Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Problém s motory
PříspěvekNapsal: čtv 09.05.2013 21:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.3.2004
Příspěvky: 2901
Bydliště: ČR
Obrázky: 2
Brog píše:


Opravdu "výživný" zdroj informací. 8O


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s motory
PříspěvekNapsal: úte 14.05.2013 16:19 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 11.3.2013
Příspěvky: 71
Bydliště: Praha 4
Tak už to mám motory se točí tak nějak skoro stejně, ale mám teď jiný problém ty motory se točí i když nepřidám plyn. Zkoušel jsem ubrat trim plynu na minimum, ale stejnak se roztočí ihned co zapnu vysílač. Nevíte co s tím?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s motory
PříspěvekNapsal: úte 16.02.2016 21:47 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 11.2.2016
Příspěvky: 11
Ahoj,jsem úplný začátečník co se copter týče, jezdím s nitro buggy. Rozhodl jsem se postavit si a vyzkoušet quadropteru a potýkám se se stejným problémem. Nemůžu zkalibrovat ESC. Zkoušel jsem všechny možné postupy,které tady byli doporučované i z youtube,které jsem našel. Ve směs jsou si podobné, v CF nastavit motory na maximum a připojit baterii,po zapípání stáhnout plyn a čekat na další pípání. Bohužel motory se točí skvěle jen když je ovládám z CF, přes vysílačku se spustí pouze dva( křížem proti sobě) zbylé dva se spustí až při 1500 ot. prvních dvou točících se.Zkoušel jsem kalibrovat i bez CF přímo z přijímače.Výsledek je stejný. Copteru jsem pustil i do vzduchu,když pominu ulámané vrtule při prvním startu(moje zbrklost), tak při dalším krásně rovně visela,ale nedokázala udržet výšku, pořád stoupala při stejném plynu,reaguje zbrkle. Stejně se chová i na stole při testu,jen se roztočí motory,hned se začnou zvyšovat otáčky. Dodávám, že jsem si koupil pro začátek robocat 270 za 80 dollarů,komplet s motory a elektronikou, nečekám tudíž žádný zázrak.Je možné ,že nemožnost kalibrovat regulátory Emax Simon 12A je nekvalitní výroba z Číny?
Díky za rady.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: 1 ze 4 motorů drhne
PříspěvekNapsal: stř 21.09.2016 19:25 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 21.9.2016
Příspěvky: 1
Dobrý den,

jsem naprostý amatér s RC. Chci si postavit 4coperu.
Mohli by jste mi prosím pomoc?
Mám problém s jedním motorem (kupoval jsem sadu 4 kusů), jelikož má oproti ostatním trochu odpor v otáčení(v ruce). ESC mám 30A s firmwarem SimonK. Předpokládám, že se ESCky musí zkalibrovat, aby se motory točily stejně? To jsem záhadným způsobem zřejmě udělal. Motory se točí řekl bych stejně, až na ten jeden s odporem, ten se točí zhruba tak o polovinu méně.
Znamená to, že motor je zničený nebo se dá nějak upravit?

Děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz