Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Flip32+
PříspěvekNapsal: stř 28.01.2015 12:42 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 8.10.2013
Příspěvky: 374
Bydliště: Olomouc
Ještě jsem tady nikde nenašel vlákno o flip32+. Uvažuju že bych si tu desku pořídil na poletování s 250. Nebudete někdo v nejbližší době chtít taky objednat? Že by se objednaly třeba 2 desky a poštovné šlo na půl?


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Flip32+
PříspěvekNapsal: stř 28.01.2015 13:00 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 4674
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
Z ciny je postovne za dara a nebo za 30 kc pri trackingu. Pokud cena preleze 25e tak se plati dan takze je spojeni obednavek asi blbost

btw : mam ho na ceste z BangGood

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flip32+
PříspěvekNapsal: stř 28.01.2015 13:01 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 3.5.2008
Příspěvky: 2938
Bydliště: Prostějov
Blog: Zobrazit blog (1)
Já Flipa32+ provozuji k mé naprosté spokojenosti v prckovi. Kamarád mi tam lehce přepsal program, takže teď to umí signalizovat pomocí externích LEDek stavy GPS a taky pokles napětí baterky. Létá to fajn, doporučuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flip32+
PříspěvekNapsal: stř 28.01.2015 13:47 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 8.10.2013
Příspěvky: 374
Bydliště: Olomouc
Dík za doporučení! V podstatě jsem ani nečekal že bychtěl někdo objednat další, ale spíš jsem chtěl doporučení na shop. Na banggood jsem uplně zapomněl.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flip32+
PříspěvekNapsal: stř 28.01.2015 13:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.10.2012
Příspěvky: 1480
Bydliště: Kladno
http://www.myrcmart.com/flip32-v23rev6- ... -8049.html
zde je bez pinů a hmotnost 4.9 g :D o maličko dražší
pošta 5 koláčů.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flip32+
PříspěvekNapsal: stř 28.01.2015 14:23 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 8.10.2013
Příspěvky: 374
Bydliště: Olomouc
Co se dívám, tak na banggood mi to našlo jen verzi flip32. Je tam někde schovaný i flip32+?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flip32+
PříspěvekNapsal: stř 28.01.2015 14:58 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 21.10.2012
Příspěvky: 229
Bydliště: Nenalezeno!
Je tam schovanej, jen se nenazývá + ale 10dof
http://www.banggood.com/Naze32-Flight-Controller-With-32-bit-STM32-for-Multicopter-10Dof-p-953849.html
Taky na ni čekám :)

_________________
Phoenix, DX6i, Futaba T8FG, Win-rc 450 DFC, T-REX 550e Fb
Copterky :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flip32+
PříspěvekNapsal: čtv 29.01.2015 12:49 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 8.10.2013
Příspěvky: 374
Bydliště: Olomouc
Díky za osvětu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flip32+
PříspěvekNapsal: sob 14.02.2015 14:37 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 21.10.2012
Příspěvky: 229
Bydliště: Nenalezeno!
LIdičky jaký typ minimosd se dá připojit na flipa?
http://www.banggood.com/buy/Minimosd.html
Nebo to nějak jednoduše nejde?

_________________
Phoenix, DX6i, Futaba T8FG, Win-rc 450 DFC, T-REX 550e Fb
Copterky :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flip32+
PříspěvekNapsal: sob 14.02.2015 16:16 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 12.1.2012
Příspěvky: 69
Bydliště: Pardubice ČR
Obrázky: 36
MinimOsd bez problému,používám KvOsd firmware

http://www.fpvtalk.com/community/thread ... iring.165/

_________________
T-rex 550(Vbar)@LA700(Vbar)@T14SG
Tweaker 180(SpRF3)@ThugPig(SpRF3)@QAV210(SpRF3)


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flip32+
PříspěvekNapsal: sob 14.02.2015 16:20 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 17.3.2013
Příspěvky: 217
Bydliště: Praha 5
Jakýkoliv MinimOSD, pokud máš volný sériový výstup a do krerého nahraješ firmware pro MultiWee protokol, třeba KV OSD. Jinak HobbyKing má teď novinku Micro HKPilot OSD, které je proti MinimOSD podstatně menší a lehčí. A cena je podobná. Ještě jsem ho ale nezkoušel, mám ho na cestě.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flip32+
PříspěvekNapsal: čtv 19.02.2015 12:29 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 17.2.2015
Příspěvky: 24
Ja pouzivam Flip32 z
http://www.readytoflyquads.com/the-flip32 za 16 dolacov
postovne som platil desat dolacov.
Takze je mooc dobre si este nieco priobjednat napr.:
minimosd velke
http://www.readytoflyquads.com/minimosd za desat
ci nove malicke(co vsetkym odporucam)http://www.readytoflyquads.com/micro-minimosd za 13 - no nej je to super.
Staci objednat, zaplatit a za tyzden je to v schranke,
witespy je kuulovy na obalku hodi nejaku smiesnu sumu, u mna to bolo asi pat dolarov, takze to ani colnicu nezaujima.
Vsetko prijde pekne zabalene, controlery maju nahraty najnovsi soft (baseflight). Objednavam aj z banggoodu, ten tiez porovnatelny.
Lenze witespy sa orientuje cisto na koptery, cize je pre mna cislo jedna.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flip32+
PříspěvekNapsal: čtv 26.02.2015 13:50 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 21.10.2012
Příspěvky: 229
Bydliště: Nenalezeno!
mataman píše:
MinimOsd bez problému,používám KvOsd firmware

http://www.fpvtalk.com/community/thread ... iring.165/


Dělám všechno podle návodu a pořád mě to vyhazuje hlášku
Kód:
Arduino: 1.6.0 (Windows 7), Vývojová deska: "Arduino Pro or Pro Mini, ATmega328 (5V, 16 MHz)"

In file included from KV_Team_OSD.ino:28:0:
GlobalVariables.h:681:32: error: variable 'item_table' must be const in order to be put into read-only section by means of '__attribute__((progmem))'
PROGMEM const char *item_table[] =
                                ^
Chyba kompilace.




Nevíte co to po mě chce?

_________________
Phoenix, DX6i, Futaba T8FG, Win-rc 450 DFC, T-REX 550e Fb
Copterky :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flip32+
PříspěvekNapsal: čtv 26.02.2015 13:58 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 4674
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
Zkusil bych 1.0.6 verzi IDE. Ta 1.6 je potreba jen pro Yun a spol... a treba moje kody pro Mega328 tim taky nejdou zkompilovat. Ale proc nevim, neresil jsem

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Flip32+
PříspěvekNapsal: čtv 26.02.2015 14:09 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 21.10.2012
Příspěvky: 229
Bydliště: Nenalezeno!
Amper píše:
Zkusil bych 1.0.6 verzi IDE. Ta 1.6 je potreba jen pro Yun a spol... a treba moje kody pro Mega328 tim taky nejdou zkompilovat. Ale proc nevim, neresil jsem

Super už to tam je, todle by mě asi nenapadlo.
Dík

_________________
Phoenix, DX6i, Futaba T8FG, Win-rc 450 DFC, T-REX 550e Fb
Copterky :-)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz