Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: DJI Zenmuse H3-3D obsah balení
PříspěvekNapsal: pát 19.02.2016 11:03 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 7.2.2012
Příspěvky: 976
Bydliště: Holešov
Obrázky: 5
Ještě bych poprosil o info jestli je možno H3-3D připojit přímo na hlavní 6S baterii? Vím že podle specifikace by to měl zvládnout, ale chtěl bych se zeptat jestli to tak někdo provozuje a funguje mu bez problémů...např. přehřívání a pod., nebo jestli jej raděj zapojit za regulátor na 12V? Díky.

_________________
Phantom 4 + Nvidia Shield K1
http://www.youtube.com/user/zskalfpv


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Zenmuse H3-3D obsah balení
PříspěvekNapsal: stř 02.03.2016 13:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 7.2.2012
Příspěvky: 976
Bydliště: Holešov
Obrázky: 5
Takže h3-3d bez problémů jede i na 6S. Aspoň jsem teda nezaregistroval nic neobvyklého. Jenom jsem si všiml že do FPV pouští nějaké slabé rušení. Jsou to jemné vodorovné čáry. Pokud mám gimbal vypnutý tak je obraz křišťálově čistý. Co jsem se tak dočetl, je prý toto u h3-3d běžné. Nejsou ty čáry až tak výrazné že by to nějak zásadně překáželo v řízení, ale představoval jsem si od tohoto výrobku trochu teda víc. Údajdě se do Phantomů na potlačení interferencí dává Anti-interference Reinforcement Board. Jaké s tím máte zkušenosti? Je to jen Pro Phantomy, nebo se tohle používá i v ostatních kopterách? Trochu mě zaráží že DJI ke svému výrobku prodává nějakou další desku na odstranění "závady"...

_________________
Phantom 4 + Nvidia Shield K1
http://www.youtube.com/user/zskalfpv


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Zenmuse H3-3D obsah balení
PříspěvekNapsal: stř 02.03.2016 15:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
zskal píše:
..Jenom jsem si všiml že do FPV pouští nějaké slabé rušení. Jsou to jemné vodorovné čáry. Pokud mám gimbal vypnutý tak je obraz křišťálově čistý. Co jsem se tak dočetl, je prý toto u h3-3d běžné. Nejsou ty čáry až tak výrazné že by to nějak zásadně překáželo v řízení, ale představoval jsem si od tohoto výrobku trochu teda víc. Údajdě se do Phantomů na potlačení interferencí dává Anti-interference Reinforcement Board. Jaké s tím máte zkušenosti? Je to jen Pro Phantomy, nebo se tohle používá i v ostatních kopterách?...
Ano je to celkem běžné, výrazně se to objevilo po odstranění systém. konektoru pro GP, odkdy se zavedlo video přes ten ".urvadrát". Najdeš kolem toho příspěvky v P2 vláknech...
Já to třeba nezažil, měl jsem H3-2D s dockkonektorem, ale někteří na P2 se s tím prali více či méně úspěšně. Je to spíše otázka řešení celého FPV řetězce na letadle. Destička asi bude použitelná obecně, nejen na Péčkách.
Osobně bych to neřešil, rušení je jen v FPV, a většinou ne moc...

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Zenmuse H3-3D obsah balení
PříspěvekNapsal: stř 02.03.2016 20:19 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 7.2.2012
Příspěvky: 976
Bydliště: Holešov
Obrázky: 5
Díky za objasnění...četl jsem už k tomu nějaké příspěvky v tom směru, že se v podstatě z USB konektoru odpojilo napájení GoPro, což se mi teda zase moc nelíbí...No asi jsem zhýčkaný z gimbalu od TBS Discovery Pro, kde to teda kluci vychytali dost dobře. Od DJI jsem asi čekal víc....ale řídit se to dá, tak si zvyknu :-(

_________________
Phantom 4 + Nvidia Shield K1
http://www.youtube.com/user/zskalfpv


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Zenmuse H3-3D obsah balení
PříspěvekNapsal: čtv 03.03.2016 8:05 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
Ono to take vychytané bylo (jak jsem již psal), dokud DJI nepřišlo o licenci na používání bus konektoru na GP :-( Tzn. na H3-2D a první sérii H3-3D...

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Zenmuse H3-3D obsah balení
PříspěvekNapsal: čtv 03.03.2016 13:14 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 7.2.2012
Příspěvky: 976
Bydliště: Holešov
Obrázky: 5
Ano, o tom vím...Ale na netu se najde např. jednoduché řešení v propojení GND u VideoTx s GND (kovovým pláštěm) USB konektoru od gimbalu do GoPro. Je to ale zase za cenu nějakého vyplandaného drátu, který může vadit pohybu gimbalu. Tohle přece mohli DJI vyřešit a určitě elegantněji...



Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

_________________
Phantom 4 + Nvidia Shield K1
http://www.youtube.com/user/zskalfpv


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Zenmuse H3-3D obsah balení
PříspěvekNapsal: sob 08.10.2016 17:03 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 25.7.2016
Příspěvky: 71
Zdravim,
lze tento gimbal H3-3D použít na jinou koptéru než od DJI?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Zenmuse H3-3D obsah balení
PříspěvekNapsal: sob 08.10.2016 17:53 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
Pročetl jsi si toto vlákno od začátku, není to takový problém...

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Zenmuse H3-3D obsah balení
PříspěvekNapsal: sob 08.10.2016 17:58 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 25.7.2016
Příspěvky: 71
Četl jsem ho, ale moc jsem z toho nepochytil. Mám Cheerson CX-20 a mám možnot koupit gimbal H3 3D poměrně levně.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Zenmuse H3-3D obsah balení
PříspěvekNapsal: sob 08.10.2016 18:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
Moc bych v tom nedoufal... Je to primo urcene pro P2

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI Zenmuse H3-3D obsah balení
PříspěvekNapsal: sob 08.10.2016 19:10 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 25.7.2016
Příspěvky: 71
Takže to nejde udělat?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz