Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1680 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Pixhawk / HKPilot32 / RTFHawk
PříspěvekNapsal: stř 09.08.2017 8:59 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 4676
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
asi ano ale premer to

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Pixhawk / HKPilot32 / RTFHawk
PříspěvekNapsal: sob 12.08.2017 2:13 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.12.2013
Příspěvky: 448
Bydliště: Dudince
Tak som zmeral ten power modul. Mam celkom tri power moduly vsetky davaju na pine V sense 1,56V az 1,59V pri plnej baterke a to aj power modul ktory spolahlivo funguje s pixhawkom [HK verzia] cize dava to iste ako ten co nefunguje s pixhackom tak problem v power module asi nebude. Zeby pixhack mal problemy s meranim baterky??? Pouzivate niekto pixhack? Mate nejake problemy s meranim baterky?

_________________
Iron Man 650 HKPilot32
Tricopter APM 2.6
https://www.youtube.com/channel/UCl_-j2aWjzq2lcgJ1Yuwy7g


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pixhawk / HKPilot32 / RTFHawk
PříspěvekNapsal: úte 22.08.2017 14:38 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.12.2013
Příspěvky: 448
Bydliště: Dudince
Stale sa mi nedari dostat sa do rezimu AUTO TUNE mam skalibrovany vysielac, trimry na nule, skalibrovany primac a stale to hodi hlasku: Flight mode change failed.
Tusite niekto co stym? Skusam to zatial doma na stole ale ani vo vzduchu mi to neslo minule.
Dik za postrehy.

_________________
Iron Man 650 HKPilot32
Tricopter APM 2.6
https://www.youtube.com/channel/UCl_-j2aWjzq2lcgJ1Yuwy7g


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pixhawk / HKPilot32 / RTFHawk
PříspěvekNapsal: úte 22.08.2017 19:00 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 4676
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
Odpalujes Autotune z Altholdu ?

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pixhawk / HKPilot32 / RTFHawk
PříspěvekNapsal: stř 23.08.2017 1:50 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.12.2013
Příspěvky: 448
Bydliště: Dudince
Standartne som to robieval zo stabilize ale skusal som tusim vo vzduchu aj althold ale na stole to nefunguje zo ziadneho modu to mam vyskusane.

_________________
Iron Man 650 HKPilot32
Tricopter APM 2.6
https://www.youtube.com/channel/UCl_-j2aWjzq2lcgJ1Yuwy7g


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pixhawk / HKPilot32 / RTFHawk
PříspěvekNapsal: stř 23.08.2017 7:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 31.7.2012
Příspěvky: 554
a ty na stole lietaš?
http://ardupilot.org/copter/docs/autotune.html
bod 3)
Take off and put the copter into AltHold mode at a comfortable altitude.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pixhawk / HKPilot32 / RTFHawk
PříspěvekNapsal: čtv 24.08.2017 1:54 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.12.2013
Příspěvky: 448
Bydliště: Dudince
Nie na stole nelietam ale nefungovalo mi to ani vo vzduchu. Uz mam tusaka preco to nefunguje ale musim to vyskusat vo vzduchu potom dam vediet. :D

_________________
Iron Man 650 HKPilot32
Tricopter APM 2.6
https://www.youtube.com/channel/UCl_-j2aWjzq2lcgJ1Yuwy7g


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pixhawk / HKPilot32 / RTFHawk
PříspěvekNapsal: úte 29.08.2017 19:54 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 18.7.2015
Příspěvky: 201
Čau, nevíte proč by mohla coptera (klon disco) oscilovat kolem vertikalní osy. Je tam HKPilot plus externí gps s kompasem M8N + gimbal feiyu mini 3D.

Na videu nejvíce patrné kolem 14-15s.




Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pixhawk / HKPilot32 / RTFHawk
PříspěvekNapsal: stř 30.08.2017 7:23 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 4676
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
muzes zkusit poladit Yaw ale ja to treba na Y6 nikdy uplne dokonale nevyladil a kdyz dostala nejakou slupku od vetru tak si proste takto zatancovala. Pri pomalem letu je to horsi. Neni to vlastnost Pixhawku, kamosovi se uplne stejne choval quad i hexa s Nazou. Oba jsme to vyresili tim ze jsme tam dali 3 axis gimbal a nastavili ho tak ze do urciteho uhlu drzi smer yawu a az po prekroceni (= zatacim) zacne follow coptery.

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pixhawk / HKPilot32 / RTFHawk
PříspěvekNapsal: čtv 31.08.2017 6:48 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 18.7.2015
Příspěvky: 201
OK, díky za odpověď. Říkal jsem si zda to třeba nemůže být nějakým magnetickým polem co by ovlivňoval kompas. Ale ext. kompas mám na muří nožce, tak by to mělo být OK. I když při kalibraci vychází trochu vyšší offsety, ale s tím nic nenadělám, to je asi vnitřní konstrukcí kompasu.

No zkusím ještě sáhnout na P,I k Yaw a dám vědět jestli se to zlepšilo. Popř. budu muset zkusit ten gimbal, ale nevím jestli takové nastavení nabízí, řekl bych spíš, že ne.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pixhawk / HKPilot32 / RTFHawk
PříspěvekNapsal: čtv 31.08.2017 6:59 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 4676
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0


Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

todle vypada ze asi jo ale nevim zda muzes rict ze mas pitch/roll na hold a jen heading na follow.

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pixhawk / HKPilot32 / RTFHawk
PříspěvekNapsal: sob 09.09.2017 15:32 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 15.12.2014
Příspěvky: 203
Už jsem tu dlouho nebyl a chci se zeptat. Jakou jednotku pro kopterka dnes koupit. Lítám s Apm- kem a chtěl bych zkusit něco novějšího. Který Pixhawk a kde koupit?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pixhawk / HKPilot32 / RTFHawk
PříspěvekNapsal: sob 09.09.2017 19:39 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 4676
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
pokud chces neco super tak Cube tj. Pixhawk 2 verze 2.1 , pokud neco stredniho tak HKPilot 32 z HobbyKingu (100% klon 3DR Pixhawku 1 verze 2.4) a pokud chces setrit hodne tak klon s oznacenim Pixhawk 2.4.8 treba z Banggoodu (je to Pix 1). U toho nejlevnejsiho klonu je upravene napajeni, neda se verit ze se pres nej da tahat vetsi proud (1A z telemetrie) takze je dobre pridat 5V/3A bec a vsechno co ma 5V napajeni a neni nezbytne nutne vzit z toho. Primo z pixe vzit jen napajeni prijimace a GPSky

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pixhawk / HKPilot32 / RTFHawk
PříspěvekNapsal: pon 11.09.2017 5:46 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 15.12.2014
Příspěvky: 203
Díky. Vezmu pixe z banggod. Ještě bych potřeboval jednu radu. Co vše budu potřebovat? Power modul mam, telemetrii taky i gps-ku. Jde mi spis o nějaké kabliky které by nepasovaly s apm-ka?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Pixhawk / HKPilot32 / RTFHawk
PříspěvekNapsal: pon 11.09.2017 6:20 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 4676
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
pokud nemas prijimac s SBUS/SumPPM tak budes potrebovat prevodnik PPM. A sada nahradnich kabliku se spravnyma konektorama se hodi (nekde jsem koupil sadu kde bylo nekolik kabliku ruznych delek konektoru od 4 do 6ti). Pak se jeste vyplati Omnimac Mount coz je 3D tisteny drzak pixe. Pix je citlivejsi na vibrace (je rychlejsi tak jich stihne vic nacist) a omnimac je super. Plus nejaky sloupek na GPSku aby jsi ji dal nad motory. Pipak a cudlik jsou (myslim) v baleni a jeste budes potrebovat microsd kartu (pokud tam uz neni)

Ohledne powermodulu - mel jsem tu powermodul ktery daval moc velke napeti z mereni takze pokud mas PM z APM tak si over ze ma vystup v limitech pixhawku (tj. do 3.3V pri plne nabite aku na V sens pinu)

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1680 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: OK2BUH a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz