Reklama

 



Pravidla fóra


Toto je nové fórum, pokud víte o nějakém vláknu, které by se mělo přesunout do EDF, tak napište SZ na TomasC.
Díky



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: RocHobby F-16 pomoc s nastavením
PříspěvekNapsal: pát 27.09.2013 6:45 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 17.12.2008
Příspěvky: 93
Bydliště: Jablonec nad Nisou, Liberec
Anebo hoď serva výškovky do Y-kabelu a u jednoho serva otoč páku o 180°. Já to měl takhle u Horneta a nebylo co řešit. Tam bylo origo i jedno servo na obě křidélka a od něj to bylo rozvedeno táhly. Pak jsem dal do každého křídla po jednom servu, na výškovkách to propojení kabelem také zrušil a napíchal všechny serva každé do svého kanálu, abych to mohl mixovat. Ale můžu Ti říct, že po všech pokusech vyjde stejně najevo, že nejjednodušší a spolehlivé řešení je Y-kabelem propojená jak křidélka, tak i ty výškovky. Z funkčního pohledu byly ty moje úpravy zbytečné, ale když člověk se v tom tak rád vrtá a pro klid duše by stále něco vylepšoval. :-)

_________________
F/A-18 Hornet, Extra 300, AX-1, JAK 55 SP


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: RocHobby F-16 pomoc s nastavením
PříspěvekNapsal: pon 30.09.2013 11:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.10.2005
Příspěvky: 1561
Bydliště: mezi Práglem a Kralupama n/Vlt.
Tak to otočení páky asi taky nebude možné. Už podle prvního obrázku co je v odkazu, je vidět že střed serva je +/- ve středu VOP.

_________________
"Na svahu lítá vše. A když slušně fouká, tak i přihoblovaná fošna"
Konečně už na 2,4.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: RocHobby F-16 pomoc s nastavením
PříspěvekNapsal: pon 30.09.2013 17:11 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 3.8.2011
Příspěvky: 455
Bydliště: Černovice u Tábora
Obrázky: 2
Ještě je jedna možnost. Je sice trochu drastyčtější,ale řeší problém. Rozebrat servo a otočit fáze... Tím pádem se může použít V kabel a obě serva půjdou jedním směrem. Ale pozor! Musí se otočit +a- na motoru,ale i na potenciometru,jinak to zahoří. Už jsem to dělal a vlastně o nic nejde a funguje to normálně. Proč by taky ne,že jo. :wink:

_________________
Přístroj, který je pod proudem, vypadá stejně jako ten, který není, jen je jiný na dotek. :D


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: RocHobby F-16 pomoc s nastavením
PříspěvekNapsal: úte 01.10.2013 21:40 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 17.12.2008
Příspěvky: 93
Bydliště: Jablonec nad Nisou, Liberec
Jo, jo, Wirda má pravdu.

_________________
F/A-18 Hornet, Extra 300, AX-1, JAK 55 SP


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: RocHobby F-16 pomoc s nastavením
PříspěvekNapsal: ned 27.10.2013 12:24 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 16.3.2010
Příspěvky: 125
može to byť tak aj tak....origo F16 má flaperony/krídelká-klapky/ a taileron /vyškovka-krídelka - inak povedané deltamix/ a premixované všetko do kopy podla toho čo sa od lietadla čaká....


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz