Pravidla fóra


Toto je nové fórum, pokud víte o nějakém vláknu, které by se mělo přesunout do EDF, tak napište SZ na TomasC.
Díky



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: F 14 TOMCAT a opentx
PříspěvekNapsal: pon 27.04.2015 20:12 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2013
Příspěvky: 71
Bydliště: Most
Ahoj Kolegové,potřeboval bych malou radu jestli už to někdo řešil.Jak nastavit ovládání F14 Tomcat.Na videu jsem koukal že výškovka jde podle křdélek každá půlka.Ale když se veme za vyškovku s vyklopenýma křidélkama tak by měla chodit jak má.Každá půlka výškovky má svoje servo.Máte nejakou radu?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: F 14 TOMCAT a opentx
PříspěvekNapsal: pon 27.04.2015 20:57 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie

Registrován: 22.7.2012
Příspěvky: 2190
Bydliště: Zvole u Prahy
Pokud máš každé servo píchnuté do přijímače zvlášť (dostatek kanálů)
Tak nemůže být problém v mixech dát výšková kormidla do závislosti na křidýlkách.
Ale asi nebudeš moct použít křidýlka jako klapky. Tomu bych ale já dal přednost - pokud nemáš klapky zvlášť nebo sloty.
Já v tom mixu křidýlek s výškovkou nějak nevidím žádnou výhodu, ale mohu se mýlit :)

_________________
www.3dfrezovani.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F 14 TOMCAT a opentx
PříspěvekNapsal: pon 27.04.2015 20:59 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 28.3.2010
Příspěvky: 49
Bydliště: Chlumec n. C.
Skutečný TOMCAT neměl křidélka, byl řízený jen elevony a na křídlech byly jen vztlakové klapky. Alespoň tak je to popsáno v monografii. Z.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: F 14 TOMCAT a opentx
PříspěvekNapsal: pon 27.04.2015 23:54 
Mazák
Mazák

Registrován: 11.9.2011
Příspěvky: 1789
Bydliště: ČR ,Slapy nad Vltavou
To už se tu řešilo...a správně bylo naprosto nepochopitelné uspořádání.....
Ale prý to tak létalo v pohodě..pohledej :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: F 14 TOMCAT a opentx
PříspěvekNapsal: úte 28.04.2015 13:40 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2013
Příspěvky: 71
Bydliště: Most
Kolegové děkuji, zkusím to prohledat.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: F 14 TOMCAT a opentx
PříspěvekNapsal: pát 01.05.2015 7:05 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 31.5.2011
Příspěvky: 609
Bydliště: Ledeč nad Sázavou
Já měl Tomcaty z HK, a měl jsem to nastavený u jednoho jako klasický plošník, a u jednoho jen elevony, a lítalo to v pohodě.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz