11.09.2017 10:59 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 26.1.2011
Příspěvky: 301
Bydliště: Praha 3
A muzu taky delat zkusebniho pilota? Dekuji pekne.


Sent from my iPhone and I will remove the signature

_________________
Nyní: DJI Spark
Dříve: Blade McpX - Phoenix v.3, Dx6i - Toro 600, Toro 900, Blade mQX


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Spark
PříspěvekNapsal: pon 11.09.2017 11:08 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 12.1.2013
Příspěvky: 1395
Bydliště: Pardubice
Zoolx píše:

Máš to v SZ. Jen vyzkoušej, a napiš postřehy. Ať víme, jak to šlape u Sparka.

Z.


Děkuji uctivě, baterky se nabíjejí a půjde se testovat :wink: . Večer dám vědět :D .

_________________
Goblin 500 K-BAR@MiniProtos Spirit@Sniper II Spirit@Heli-X4 simulator@Taranis RC@ www.arcitimer.com


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Spark
PříspěvekNapsal: pon 11.09.2017 11:43 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.11.2013
Příspěvky: 371
Obrázky: 9
Rádo se stalo, budu se těšit na zprávu :-)

Z.

_________________
Phantom 4P+ / Mavic Pro + DJI Googles + MarcoPolo Locator


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Spark
PříspěvekNapsal: pon 11.09.2017 12:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.8.2010
Příspěvky: 925
Bydliště: SK
Na sparkovi to uz testnute je funguje bez problemov aj funkcie z Mavica

_________________
DJI Phantom 4pro, DJI Spark combo


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Spark
PříspěvekNapsal: úte 12.09.2017 10:59 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 12.1.2013
Příspěvky: 1395
Bydliště: Pardubice
Otestovanao a slape to jak ma. Radio je v rezimu FCC a funkce z mavica taky slapou jenine co nejde jsou waypoints, naucim ho trasu, to se zda vse OK ale jak dam upload to spark tak to hodi chybu prenosu.. Zkousel jsem to vicekrat a ani jednou se to nepodarilo, tak nevim jestli nedelam nekde chybu.. Jinak apka nespadla ani jednou.

_________________
Goblin 500 K-BAR@MiniProtos Spirit@Sniper II Spirit@Heli-X4 simulator@Taranis RC@ www.arcitimer.com


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Spark
PříspěvekNapsal: stř 13.09.2017 19:15 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 28.12.2013
Příspěvky: 42
Taky bych to zkusil, nepošleš mi to taky? Mám P4


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Spark
PříspěvekNapsal: stř 13.09.2017 19:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.8.2010
Příspěvky: 925
Bydliště: SK
Ja sa chystam na test Sparka s Litchi. Ak niekto chce v4.1.2 tak sz

_________________
DJI Phantom 4pro, DJI Spark combo


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Spark
PříspěvekNapsal: čtv 14.09.2017 10:24 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.10.2008
Příspěvky: 16
Bydliště: Rokycany
Taktéž připojím svůj postřeh z upravené apky (díky Zoolxovi) Chodí naprosto spolehlivě, perfektní dosah videosignálu do 500m přes wifi - netřeba propojení přes OTG ani žádný jiný vopičárny, prostě zapnu a lítám bez státy signálu (já se pohybuju max 300m kolem sebe, víc nepotřebuju, ale i to s ofiko verzí byl problém s videopřenosem) .Funkce z Mavica odemčené a funkční - prima bonus. Ještě jednou velké díky. Opravdu nechápu, proč nemůže být ošetřen kvalitní videopřenos rovnou z fabriky, když to lze? Klidně jen do inzerovaných 500m ale kvalitní!

_________________
Autíčkář s nutkáním pořád něco rozebírat, momentálně mě zaujali éra a teď zrovna trápim DJI Sparka


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Spark
PříspěvekNapsal: čtv 14.09.2017 10:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.8.2010
Příspěvky: 925
Bydliště: SK
No 600m som dal bezne na luke s antenna boostrom 1100m

_________________
DJI Phantom 4pro, DJI Spark combo


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Spark
PříspěvekNapsal: čtv 14.09.2017 13:29 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie
Uživatelský avatar

Registrován: 12.1.2013
Příspěvky: 1395
Bydliště: Pardubice
Chodí vám v té upravené apce funkce Waipoint z Mavica????

_________________
Goblin 500 K-BAR@MiniProtos Spirit@Sniper II Spirit@Heli-X4 simulator@Taranis RC@ www.arcitimer.com


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Spark
PříspěvekNapsal: pát 15.09.2017 11:48 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.11.2013
Příspěvky: 371
Obrázky: 9
butulka píše:
Taktéž připojím svůj postřeh z upravené apky (díky Zoolxovi) Chodí naprosto spolehlivě, perfektní dosah videosignálu do 500m přes wifi - netřeba propojení přes OTG ani žádný jiný vopičárny, prostě zapnu a lítám bez státy signálu (já se pohybuju max 300m kolem sebe, víc nepotřebuju, ale i to s ofiko verzí byl problém s videopřenosem) .Funkce z Mavica odemčené a funkční - prima bonus. Ještě jednou velké díky. Opravdu nechápu, proč nemůže být ošetřen kvalitní videopřenos rovnou z fabriky, když to lze? Klidně jen do inzerovaných 500m ale kvalitní!



Je mi potěšením pomáhat ostatním letcům a nadšencům :-) Každopádně připomínám risk každého uživatele. Nejen kvůli dodatku X, ale i případné reklamaci při pádu, apod. Vše na vlastní riziko. Nicméně Mavic už byl přes 4,5 km (nad lesy, luhy a háji - obydlená místo oblétával) a stále signál na 75% a více... Limitující je pak baterie a strach :)

Z.

_________________
Phantom 4P+ / Mavic Pro + DJI Googles + MarcoPolo Locator


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Spark
PříspěvekNapsal: pát 15.09.2017 14:41 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 28.12.2013
Příspěvky: 42
Musím přiznat že mi to zatím nejde. Ta NLD aplikace má dvě části, první něco pošle přímo do Phantoma přes USB to by mělo odstanit výškový limit, upravit rychlosti pro Normal a Sport a odstrani No Fly Zones. Bohužel nemám aktivační kód takže to nepůjde. Ta druhá část opatchuje DJI Go 4.1.3 a mělo by jít FCC a zase NFZ ale bez toho prvního to asi nepůjde. Takže jediné co půjde když zkopíruju to patchnutou apku bude asi jen to FCC za předpokladu že si to při patchování nezjišťuje jestli máte Sparka, Mavica a nebo Phantoma, a neudělá verzi jen pro jedno z toho. To ještě zkusím ověřit. Zatím ale nevím jak mám ověřit že mám vyšší výkon.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Spark
PříspěvekNapsal: pát 15.09.2017 15:21 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.8.2010
Příspěvky: 925
Bydliště: SK
Preco riesis patchovanie ked appku uz hotovu mas kdekolvek a je univerzalna nie pre konkretny model a dokonca niektore funkcie z Mavica dostal aj Spark.
To ci mas fcc aktivne zbadas na kanaloch ze ich bude 11 nie 13.
Kopu navodou mas v yt videach, ak chces appku tak napis.

_________________
DJI Phantom 4pro, DJI Spark combo


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Spark
PříspěvekNapsal: pát 15.09.2017 18:29 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 26.1.2011
Příspěvky: 301
Bydliště: Praha 3
Tak jsem dnes nainstaloval appku, v RC mam 11 kanalu, htel bych se zeptat jake funkce maji nebo muzou byt otevrene, nic jsem nenasel co jsem neznal.


Sent from my iPhone and I will remove the signature

_________________
Nyní: DJI Spark
Dříve: Blade McpX - Phoenix v.3, Dx6i - Toro 600, Toro 900, Blade mQX


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Spark
PříspěvekNapsal: pát 15.09.2017 18:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.8.2010
Příspěvky: 925
Bydliště: SK
Zalezi ci mas appku len s FCC alebo napriklad mas aj letove rezimy z Mavica.

_________________
DJI Phantom 4pro, DJI Spark combo


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 141 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz