px




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 56 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob 11.05.2013 0:46 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 10.5.2013
Příspěvky: 9
Dobrý den.
Už s tím zápasím delší dobu. Když vypnu self-level tak quadcoptera létá dobře. Pro mě, pro začátečníka, je spíš lepší létání se self(ještě nemám cit pro udržení coptery bez selfu). Ladil jsem podle videí v PI Editoru. To jsem vyladil přesně. Ale jak mám ladit hodnoty v SELF-LEVEL SETTINGS? Můžete přidat i nějaké návrhy jak se učit létat.
Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: sob 11.05.2013 1:33 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 10.4.2013
Příspěvky: 213
Bydliště: Řáholec
Obrázky: 0
ty default hodnoty jsou hodne v pohode, dle mne bys je ani nemusel menit. ale kdyz se v tom chces stourat, urcite si zkoukni tohle:
KK2 Autolevel Tuning and Explanation

pro zacatek litej urcite v SelfLevel modu - aktivuje se nakou kombinaci poloh kniplu (viz manual) - ale lepsi je si nastavit zapinani/vypinani SelfLevel prepinacem na vysilaci, nemuze to byt slozite kdyz jsem to nastavil i ja (RC zacatecnik).


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 11.05.2013 1:51 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 10.5.2013
Příspěvky: 9
Pořád mi to táhne na jednu stranu. Myslím že to je tím nastavením self-levlu. Je to totiž jediná věc, kterou jsem neladil. Jinak co se týče AUX tak vím jak se používá, ale nemám kabel. Zatím tak často nepřepínám, takže zatím asi není třeba. Někdy časem ale určitě dodám. Nicméně copteru zkusím hodit ještě jedou na špagát a zkusím si s tím pohrát. Pak napíšu jak to pujde...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 11.05.2013 7:02 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 9.9.2007
Příspěvky: 438
podla mna to ze ti to taha do strany je skor sposobene zlou kalibraciou acc


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: sob 11.05.2013 7:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.12.2007
Příspěvky: 544
Bydliště: Český Újezd
Obrázky: 17
tak tak kalibruj acc ve spravne poloze a pak uvidis.Pro ovladani modu staci propojit volny kanal prijimace s aux vstupem na desce.

_________________
TX:FlySky + FrSky DJT, fw:Open9 frsky mod, voice
letadla, coptery, heli, loďka


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: sob 11.05.2013 8:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.11.2005
Příspěvky: 5272
Bydliště: Vsetín
může to být ještě způsobeno nevyvážeností quada a nebo tím že je motor trošičku vyosený, pod nastavení ACC jsou ještě dvě hodnoty na trimování.


Naposledy upravil blesk dne sob 11.05.2013 9:02, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: sob 11.05.2013 8:27 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 10.5.2013
Příspěvky: 9
Omlouvám se, ale chvílema se strácím v terminologii. Může mi někdo vysvětlit pojem guad? Jinak motory jsou v poho. Vyzkousim vsechno co jste mi napsali.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 11.05.2013 9:03 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.11.2005
Příspěvky: 5272
Bydliště: Vsetín
omlouvám se, byl tam překlep...


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: sob 11.05.2013 11:42 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 10.5.2013
Příspěvky: 9
ACC mám seřízené správně, motor vyosený není a vyváženost je vcelku dobrá. Ale i přes to, že je na jednom místě trochu nevyvážená, tak by se měla dorovnat tahem, ne? Jinak to zkusím asi teda hodit na krátkej špagátek, který ho bude držet cca 10cm nad zemí. pak si zkusím pohrát s těma hodnotama. Bohužel až zítra(Teď mi schne epoxid na už jednou lepené paži. Doufám že to už bude držet.)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 11.05.2013 13:33 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.5.2003
Příspěvky: 1775
Bydliště: Košice, SK
Tak ešte raz skalibruj ACC s kopterou vo vodorovnej polohe a potom sa pohraj s ACC Trim Roll a Pitch.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 11.05.2013 13:54 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 10.5.2013
Příspěvky: 9
ok hned zítra vyzkouším


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 11.05.2013 14:08 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 17.10.2009
Příspěvky: 108
Bydliště: Brumov-Bylnice
Ahoj
dovolím si zde do vlákna hodit můj dotaz...
Nemáte někdo zkušenost se stejným problémem?
Několikrát se mi stalo ,že tricoptera za letu zničeho nic vypne následuje pád...Dnes jsem vylétal 2xbaterie vše ok,při třetí nastal výpadek...
Vys. T9X + Frsky....
Díky M.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 11.05.2013 14:44 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 1.6.2012
Příspěvky: 35
Bydliště: Bratislava
mirman: https://www.youtube.com/watch?v=2CUW4juhgyk

K teme, v tomto videu je pekne popisane nastavenie autolevelu: https://www.youtube.com/watch?v=f0Bh3fMGHbM (tech. poznamka, aktualizuj si firmware na verziu 1.5, ta ma podstatne vylepseny autolevel oproti 1.0)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 11.05.2013 18:52 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 17.10.2009
Příspěvky: 108
Bydliště: Brumov-Bylnice
3zuli:
Díky


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 20.05.2013 15:28 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 10.5.2013
Příspěvky: 9
Vypadá to že to bude v tom nastavení self-levlu. Když jsem změnil parametry, ak se to chovalo úplně jinak(klidněji) Ale je tam ACCtrim pitch/roll z toho videa co tady bylo poslán jsem to bohužel nezijstil. Neví někdo co to je?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 56 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz