Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 95 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Levnej gimbal z GoodLuck
PříspěvekNapsal: čtv 28.04.2016 6:29 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 4661
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
Mas nastaveno Fast PWM a jaky pouzivas soft ?

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Levnej gimbal z GoodLuck
PříspěvekNapsal: čtv 28.04.2016 16:39 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 15.12.2014
Příspěvky: 203
Software používám simpleBGC Co je za firmware v desce netusim, Fast PWM? mám možnosti: pwm frequency low nebo high a ten je nastaveny.
Ddano007 zkusím nastavit tvoje hodnoty a dám vedet. Diky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Levnej gimbal z GoodLuck
PříspěvekNapsal: čtv 28.04.2016 16:44 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 4661
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
Je to na prvni strance ovladaciho programu. Pod combem s COM portem. Je tam Firmware : neco

Pokud mas to neco "2.4" tak je mozne ze tam mas 8bit soft od Alexmose ktery ho uvolnil i pro klonovane desky. Problem je ze to nejak neni kompatibilni s timdle gimbalem - na 2.4 jsem to proste nedoladil. Na 2.2 uplne v pohode.

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Levnej gimbal z GoodLuck
PříspěvekNapsal: čtv 28.04.2016 16:47 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 15.12.2014
Příspěvky: 203
Mám tam version 1.0


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Levnej gimbal z GoodLuck
PříspěvekNapsal: čtv 28.04.2016 17:07 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 4661
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
to je asi v levo, koukni vic do prava

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Levnej gimbal z GoodLuck
PříspěvekNapsal: čtv 28.04.2016 17:17 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 15.12.2014
Příspěvky: 203
Jo tak tam je 2.2b2
Tak jsem zkusil nastaveni od ddano007 a po menších úpravách to vypadá o 90procent lepe. Ještě si pohraji a bude to OK. DIKY :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Levnej gimbal z GoodLuck
PříspěvekNapsal: čtv 28.04.2016 17:36 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 4661
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
jo, tak to mas dobre. Hlavne v zadnem pripade neupgraduj :-)

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Levnej gimbal z GoodLuck
PříspěvekNapsal: čtv 28.04.2016 17:36 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 15.12.2014
Příspěvky: 203
Jj díky za rady


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Levnej gimbal z GoodLuck
PříspěvekNapsal: pon 09.05.2016 12:43 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 4661
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
Nevi někdo jake oznaceni maj takove ty super flexibilni kabliky co se pouzivaj u senzoru gimbalu ? Mam na motorech servokabely a jsou tuhy, dela to pak bordel v par krajnich polohach. Rad bych to nahradil za neco pruznejsiho.

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Levnej gimbal z GoodLuck
PříspěvekNapsal: pon 09.05.2016 12:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.11.2012
Příspěvky: 1026
Bydliště: Vizovice
Obrázky: 70
Tak nějaký super flex kabel třeba http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__79703__Turnigy_High_Quality_24AWG_Silicone_Wire_1m_Black_AR_Warehouse_.html by nepomohl?
Já používal silikonový servokabel a ten byl docela dost měkký a dá se u nás sehnat.
nebo http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__78212__Turnigy_High_Quality_36AWG_Teflon_Coated_Wire_1m_Black_.html ale to už asi bude malý průřez.
Problém je jen ten kde to u nás sehnat :-)


Naposledy upravil ananas dne pon 09.05.2016 12:54, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Levnej gimbal z GoodLuck
PříspěvekNapsal: pon 09.05.2016 12:53 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 31.7.2012
Příspěvky: 554
to síce neviem, ale tieto mi prídu pocitovo rovnako príjemne mäkké :)
http://www.banggood.com/DAL-3P-Soft-Sil ... 25206.html


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Levnej gimbal z GoodLuck
PříspěvekNapsal: pon 09.05.2016 13:00 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27.9.2012
Příspěvky: 301
Bydliště: Zlínsko
můžu otázku? :?
koupil jsem si tuto desku ... a potřebuji pomoc .. začínám s "gimbalováním", tak by se mi hodila rada jaký soft tam nahrát (klady-zápory), a případně i link how-to :roll:

předem děkuji

_________________
1) quadcopter Locust (TBS clone), Cirus AIOP v2
2) original TBS Discovery PRO, Naza V2, Graphene 4S


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Levnej gimbal z GoodLuck
PříspěvekNapsal: pon 09.05.2016 13:14 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 31.7.2012
Příspěvky: 554
do storm32 dáš asi storm32 :)
http://www.olliw.eu/storm32bgc-wiki/Getting_Started
http://www.olliw.eu/2013/storm32bgc/
chvíľu asi potrvá, kým sa zorientuješ, ale potom tá doska funguje (za tie peniaze) perfektne.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Levnej gimbal z GoodLuck
PříspěvekNapsal: pon 09.05.2016 13:32 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 4661
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
takze nejaky silikon , asi se stavim v GME pro silikonovou 0.5tku licnu a stocim si to do housenky

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Levnej gimbal z GoodLuck
PříspěvekNapsal: sob 22.10.2016 16:39 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 15.12.2014
Příspěvky: 203
Mám trochu problém s tímto gimbalem. Po havárii dostal novou desku porovnal jsem hliník a nastavil parametry přes PC. Zdálo se vše ok. Po zapnutí stabilizuje, ale postupně začne padat v ose roll pak se zase srovná a zase padá. Netusíte na co se podívat?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 95 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz