Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1609 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 108  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: čtv 11.01.2018 14:32 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.5.2015
Příspěvky: 690
Bydliště: Plzeň
P3A, čínská baterie a naprosto bez problémů, vč. update

_________________
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: čtv 11.01.2018 14:34 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 26.12.2017
Příspěvky: 22
tomas1987 píše:
P3A, čínská baterie a naprosto bez problémů, vč. update
Odkud si ji kupoval?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: čtv 11.01.2018 15:37 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.5.2015
Příspěvky: 690
Bydliště: Plzeň
ebay. Byl to někdo, kdo mi byl doporučen tady

_________________
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pon 15.01.2018 0:36 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.6.2015
Příspěvky: 107
Bydliště: Česká Ves
Neřešil tady někdo dálkové spouštění nákladu? Myslím tím samo domo, kvůli ceně. Na ebay 1800Kč a výš.
Zatím jsem viděl dvě varianty. Jedna měla baterku a spouštěla se rozsvícením čer. ledek.
Druhá byla napájená s USB konektoru 5V přímo pro servo a ovládá se zvlášť ovladačem-klíčenkou.
Je mi jedno jakou variantu , hlavně aby to fungovalo.

_________________
P3A s inovovanou deskou, novými motory a vylepšeným chlazením.+ NVIDIA SHIELD


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: DJI Phantom 3 proffesional funkce ZOOM
PříspěvekNapsal: stř 17.01.2018 10:53 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 17.1.2018
Příspěvky: 1
Dobrý den vlastím phantom 3 proffesional a zajímá mne jestli podporuje tento typ kvadrokopery funkci ZOOM?a pokud ano jak tuto funkci ovládat?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 17.01.2018 18:08 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 11.11.2017
Příspěvky: 95
zdeněk P3P píše:
Dobrý den vlastím phantom 3 proffesional a zajímá mne jestli podporuje tento typ kvadrokopery funkci ZOOM?a pokud ano jak tuto funkci ovládat?

Zoom p3 nema. Ma klasicky uhel pohledu 94°


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: stř 17.01.2018 23:25 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.6.2015
Příspěvky: 107
Bydliště: Česká Ves
Ale má...Většinou páčkou dopředu... Nee sranda.

_________________
P3A s inovovanou deskou, novými motory a vylepšeným chlazením.+ NVIDIA SHIELD


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: čtv 18.01.2018 22:45 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 26.12.2017
Příspěvky: 22
Ahoj. Chci se zeptat, jestli ma někdo zkušenost s 128 GB microSD kartou ve P3S. Vim, ze podporována je max 64 GB karta, ale rad bych koupil 128 GB, ale nejdříve se chci zeptat na zkušenosti. Diky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pát 19.01.2018 10:14 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 11.11.2017
Příspěvky: 95
jiri.lovecky.3 píše:
Ahoj. Chci se zeptat, jestli ma někdo zkušenost s 128 GB microSD kartou ve P3S. Vim, ze podporována je max 64 GB karta, ale rad bych koupil 128 GB, ale nejdříve se chci zeptat na zkušenosti. Diky

Ahoj
No radeji bych zachoval maximalni doporucovanou velikost. Jednotka by mohla mit problemy s nacitanim vetsi karty,nebo by ji nemusela nacist vubec?
Ale osobni zkusenost nemam,tohle sem jen nekde tady cetl..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: pát 19.01.2018 10:34 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 11.11.2017
Příspěvky: 95
Ted koukam,ze na oficialnich strankach DJI maji napsano,ze 23. ledna v 10:00 predstavi asi nejaky novy model. Nevite o co presne jde???? 8O :idea: :?: :?: :P


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: ned 21.01.2018 17:06 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 11.11.2017
Příspěvky: 95
phantom3aaadvanced píše:
Ted koukam,ze na oficialnich strankach DJI maji napsano,ze 23. ledna v 10:00 predstavi asi nejaky novy model. Nevite o co presne jde???? 8O :idea: :?: :?: :P


Prej snad novy mavic????


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: DJI PHANTOM 3 problem s přenosu videa
PříspěvekNapsal: pon 22.01.2018 23:21 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 22.1.2018
Příspěvky: 1
zdravím, prosím mám problem s DJI Phan.3 PRO, litchi mě začal po zapnutí drona hlásit signál ztracen, motory jdou ale kamera nefunguje a vypnout dron je problem, moc děkuji za nějakou informaci


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: úte 23.01.2018 11:02 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.5.2015
Příspěvky: 690
Bydliště: Plzeň
co originální aplikace DJI? co firmware? co znamená vypnutí je problém?

_________________
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: stř 24.01.2018 22:46 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 11.11.2017
Příspěvky: 95
Zdravim,mam dva dotazy ohledne p3a
Mozna jsem si toho nikdy driv jen nevsiml,ale-kdyz mam phantoma zapleho,chytam treba 11 satelitu a chytnu drona zvrchu-tedy prilozim dlan zezhora na drona,tak mi zmizi vsechny satelity. Je to normalni jev i u vas?
A druha otazka-zda se mi,ze gimbal mam trosku nakloneny na levou stranu,napravil sem to rucnim doladenim v aplikaci dji go,kdy gimbal srovnam v aplikaci pomoci "rucniho doklepani" Da se to nejak zkalibrovat jinym zpusobem,nez timto rucnim doladovanim??
Dekuji moc za odpoved.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI - Phantom 3
PříspěvekNapsal: čtv 25.01.2018 8:01 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.5.2015
Příspěvky: 690
Bydliště: Plzeň
1) ano, GPS je v horní části stroje, takže to je reálné.
2) zkus kompletní kalibraci gimbalu, když nepomuže, postavil bych ho proti zdi a pomocí pomocních čar které vyvoláš na displeji ho srovnal do roviny trimem

_________________
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1609 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 108  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], nevlad a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz