Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Flip32+
PříspěvekNapsal: stř 09.11.2016 20:24 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.10.2012
Příspěvky: 1480
Bydliště: Kladno
tam je arm od ST a ten se programme na RX TX, koukni do data sheets, ale bude to mrnavý


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Flip32+
PříspěvekNapsal: pon 23.01.2017 21:41 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 3.7.2016
Příspěvky: 7
Bydliště: olomouc
zapojil jsem aktualizoval a už mi svítí jen modře nebliká barevně a jen svítí, nechce se vůbec připojit do baseflytu ani do cleanflytu, co mam dělat? možná se neaktualizovala správně, jde ta deska naze 32 10 dof nejak resetovat? nereaguje ani na vysílačku. jen modře svítí potvora.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flip32+
PříspěvekNapsal: úte 24.01.2017 6:58 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 18.7.2009
Příspěvky: 292
Bydliště: Senec, SK
Je mozne ze je zle flashnuta, mne sa tusim nieco podobne stalo z doskou Flip 32. Musis spojit boot plosky co su na doske a flashnut znova, mozno si dal zly firmware. V cleanflighte je na to na flashovacej obrazovke postup, ze co mas presne robit.

_________________
Goblin 700, Protos 500, Strider 250 FPV Racer, Futaba T14SG
www.rcklubsenec.sk


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flip32+
PříspěvekNapsal: úte 24.01.2017 18:51 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 3.7.2016
Příspěvky: 7
Bydliště: olomouc
mám propojit ty dvě malé dírky při zapnutém, a na jak dlouho to mám podržet rozbliká se něco, a mimochodem moc děkuji za odpověď :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flip32+
PříspěvekNapsal: stř 25.01.2017 6:58 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 18.7.2009
Příspěvky: 292
Bydliště: Senec, SK
Ano, treba ich spojit a potom zapojit, drzat spojene a dat flash. Aspon myslim, presne je to napisane v Cleanflighte v tej zalozke flashovania. Ja som to robil uz tak pred 2 rokmi, takze si presne nepamatam.

_________________
Goblin 700, Protos 500, Strider 250 FPV Racer, Futaba T14SG
www.rcklubsenec.sk


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flip32+
PříspěvekNapsal: čtv 20.07.2017 22:36 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 20.7.2017
Příspěvky: 1
Ahoj, jestli má někdo spojen Flip32 Rev5 + Frsky XSR s telemetrií, ozvěte se prosím. Nemohu dohledat jak na to a zda to vůbec jde - tedy bez invertoru na SBus.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz