Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Gopro 5
PříspěvekNapsal: stř 05.07.2017 9:19 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 5.7.2014
Příspěvky: 102
Je nějaký vysilač který by fungoval s Gopro 5 potřeboval bych to jako náhled při natáčení videa


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Gopro 5
PříspěvekNapsal: stř 05.07.2017 18:47 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 11.10.2012
Příspěvky: 46
Jakýkoliv iphone se spáruje s kamerkou a telefon se přidělá na vysílač a je vystaráno. :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gopro 5
PříspěvekNapsal: čtv 06.07.2017 19:14 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 5.7.2014
Příspěvky: 102
To nemá plynuly obraz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gopro 5
PříspěvekNapsal: ned 09.07.2017 8:19 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 2.7.2017
Příspěvky: 9
kuba12 píše:
To nemá plynuly obraz


Přesně je to nepoužitelný. JAko klasické FPV se Go Pro použít nedá.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gopro 5
PříspěvekNapsal: úte 11.07.2017 18:55 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 5.7.2014
Příspěvky: 102
N4q píše:

Přesně je to nepoužitelný. JAko klasické FPV se Go Pro použít nedá.


Nechci to na FPV jen chci vidět co fotím


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gopro 5
PříspěvekNapsal: stř 12.07.2017 4:39 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.6.2007
Příspěvky: 3078
Bydliště: Středočesko, ČR
Obrázky: 0
Nechci vám do toho kecat, ale zkoušel jste to někdo na modelu??
WiFi GoPročka tak zaruší okolí, že přijímač modelu namá šanci ... teda pokud nepoužíváš něco co neběží na 2,4GHz

_________________
Buď rozumný respektuj fyziku,
nebudeš odnášet letadla v pytlíku.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gopro 5
PříspěvekNapsal: stř 12.07.2017 21:24 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27.3.2014
Příspěvky: 303
Bydliště: Praha 5
Obrázky: 1
kroxigor píše:
Nechci vám do toho kecat, ale zkoušel jste to někdo na modelu??
WiFi GoPročka tak zaruší okolí, že přijímač modelu namá šanci ... teda pokud nepoužíváš něco co neběží na 2,4GHz


Mám na koptéře kamerku Xiaomi YI se zapnutou wi-fi a nikdy nebyl problém s rušením, anténu RC přijímače mám vyvedenou kolmo nahoru.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gopro 5
PříspěvekNapsal: čtv 13.07.2017 4:35 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.6.2007
Příspěvky: 3078
Bydliště: Středočesko, ČR
Obrázky: 0
Tady se ale bavíme o GoPro. Mám otestované na kameře Sony, Yi a GoPro že GoPro zaruší okolí tak že se po cca 5-10m ztrácí ovládání kdežto u ostatních kamer ne ... testováno na autech, aby při výpadku nedošlo k havárii.
Pokud si pamatuju tak u Phantoma na kterého se montovalo GoPro bylo varování, že musí být vypnutá WiFi jinak dojde ke ztrátě signálu.

_________________
Buď rozumný respektuj fyziku,
nebudeš odnášet letadla v pytlíku.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gopro 5
PříspěvekNapsal: čtv 13.07.2017 17:10 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 5.7.2014
Příspěvky: 102
No právě proto sem chtěl video vysilač 5,8 GHz z gopro 5 je mini HDMI a USB jestli se dá nějak z toho HDMI vysílat


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gopro 5
PříspěvekNapsal: čtv 13.07.2017 17:33 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 3.11.2011
Příspěvky: 213
Bydliště: Česká republika
Pokud použiješ "klasický" vysílač 5,8 GHz, musíš převést HDMI na analog. Rozlišení HD nepřeneseš. GoPro nemá vyveden analog?

_________________
Podpis může mít sto znaků, tak to teda vyzkouším, jestli je to pravda. Má někdo tak dlouhé jméno?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gopro 5
PříspěvekNapsal: čtv 13.07.2017 18:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.7.2011
Příspěvky: 6034
Bydliště: Písek, ČR
Několikrát jsem letěl s GoPro 3+ BE se zapnutou WiFinou na kopteře (a používám jí i pro FPV - ne přes WiFinu, ale přes analogový výstup Gočka do FPV vysílače), i poměrně daleko, a nikdy žádný problém se spojením. Tenkrát ještě s Aurorou9 na 2,4 GHz.
S tou zapnutou WiFi to nebyl záměr, ale párkrát jsem jí holt zapomněl zapnutou....

Jestli má GoPro5 analogový výstup to nevím - ale jestli má, tak vysílač pro FPV to krásně řeší. GoPro3 má analogový výstup na tom maličkém "USB" konektoru - není to jen USB, má to více pinů a tam právě je ten analog k dispozici.

_________________
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gopro 5
PříspěvekNapsal: úte 18.07.2017 20:58 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 30.11.2014
Příspěvky: 10
Vědět, že go5 je tak mizerná a špatně řešitelná na dron, tak zůstanu u 4. Každopádně se stalo a tu máš možná řešení
https://hobbyking.com/en_us/universal-hdmi-to-av-converter.html


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz