Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Gimbal Big Balance Husky HY3M
PříspěvekNapsal: úte 24.10.2017 16:34 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 12.4.2016
Příspěvky: 20
Bydliště: Uh. Hradiště
Zdravím,
na Aukru/https://aukro.cz/big-balance-hy3m-husky-3-axis-gimbal-ko-mc-11385-6915620060 - ještě jich pár má/ jsem koupil zkusmo tento gimbal. Asi i chodí, měl ulomený držák kamery. Uvnitř je TINY 261A, MEGA328P, drivery jsou DRV8313, gyro MFU6050 / čili řízení 8bit Atmel/.Motory jsem zatím nekuchal.Celkové zpracování ,použité vodiče atd se zdají slušné. Problém je že se nedá nakalibrovat, což i v hodnocení pár uživatelů zmiňuje - nahrál jsem drivery ale stejně se nepřipojím. Dotazy - Lze to nakalibrovat nějak jinak? Popř. pravděpodobně by tam šel nahrát alternativní FW -jaký?
díky za rady


Příloha:
P1070843.JPG
P1070843.JPG [ 168.85 KiB | Zobrazeno 1178 krát ]


Přílohy:
P1070841.JPG
P1070841.JPG [ 116.03 KiB | Zobrazeno 1178 krát ]
P1070843.JPG
P1070843.JPG [ 168.85 KiB | Zobrazeno 1178 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Gimbal Big Balance Husky HY3M
PříspěvekNapsal: čtv 04.01.2018 12:57 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.1.2018
Příspěvky: 6
Ahoj, já ho koupil včera. Origo softem taky nic. Ale jede v tom "simpleBGC" a jde to načíst a ovládat softem 2.40b8 u https://www.basecamelectronics.com/downloads/8bit/

hola Michal z UH :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gimbal Big Balance Husky HY3M
PříspěvekNapsal: pon 15.01.2018 0:33 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 15.1.2018
Příspěvky: 1
Ahoj jak to dopadlo povedlo se ho zprovoznit ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gimbal Big Balance Husky HY3M
PříspěvekNapsal: čtv 18.01.2018 11:53 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.1.2018
Příspěvky: 6
Ahoj.
Ano podařilo, běhá bez problémů.
Koupil jsem už i další a ten chci trochu mechanicky upravit pro foťák - menší EVF

Michal


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gimbal Big Balance Husky HY3M
PříspěvekNapsal: pát 19.01.2018 6:03 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 12.4.2016
Příspěvky: 20
Bydliště: Uh. Hradiště
No super! a jak jsi to tam cpal..přes USB? nebo přímo /přes převodník / do procesoru?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gimbal Big Balance Husky HY3M
PříspěvekNapsal: pát 19.01.2018 6:28 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 12.4.2016
Příspěvky: 20
Bydliště: Uh. Hradiště
jo už to vidím přes FTDI :? ,byl jsem moc rychlí, je tam i návod.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gimbal Big Balance Husky HY3M
PříspěvekNapsal: pon 22.01.2018 9:53 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.1.2018
Příspěvky: 6
Tak fajn :-)

A už Ti to jede?

Michal


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gimbal Big Balance Husky HY3M
PříspěvekNapsal: stř 24.01.2018 16:09 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 12.4.2016
Příspěvky: 20
Bydliště: Uh. Hradiště
ani přes FTDI ani arduinem to nešlo, ale přes USB hned. Načetlo to i původní verzi a nahrát tam šla originál / že by to nebyl klon?/
celé se to zklidnilo ale teď netuším jak nastavit natočení MPU, nějak si nedokážu představit , když je tam nastojato šipkou doleva
jak nastavit AXIS TOP a RIGHT aby to sedělo.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gimbal Big Balance Husky HY3M
PříspěvekNapsal: sob 27.01.2018 12:38 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.1.2018
Příspěvky: 6
popíšu Ti to jak se na to mrknu.
A co jsi do toho nahrál za firmware?

Dík


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gimbal Big Balance Husky HY3M
PříspěvekNapsal: sob 27.01.2018 13:52 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 12.4.2016
Příspěvky: 20
Bydliště: Uh. Hradiště
2.40b8.enc


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gimbal Big Balance Husky HY3M
PříspěvekNapsal: pon 29.01.2018 7:14 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.1.2018
Příspěvky: 6
Díky za info.
Jsem sice v Italii ale mam to tady, tak se večer mrknu na nastavení os a zkusím to taky přehrát.

Michal


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gimbal Big Balance Husky HY3M
PříspěvekNapsal: pát 02.02.2018 8:25 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.1.2018
Příspěvky: 6
Ahoj, konečně jsem se k tomu dostal.
Pro konfiguraci "mobil" viz obrázek.
Mám AXIS TOP: Y a AXIS RIGHT: X

Příloha:
IMG_0437.JPG
IMG_0437.JPG [ 77.81 KiB | Zobrazeno 199 krát ]


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz