Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 56 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: stř 29.01.2014 18:56 
Mazák
Mazák

Registrován: 16.11.2008
Příspěvky: 3171
Bydliště: Králíky
Obrázky: 19
Blog: Zobrazit blog (17)
Jinak snaž se opravdu to držet v jedné poloze ve visu. Žádné otáčení a přesuny, to až zvládneš visy od sebe , k sobe a bokem. Prostě se to řídí neustále 4 kanálama. To je fakt a musíš prostě tohle dostat do hlavy. O ničem jiném to není. Hodně zdaru.

_________________
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
http://www.youtube.com/channel/UCse-r33huEB_npuJ07nT25A


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
PříspěvekNapsal: stř 29.01.2014 21:14 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 24.7.2013
Příspěvky: 14
Páni ďakujem za vaše postrehy a pripomienky.

3.2.2013 hodil som tam firmware v1.6++ a konečne to lieta ako má :)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 04.03.2015 22:30 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 8.1.2008
Příspěvky: 107
Bydliště: Česká Třebová
Ahoj, postavil jsem kopteru na 450 rámu, deska KK2.1 fw 1.6
Lítá parádně, nastaveno dle youtube, ale jen v acro módu. V SL módu to nedělá nic, ani ťuk. Když to přepnu za letu, tak se vypnou motory a spadne to. Netušíte co mám špatně?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 04.03.2015 23:10 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 10.12.2006
Příspěvky: 2709
Bydliště: Praha 5
Obrázky: 7
Mam tu samou desku a netusim, co delas spatne.

O jaky firmware se jedna? Myslim tim, kdo ho delal?

Ja tam mam posledni tento - http://www.rcgroups.com/forums/member.php?u=367321


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: stř 04.03.2015 23:28 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 8.1.2008
Příspěvky: 107
Bydliště: Česká Třebová
Je to tak, jak jsem to koupil na HC, nic jsem tam neměnil, jen nastavil a letěl.
Teď jsem koukal na ten odkaz a tam hned na začátku píše, že přidal možnost vypnout SL, když máš v čudu akcelerometry. Nemohlo by to být tím?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 05.03.2015 10:42 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 10.12.2006
Příspěvky: 2709
Bydliště: Praha 5
Obrázky: 7
Mozne je vsechno :-)

Doporucuju nahrat tam tento firmware, na ktery jsem dal odkaz. Protoze v nem presne vidis, jak ti vsechny senzory (ne)funguji. Tim vyloucis, ze jsou vadne a nebo to naopak potvrdis.

Ja mel prvni kus z HK uplne vadny (jen se rozsvitil displej a dal nic), takze jsem ho posilal do UK a vratili mi penize. Druhy uz byl v poradku.

Klidne bych ti tam nahral ten novy firmware, ale do Ceske Trebove to mam z Prahy trosku z ruky :-) V patek/sobotu budu v Hradci Kralove, to je o neco bliz, ale asi porad dost daleko :-D

Ten firmware, co tam mas, to je od toho sameho cloveka, tedy Steveis nebo jiny?


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 05.03.2015 11:20 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 8.1.2008
Příspěvky: 107
Bydliště: Česká Třebová
Díky za radu i nabídku pomoci. Vzhledem k tomu, že to létá pěkně i tak, tak to není žádný akutní problém, spíš mne to jen tak zajímalo. Uvidím, jestli bude nějaká příležitost se třeba potkat, že bychom to zkusili, do HK jezdím poměrně často, tak to třeba nějak vyjde. Zatím budu trénovat bez SL. :mrgreen: :roll: :wink:


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 05.03.2015 22:47 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.5.2003
Příspěvky: 1775
Bydliště: Košice, SK
Či ti fungujú akcelerometre vieš zistiť cez menu dosky "Sensor test".


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 08.03.2015 22:19 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 8.1.2008
Příspěvky: 107
Bydliště: Česká Třebová
No podle všeho fungují, když s koptérou točím, tak se hodnoty gyr i acc mění, tak nevím v čem je problém. Možná by opravdu pomohlo přehrát ten fw, tak uvidím


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 07.05.2015 10:06 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 8.1.2008
Příspěvky: 107
Bydliště: Česká Třebová
Tak jsem zjistil, jak jsem pitomej. Koupil jsem si ještě jednu desku kk2.1 ve variantě EVO. Zkusmo jsem jí přehodil na koptéru, nastavil ty samé parametry, zaletěl a hle, Self Level zase to samé, po přepnutí motory na nule a koptérka padá. Tak jsem se "zamyslel" (škoda, že tak pozdě) prošel nastavení vysílače a hle, na tom samém vypínači na SL a Acro mod jsem měl, nevím proč i Throttle Cut, takže pro motory jasný povel vypnout!!! Tak jsem to zrušil a hle, koptéra lítá už i v SL módu. Takže chce to nový firmware hlavy a ne desky!!! Deska šlape jako víno!!! :)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 01.07.2017 23:57 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 2.9.2014
Příspěvky: 2
Ahoj,
v kvadrách jsem začátečník a teprve testuji a učím se.
Pánové nevěděl by někdo jak zapnout self-level ?
Mám desku KK 2.1.5. firmware 1.6 a TX Turnigy 9X. Na displeji mám stále Self-level is OFF. Pokud zvolím Receiver Test tak u Auxiliary mi skáče hodnota +104 nebo -102 podle polohy přepínače na TX. Bohužel Self-level je stále OFF. Možná to bude nějaká maličkost, ale já už nevím co kde nastavit abych to zapl. Jinak na TX jsem zvolil jako AUX na 5. kanál přepínač GEAR.
Děkuji moc za pomoc


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 56 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz