RCmania.cz - web pro modeláře a modely
http://www.rcmania.cz/

Brushless gimbal pre letecké záběry
http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=133&t=56753
Stránka 67 z 67

Autor:  Amper [ pon 19.09.2016 8:48 ]
Předmět příspěvku:  Re: Brushless gimbal pre letecké záběry

je to verze na obrazku cislo 1 tj. onboard MPU as second IMU

Autor:  Oldass [ úte 04.10.2016 10:34 ]
Předmět příspěvku:  Re: Brushless gimbal pre letecké záběry

Jaký podle vás nejlepší 3axis gimbal pro GOPRO? Díky (krom Zenmuse H3-3D)

Autor:  ananas [ úte 04.10.2016 11:29 ]
Předmět příspěvku:  Re: Brushless gimbal pre letecké záběry

Feiyutech Mini 3D Pro
http://feiyu-tech.com/products/28/

Autor:  kuba12 [ sob 25.03.2017 0:38 ]
Předmět příspěvku:  Gimbal

Dá se v Čr koupit elektronika pro 3 osy gimbal pro gopro postavená na arduinu a deska Alexmos originál ?

Autor:  kavonik [ úte 25.07.2017 20:57 ]
Předmět příspěvku:  Re: Brushless gimbal pre letecké záběry

Úspešne sa mi podarilo nainštalovať na DJI0121-09 - F450 + Naza-M Lite + GPS gimbal Turnigy Mobius 2-Axis Gimbal s tarotovým ovládačom a AX2206 motormi, kamerku stabilizuje v poriadku. Naučil som sa používať aj software nastavovania ZYX-BMGC-EN_V1.5. Nikde sa nemôžem dopátrať ako zapojím tarotový ovládač aby som mohol gimbal ovládať z vysielača Aurora 9 vo zvyslej osy tilt a zároveň mi to stabilizovalo gimbal. Za dobrú radu vopred ďakujem

Autor:  Amper [ ned 30.07.2017 9:57 ]
Předmět příspěvku:  Re: Brushless gimbal pre letecké záběry

Jaký presne mas ten tarrot a jak mas vedeny signal do Nazy ? Základní řešení je protazeni prislusneho signálu z prijimace na vstup tarrot jednotky asi označeny jako Pitch

Autor:  kavonik [ pon 31.07.2017 9:57 ]
Předmět příspěvku:  Re: Brushless gimbal pre letecké záběry

Tarot ZYZ22 GOPRO. Pripojené je to z prímača. Zadefinoval som si konál č. 6 na ktorom mám otočný ovládač a ten mám naostro pripojený na Tarot je zo zbernica 9 tich pinov a volá sa to Receiver And Camera Contror Connector. Myslím že tam niekde by sa to mylo pripoji. Okolo toho je ešte viacej úkonov len nieviem aké, aj čosi viem len v tom mám hokej.

Autor:  Amper [ pon 31.07.2017 10:37 ]
Předmět příspěvku:  Re: Brushless gimbal pre letecké záběry

Pitch by mel jit do toho horniho, zeleneho, konektoru

Obrázek

ale pak to budes muset asi nastavit v konfigu

Autor:  kavonik [ sob 12.08.2017 20:55 ]
Předmět příspěvku:  Re: Brushless gimbal pre letecké záběry

Nemohol som sa hneď ozvať bol som na dovolenke, ale k veci. Po zapojení kanála do zeleného konektoru to funguje. Ale namiesto pohybu kamery hore dolu sa preklápa z boku na bok. Ešte to by chcelo akosi nastaviť. Hľadal som v nastaveniach, ale nič som nenašiel.

Autor:  troiac [ pon 05.03.2018 20:41 ]
Předmět příspěvku:  Re: Brushless gimbal pre letecké záběry

Zdravim.
Mate niekto tento gimbal?
https://www.hobby-wing.com/arris-zhaoyu ... imbal.html
Zaujimalo by ma niekolko veci.
1.Ako napr. zaistim aby sa gimbal po zapnuti napajania dostal do predom nastavenej polohy? Myslim YAW os. Myslel som ze ked skalibrujem acc a gyro v polohe ktoru chcem mat po zapnuti napajania vzdy po zapnuti sa do tej polohy nastavi sam ale bud robim nieco zle [myslim kalibraciu] alebo to tak proste nie je a vzdy sa mi otoci Yaw cca o 180 stupnov dozadu. Neviem ho protste donutit aby po zapnuti ostal otoceny kamerou dopredu hovorim o angle mode.
2.Taktiez by som si predstavoval ze ked ho prepnem zo speed modu do angle modu tak sa vrati do vychodzej polohy alebo teda do polohy definovanej lavym sliderom ktorym os YAW ovladam z vysielaca. Tak napr. gimbal je v speed mode sliderom ho ovladam a toci sa dookola o 360 stupnov dam slider do strednej polohy YAW sa zastavi a prepnem gimbal do angle modu ale YAW zostane stat v polohe v ktorej som ho zastavil v speed mode a moja predstava je ze sa vrati do vychodzej polohy tz. kamerou dopredu.
Zaujimave je ze s osou PITCH [naklon kamery] to presne podla mojich poziadaviek funguje na osi YAW vsak nie. :|

Autor:  troiac [ pon 11.03.2019 22:30 ]
Předmět příspěvku:  Re: Brushless gimbal pre letecké záběry

Zdravim.
Uz asi tyzden sa snazim nastavit pidy a celkovo stabilizaciu na tomto gimbale a stale sa mi to neradi. Poradi niekto ako na to?
https://www.goodluckbuy.com/dys-brushle ... raphy.html
Mam tam tie motory ako na obrazku a alexmos32 verzia2.63b0
Podarilo sa mi dostat do stavu ked po zapnuti je gimbal stabilny ale ked ho zacnem naklanat trasie to fotakom hlavne v osi pitch ale mierne aj roll. Yaw mam zatial vypnutu. Co treba pridat alebo ubrat ked to pri naklonoch trasie fotakom?
Auto nastavenie nefunguje aspon nikdy nie lepsie ako je to teraz nastavene...
Dik za postrehy.

Stránka 67 z 67 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/