Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 592 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 36, 37, 38, 39, 40
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA pokračování 2
PříspěvekNapsal: čtv 27.04.2017 16:15 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27.3.2014
Příspěvky: 298
Bydliště: Praha 5
Obrázky: 1
Nevíte někdo, jestli se dá použít PMU z Lite na V2? A proč je ta na V2 asi o 1200,- Kč dražší? Kromě datové sběrnice asi žádný rozdíl není? Ale ta by mi nechyběla, mám doma sběrnicovou rozbočku.. Díky.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA pokračování 2
PříspěvekNapsal: úte 22.08.2017 18:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2010
Příspěvky: 1255
Bydliště: Praha 9, Horní Počernice
Zdar,

poté, co jsem skoro rozložil quada s Omnibusem a iNav (nějak nesedlo nastavení, to teď neřeším) a prakticky současně mi kolegaukázal, jak se lítá s Phantomem 4, tak mi to nějak vrtalo hlavou a říkal jsem si, že jsem na experimenty fakt už asi starej (línej a málo pohotovej) a že by se mi možná líbila Naza jako řídící jednotka - quada chci jako "léající stativ", který mi dopraví kameru nebo foťák do určeného místa. (Quad je potvora docela velká, postavená na rámu HK X666, v manuálu se s ní poletovalo celkem slušně)

Tak koukám, jakou Nazu a kde se dá koupit - a jestli by mi nestačila Lite s GPS a kompasem (peněz není nikdy dost) a tak podobně. A zjistil jsem (možná se mi to jen zdá), že začíná být trochu problém Lite někde koupit, prodejců nějak radikálně ubylo a přestože cca před rokem ležela pomalu v Tescu vedle rohlíků, teď nějak přituhuje. To ji přestal DJI vyrábět a podporovat? Uniklo mi něco? Je nějaká jiná rozumná varianta pro moje využití, tj. jednotka pro (polo)automatický let podle naklikaných WP v telefonu? Má cenu dneska M Lite vůbec kupovat?

Je pravda, že třeba u Pelikána je M Lite s GPS za podobnou cenu, na kterou se dostanu při dovozu z Číny, ale není skladem - není nějaké lepší místo, kde nakoupit?

Díky za každé nakopnutí správným směrem.

Bit

_________________
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA pokračování 2
PříspěvekNapsal: úte 22.08.2017 20:18 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.4.2011
Příspěvky: 7141
Bydliště: ČR
Obrázky: 8
bitovod píše:
...jednotka pro (polo)automatický let podle naklikaných WP v telefonu?


Tohle ti Naza Lite určitě neumožní :( .

_________________
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA pokračování 2
PříspěvekNapsal: úte 22.08.2017 23:46 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2010
Příspěvky: 1255
Bydliště: Praha 9, Horní Počernice
JosefSvejk píše:
Tohle ti Naza Lite určitě neumožní :( .


Ani po přeflashování na "velkou"?

_________________
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA pokračování 2
PříspěvekNapsal: stř 23.08.2017 0:58 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 19.11.2008
Příspěvky: 309
Bydliště: Chebsko
...ani tak. To umi od DJI az Wookong ...
Naza se umi vratit na pozici startu, takze pak se muzes venovat foceni, toceni ... ale jen primou carou...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA pokračování 2
PříspěvekNapsal: stř 23.08.2017 2:05 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2010
Příspěvky: 1255
Bydliště: Praha 9, Horní Počernice
Aha, no tak to je pak trochu problém :( A je něco, co by moje požadavky splnilo? I když tedy teď už asi budu ve špatném vlákně...

_________________
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DJI NAZA pokračování 2
PříspěvekNapsal: úte 12.09.2017 19:40 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 17.4.2016
Příspěvky: 47
Zdravím mohl by mi někdo poradit jaké nastavit zisky pro naza V2(nebo jaké máte na tarot 650 rámu vy) motory 3510, vrtule 14x5.5 a váha 2,5 kg.diky za případnou odpověď


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 592 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 36, 37, 38, 39, 40

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz