Pravidla fóra


Toto je nové fórum, pokud víte o nějakém vláknu, které by se mělo přesunout do EDF, tak napište SZ na TomasC.
Díky



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: ned 13.10.2013 9:17 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 19.1.2011
Příspěvky: 22
Bydliště: Hradec Králové
FilipV píše:
Máš to moc prima, na dmychadle máš jenom nasávací kroužek? A výtokovka jak?
Vzadu používáš celý elevon, nebo je půlený ještě na klapky. Řeším to teď u Mirage od
JetArrows, taky nemá nasávací kanály. Dostane samo Vasu 90 mm, ještě laboruju s motorem,
chtěl bych nějaký šestikilo od HETu na 6-8S


Na dmychadle je jenom nasávací kroužek. Už mám sice vyfrézované „nohavice“, ale nemůžu se nějak dokopat k realizaci. Výtoková tryska je z fólie na kabiny o tloušťce cca 0,3 průměr 90. Elevony jsou vcelku, jako vztlakové klapky fungují kachny jako u originálu .


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: ned 13.10.2013 17:32 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 7.3.2010
Příspěvky: 354
Bydliště: Praha
JMalik píše:
Jaký tam máš regl a kolik tam teče proud?
( co ten regl teď dělá, co tomu je?)


no ten z odkazu mgm 14063.
Ted jsem ho měl v novém sportjetu na EDf90 a 6S s odběrem kolem 100A.
Nějaká SW chyba asi, pořád svítí všechny diody, ale začalo to zničeho nic. občas se chytne, data z logu se stáhnout dala ale nastavení to už nenačte, a pak se už ne chyt ani na tu propojku do PC.
Když blikají všechny čtyři tak mám volat servis, ale co mám dělat když všechny svítí v návodu už nepíšou, snad to neznamená hodit do koše :lol: nic zabalím a pošlu jim to, už jednou jsme měli problém s tou 250A


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 16.10.2013 19:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.11.2010
Příspěvky: 731
Bydliště: České Budějovice
Dík za info, nemám kachny, tak je asi rozdělím na půl, ať to trochu brzdí.
Nohavice frézuješ z polyše a olaminuješ? Tak jsem to dělal na Albatrosu, nebo máš nějaký jiný systém? Výtokovku jsem dělal stejným způsobem. Akorát nevím, jak je dostanu do trupu :D .


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz