Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Flip32+
PříspěvekNapsal: čtv 26.02.2015 19:10 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 21.10.2012
Příspěvky: 229
Bydliště: Nenalezeno!
Lidičky, ještě bych měl takový dotaz. Když chci aby deska věděla kolik je v baterce voltů tak mě stačí připojit baterku napřímo na vbat?
Moc dík za radu, nerad bych to usmažil.
A na trubce jsem našel, že píchá do naze32 jen + káblík . To taky můžu? Už takhle je to samej tukabel :roll:

_________________
Phoenix, DX6i, Futaba T8FG, Win-rc 450 DFC, T-REX 550e Fb
Copterky :-)


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Flip32+
PříspěvekNapsal: čtv 26.02.2015 20:34 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 4663
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
Koukam na schema a je tam delic 1:10 tj. muzes tam bodnout az 30V.

Zrovna resim zda u 250tky resit senzor proudu nebo ne. Nejaky ten volny pin na RC headeru by se pouzit dal.

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flip32+
PříspěvekNapsal: úte 03.03.2015 21:08 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 10.6.2013
Příspěvky: 251
Bydliště: Plzeň
Obrázky: 1
Chtěl bych si postavit koptéru s touto deskou a doplnit jí komponenty pro příjem GPS. Můžete mi prosím, kdo s tím má zkušenosti doporučit sestavu vhodných součástí ?


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flip32+
PříspěvekNapsal: stř 04.03.2015 6:21 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 21.10.2012
Příspěvky: 229
Bydliště: Nenalezeno!
Plha píše:
Chtěl bych si postavit koptéru s touto deskou a doplnit jí komponenty pro příjem GPS. Můžete mi prosím, kdo s tím má zkušenosti doporučit sestavu vhodných součástí ?

Komponenty tady v tom vlákně neřeš, tady se ptej až budeš zápasit s deskou. Jinak když mrkneš do "coptery začátečník" nebo "coptery projekty" tak tam jsou už od lidí konfigurace sestav. Nebo na youtube si najdi nějakej homemade copter a v popisku většinou bývá konfigurace :wink: A v prvé řadě si musíš rozmyslet jak velkou copteru, kolik motorů a tak.

_________________
Phoenix, DX6i, Futaba T8FG, Win-rc 450 DFC, T-REX 550e Fb
Copterky :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flip32+
PříspěvekNapsal: pon 04.07.2016 19:06 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 3.7.2016
Příspěvky: 7
Bydliště: olomouc
Prosím sos už jsem bezradný mám 10doof pro 250ku nastavil jsem vše v baseflight ale když odemču přepínačem na vysílači desku, vrtule se neroztočí ale z baseflightu vím že to na vysílačku reaguje co může být za problém?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flip32+
PříspěvekNapsal: pon 04.07.2016 19:39 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.5.2015
Příspěvky: 634
Bydliště: Plzeň
Mas moc velky signal pro odemceny jednotky. Kolik ti ukazuje rc kdyz das smerovku doprava?


Sent from my iPhone and I will remove the signature

_________________
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flip32+
PříspěvekNapsal: pon 04.07.2016 22:19 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 3.7.2016
Příspěvky: 7
Bydliště: olomouc
Promin nerozumím, mluv se mnou jako s amatérem, ne jako se sobě rovným :) stavím ted druhou koptéru ta první je s kk takže je to pro mne nové. mám optika 6, jestli je signál moc silný znamená to že stačí jít kousek dál? když dám směrovku doprava co mi má ukazovat vysílačka nebo se,mám připojit do baseflyghtu? nebo stačí na vysílačce snížit výchylky pátého kanálu?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flip32+
PříspěvekNapsal: úte 05.07.2016 8:53 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.5.2015
Příspěvky: 634
Bydliště: Plzeň
Aha, omlouvám se, an mobilu jsem to nějak přehlídnul . Zkus nechat armování na páčce směrovky a zkus to bez přepínače, co to bude dělat. Koukni se na BF v RC, kolik to ukazuje u směrovky když ji dáš naplno doprava (nějaké číslo)

_________________
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flip32+
PříspěvekNapsal: úte 05.07.2016 23:55 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 3.7.2016
Příspěvky: 7
Bydliště: olomouc
Nastavoval jsem to podle videa na youtobe a tam je to na přepínači, takže to mám změnit :), jenže si nejsem jist jestli jsem tam tuto funkci viděl. Mrknu na to zítra.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flip32+
PříspěvekNapsal: stř 06.07.2016 6:53 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.5.2015
Příspěvky: 634
Bydliště: Plzeň
Dej si sem bydliště

_________________
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flip32+
PříspěvekNapsal: čtv 07.07.2016 20:39 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 3.7.2016
Příspěvky: 7
Bydliště: olomouc
už jsem vyplnil bydliště ale motory se stále neroztočily :D na směrovce když jí dám doprava mi vyskočí číslo 1346 v baseflyghtu do leva 1640. nevím ale jak změnit armování z přepínače aux1 na směrovku....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flip32+
PříspěvekNapsal: pát 08.07.2016 14:18 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 3.5.2008
Příspěvky: 2938
Bydliště: Prostějov
Blog: Zobrazit blog (1)
Na směrovce máš malý rozsah, tam by mělo být asi tak 1100 až 1900.Když je malý rozsah, tak nejde odemknout deska a roztočit motory. Rozsah se dá zvětšit ve vysílači velikostí výchylek na kanálu směrovky. A pokud se pamatuju, tak armování ( čím) se dá nastavit v GUI .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flip32+
PříspěvekNapsal: pát 08.07.2016 15:59 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 28.1.2015
Příspěvky: 164
Bydliště: Praha 5
Nemáš náhodou na vysílačce zvolený nevhodný typ modelu? Některé typy mají přednastavené různé mixy, omezení výchylek atd. Já bych šel spíš cestou resetu vysílače a nastavení znovu. Musíš mít hodnoty, jak bylo napsáno, cca těch 1100-1900.

_________________
Tarot 680 Pro | Phantom 4 | 250 vlastní 3D tisk


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flip32+
PříspěvekNapsal: sob 09.07.2016 22:25 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 3.7.2016
Příspěvky: 7
Bydliště: olomouc
Tak dneska to konečně vzlétlo, děkuji moc za pomoc, přivedli jste mne tím, že jsem vše vyloučil nastavení vysílače a spoustu dalšího, bylo to tím, že jsem měl špatně zaškrtnuto v baseF. jsem to ale amatér, s čím si ale ještě musím poradit je deska cc3d nelze ji připojit k počítači, počítač o ní ví, ale openpilot jí najít nemůže. to bude ještě sranda :D jinak moc děkuji za pomoc a trpělivost se mnou.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flip32+
PříspěvekNapsal: stř 09.11.2016 9:12 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.5.2015
Příspěvky: 634
Bydliště: Plzeň
Prosím prosím, nevíte zda se k flipovi dá připojit FTDI převodníkem někam napřímo? Utrhlo se mi opět USB a vzalo sebou i dvě plošky pro data (zstaly lošky pro 5V a GND) a když připojím BT modul co jsem u něj měl dříve, nedělá to nic

_________________
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz