Registrován: 8.7.2015 Příspěvky: 1909 Bydliště: Orlova v noci , Karviná ve dne
No to je super video i super model. Doposud jsem se tem vytistenym,, krehousum,, branil jak cert svedcene vode. Ale takove prezentaci odolat lze tezko. Nadhera. Dudaj moc diky,je to parada.
Ahoj, byl jsem účastníkem a ještě jednou blahopřeji, je to krása, trochu přemotorovaný, těch 5minut letu jsem pořád čekal, že něco upadne a ono ne Jediná netištěná věc jsou páčky kormidel-karbon,turbína,RC vybavení a průhledná kabina. I podvozky jsou z tiskárny.
Registrován: 22.7.2012 Příspěvky: 4571 Bydliště: Zvole u Prahy Obrázky: 0
Takže jsem se rozhodl. Turbína přijde do F-16 - aktuálně tisknu 2m dl. Do Albika jsem dal svou 120. Je to na ni malé letadlo, takže vstupy pro vzduch nic moc. Dodělal jsem přisávání. Dal dvě 4500 mAh baterky a šlo to do vzduchu. Později jsem dal ještě 4 starty na pohodu a i přistání se zadařila, takže spokojenost. v neděli jsem vyčistil EDF od travin, zakryl spodní přisávací otvor jemnou síťkou a perfektně vyvážil dmychadlo. Zvuk super a chtěl jsem s tím rychle na letiště a pochlubit se manželce. Já debil nezapojil křídlo k přijímači a odstartoval. V řepce jsme ho chvilku hledali. Křádla na odpis, Trup za kabinou netknutý. EDF očesaný a jeden článek proraženej od EDF.
No za hloupost se holt platí.
Zatím to jde k ledu a přes zimu to asi dotisknu. Až po dokončení F-16. Takže videjko z prvního letu s edf.
Zpět tichou vzpomínkou k modelu - létalo to s EDF v podstatě jako s turbínou, perfektní zvukový projev dokonalého 17-ti listého EDF, pouze o něco tišší. Co se týče zvuků EDF, čím menší EDF, tím více hvízdá, myslím, že použitelný zvukový projev je při vhodné instalaci od EDF 90 výše, samozřejmě to chce 10listů a více.
Registrován: 22.7.2012 Příspěvky: 4571 Bydliště: Zvole u Prahy Obrázky: 0
Tak Albik je opraven a lítá skvěle včetně přistání. Má za sebou 5 startů. Tentokrát není olaminován. Pokud nezapojím křídla, není napájen přijímač - pro jistotu .
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru