px




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Gimbal Big Balance Husky HY3M
PříspěvekNapsal: úte 24.10.2017 16:34 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 12.4.2016
Příspěvky: 18
Bydliště: Uh. Hradiště
Zdravím,
na Aukru/https://aukro.cz/big-balance-hy3m-husky-3-axis-gimbal-ko-mc-11385-6915620060 - ještě jich pár má/ jsem koupil zkusmo tento gimbal. Asi i chodí, měl ulomený držák kamery. Uvnitř je TINY 261A, MEGA328P, drivery jsou DRV8313, gyro MFU6050 / čili řízení 8bit Atmel/.Motory jsem zatím nekuchal.Celkové zpracování ,použité vodiče atd se zdají slušné. Problém je že se nedá nakalibrovat, což i v hodnocení pár uživatelů zmiňuje - nahrál jsem drivery ale stejně se nepřipojím. Dotazy - Lze to nakalibrovat nějak jinak? Popř. pravděpodobně by tam šel nahrát alternativní FW -jaký?
díky za rady


Příloha:
P1070843.JPG
P1070843.JPG [ 168.85 KiB | Zobrazeno 751 krát ]


Přílohy:
P1070841.JPG
P1070841.JPG [ 116.03 KiB | Zobrazeno 751 krát ]
P1070843.JPG
P1070843.JPG [ 168.85 KiB | Zobrazeno 751 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Gimbal Big Balance Husky HY3M
PříspěvekNapsal: čtv 04.01.2018 12:57 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.1.2018
Příspěvky: 2
Ahoj, já ho koupil včera. Origo softem taky nic. Ale jede v tom "simpleBGC" a jde to načíst a ovládat softem 2.40b8 u https://www.basecamelectronics.com/downloads/8bit/

hola Michal z UH :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gimbal Big Balance Husky HY3M
PříspěvekNapsal: pon 15.01.2018 0:33 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 15.1.2018
Příspěvky: 1
Ahoj jak to dopadlo povedlo se ho zprovoznit ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gimbal Big Balance Husky HY3M
PříspěvekNapsal: čtv 18.01.2018 11:53 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.1.2018
Příspěvky: 2
Ahoj.
Ano podařilo, běhá bez problémů.
Koupil jsem už i další a ten chci trochu mechanicky upravit pro foťák - menší EVF

Michal


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gimbal Big Balance Husky HY3M
PříspěvekNapsal: pát 19.01.2018 6:03 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 12.4.2016
Příspěvky: 18
Bydliště: Uh. Hradiště
No super! a jak jsi to tam cpal..přes USB? nebo přímo /přes převodník / do procesoru?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gimbal Big Balance Husky HY3M
PříspěvekNapsal: pát 19.01.2018 6:28 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 12.4.2016
Příspěvky: 18
Bydliště: Uh. Hradiště
jo už to vidím přes FTDI :? ,byl jsem moc rychlí, je tam i návod.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz