Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 56 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte 28.01.2014 9:52 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 9.10.2012
Příspěvky: 85
Pokud se quadrocopter rozhoupá hned po startu, po prehrani ma 1.6, tal bych to videla na statne nastavene parametry umisteni desky oproti motorum. Deska vypada namontovana na X, ale vypocitává prubeh podle +. Zkus to prekontrolovat. Pokud je to takto prehozene, tak se guad houpe za strany na stranu a to vzdy jen v jednom smeru.


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: úte 28.01.2014 12:10 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 24.7.2013
Příspěvky: 14
Skúsim sa s tým ešte pohrať. Doska uvoľnená nie je a senzory sú všetky OK. Jedinú zmenu ktorú som urobil bolo prepálenie softu na v1.6. Nejde mi hlavne do hlavy že s v1.2 to šlo v pohode a teraz s v1.6 to robí takéto hovadiny. Keď som pre tým zapol self-level vo verzii 1.2 nemusel som vôbec nastavovať ACC trim a copter pekne držal rovnováhu. Keď zapnem self-level teraz vo verzii 1.6 tak aj keď sa netrasie tak má tendenciu uchádzať niekam preč. Polohu batérie som nemenil ale nemám ju v strede (dnes mi príde nová tak tú skúsim dať pekne do stredu).


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 28.01.2014 13:11 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.5.2003
Příspěvky: 1775
Bydliště: Košice, SK
Typ koptery máš nastavený správne, ako píše duruz?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 28.01.2014 13:50 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 24.7.2013
Příspěvky: 14
Napadá ma jedno slovné spojenie ktorým by som sa momentálne označil ale nebudem tu používať neslušné slová :D. Mal som to nastavene na + a ma byt X podla toho ako mám otočenú riadiacu dosku. Po factory reset som to včera zabudol prehodiť. A mohol som sa trápiť s nastavovaním. Uvidím čo to bude robiť teraz. Dám vedieť.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 28.01.2014 14:00 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 9.10.2012
Příspěvky: 85
proto jsem ti to hned psal, protoze jsem s tim mel take zkusenosti :D ... sam sem take neco nastavoval, pak dal desku do tovaru a uz me nenapadlo, ze to musim nastavit znovu :D ... Jak jsem videl video, tak mi to bylo hned jasne :) ...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 28.01.2014 19:16 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 24.7.2013
Příspěvky: 14
duruz ďakujem za správnu pripomienku, už to nevibruje. Ale teraz sa quad točí v protismere hodinových ručičiek. Robí to aj pri mierne pridanom plyne na zemi aj vo vzduchu. Dá sa toto odstrániť zmenou niektorého parametru? PI mám teraz takéto PG 40 PL 100 IG 0 IL20. Self-level PG 70 PL 20 ACC trim obe na 0. A ešte jeden dotaz. Z vypnutým self-level je quad strašne citlivý na ovládanie, treba zmeniť stick scaling keď chcem aby to reagovalo pomenej? PS testujem indoor.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 28.01.2014 19:21 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.5.2003
Příspěvky: 1775
Bydliště: Košice, SK
Vytrimoval si vysielač cez receiver test? Máš všade, okrem plynu, pri kniploch v neutráli, nuly?
Citlivosť na riadenia sa nastavuje v Stick scaling.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 28.01.2014 19:29 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 24.7.2013
Příspěvky: 14
Vysielač vytrimovaný. Zo spolubývajúcimi sme ale skonštatovali že jedna vrtuľa sa točí pomalšie, je to vidieť voľným okom je to vrtuľa č.4. ESC som kalibroval niekoľko krát a žiadna zmena.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 28.01.2014 19:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.5.2003
Příspěvky: 1775
Bydliště: Košice, SK
To by sa to neudržalo vo vzduchu.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 28.01.2014 20:08 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 24.7.2013
Příspěvky: 14
https://www.youtube.com/watch?v=0NgQmwl ... e=youtu.be


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 28.01.2014 20:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.5.2003
Příspěvky: 1775
Bydliště: Košice, SK
Prejdi si ešte raz všetky nastavenia dosky, položku po položke, nastavenia vysielača a regulátorov. Pri takomto šmýkaní po zemi, toho veľa nezistíš.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 28.01.2014 21:03 
Mazák
Mazák

Registrován: 16.11.2008
Příspěvky: 3171
Bydliště: Králíky
Obrázky: 19
Blog: Zobrazit blog (17)
Co jsi s tím videem jako chtěl říci, prostě to zvedni minimálně do půl metru a pak to hodnoť. Vycházet z toho jak to plave po podlaze je trochu o ničem. Už jsi to měl aspoň metr nad zemí ?

PS, aha tak jsem si to prošel trochu dopředu. Co jako od toho očekáváš ? Koptéra se musí řídit, bohužel, nebo bohudík ? To že Ti to plave je o rukách. prostě hlavně trénuj a ono to říjde. Pokud si chceš hnedka zkazit radost, tak si kup NAZU , ta lítá sama, to uřídí každej . KK2.0 je na začátek dobrý řešení. Jako ono nic není zadarmo a v kopterech a mixerech obzvlášť.

_________________
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
http://www.youtube.com/channel/UCse-r33huEB_npuJ07nT25A


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 29.01.2014 17:14 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 24.7.2013
Příspěvky: 14
Nie nechcem aby to lietalo samo.... Len sa snažím prísť na to v čom je problém. A hlavne na čo som tam dával v1.6 keď s v1.2 to šlo rovnako možno ešte lepšie (aspoň čo sa prvých dojmov týka). Na prvom videu je všetko vytrimované na 0. Na druhom videu som dal rudder na -7 viď foto https://www.dropbox.com/s/xx0jfyi3dsds43u/20140129_162226.jpg

video1:https://www.youtube.com/watch?v=rDClZT0nfl4
video2:https://www.youtube.com/watch?v=Tg1of0z4A-k


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 29.01.2014 17:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.5.2003
Příspěvky: 1775
Bydliště: Košice, SK
Tak tam skús flešnúť znovu 1.2-ku, ako sa to bude správať. Nikdy som sa s takým problémom po fleši na 1.6-ku nestretol.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 29.01.2014 18:52 
Mazák
Mazák

Registrován: 16.11.2008
Příspěvky: 3171
Bydliště: Králíky
Obrázky: 19
Blog: Zobrazit blog (17)
Nevím jestli to napíšu správně, ale já lítal ze začátku na default hodnoty a akorát jsem si snížil hodnoty ve stick scaling. Až jsem s tím byl schopen visení ve všech 4 polohách a následně osmičky, tak jsem se pokoušel hrabat do nastavení PI . Ono Ti potom přijde i to acro daleko ovladatelnější. Jen nepodléhej tomu, že by to mělo lítat samo, na to je NAZA. Tyhle začátky s touhle deskou se Ti budou kurevsky hodit pokud vydržíš i s jinými systémy.

_________________
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
http://www.youtube.com/channel/UCse-r33huEB_npuJ07nT25A


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 56 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz