Reklama

 





Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1684 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 113  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv 12.12.2013 16:39 
Mazák
Mazák

Registrován: 15.7.2011
Příspěvky: 719
Bydliště: okr. Prievidza
Obrázky: 33
Lietal som aj zo setovou baterkou, ale som ho trochu preháňal, čas bol 8,5 min . Ten pipák dávam na 3,5V.
Dáko začal blbnúť, po 6min spustil randál a pritom blikala zelená , na článok ukazoval 3,85 V.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
PříspěvekNapsal: čtv 12.12.2013 16:48 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.11.2012
Příspěvky: 42
Mají někde ty P2V vrtule skladem?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 12.12.2013 17:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2012
Příspěvky: 1499
Bydliště: Kroměříž
Obrázky: 35
salamander píše:
Lietal som aj zo setovou baterkou, ale som ho trochu preháňal, čas bol 8,5 min . Ten pipák dávam na 3,5V.
Dáko začal blbnúť, po 6min spustil randál a pritom blikala zelená , na článok ukazoval 3,85 V.

To jsem si myslel u jedné baterky taky, že blbne pípák. Když jsem přistál, tak jsem viděl na každém článku napětí OK. Tak jsem se jednou podíval, když pípák řval a koptéra byla ve visu. Na pípáku bylo vidět, že jeden článek je špatný a má nízké napětí, když jsem přistál, tak zase napětí na všech OK. Takže to příště zkontroluj, když bude baterka mít odběr, a ne když bude v klidu.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 12.12.2013 18:28 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 18.11.2013
Příspěvky: 26
Zdravim, kde najdu na F-300 balancni konektor?
Mel jsem F-300 na serizeni u Telinku a ty mi piskak (Li-Tester/Alarm 18S od Pelikan Daniel) poslali v pytliku...asi zapomeli i pres zadost namontovat. Diky


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 12.12.2013 18:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.1.2009
Příspěvky: 1148
Obrázky: 3
hanysek píše:
Mají někde ty P2V vrtule skladem?


http://www.droneparts.de


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 12.12.2013 18:34 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.1.2009
Příspěvky: 1148
Obrázky: 3
Silenoz píše:
Zdravim, kde najdu na F-300 balancni konektor?
Mel jsem F-300 na serizeni u Telinku a ty mi piskak (Li-Tester/Alarm 18S od Pelikan Daniel) poslali v pytliku...asi zapomeli i pres zadost namontovat. Diky


U P1 - balanční konektor je na baterce (ten malý bílý :-) ). Tj. buď se dá pípák napojit přímo na baterku, ale pak se o neobejde bez nějaké díry ve vrátkách, a nebo si opatři/vyrob prodlužovák na balanční konektor - ten pak jde vést vnitřkem a nějakou dírou ven k pípáku.

U P2 - netuším, jestli to vůbec jde, s tou integrovanou baterkou.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 12.12.2013 18:39 
Mazák
Mazák

Registrován: 15.7.2011
Příspěvky: 719
Bydliště: okr. Prievidza
Obrázky: 33
Marek_Km : to ma nenapadlo pozrieť to vo vise , niektorá baterka mi takto blbne aj na ére.

Silenoz : veď balančný konektor je na baterke , ten pípak mám na dvierkach , je to vidieť na mojich fotkach.
Predchádzajúca odpoveď ma predbehla ...


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 12.12.2013 18:42 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 18.11.2013
Příspěvky: 26
U P1 - balanční konektor je na baterce (ten malý bílý :-) ). Tj. buď se dá pípák napojit přímo na baterku, ale pak se o neobejde bez nějaké díry ve vrátkách, a nebo si opatři/vyrob prodlužovák na balanční konektor - ten pak jde vést vnitřkem a nějakou dírou ven k pípáku.

U P2 - netuším, jestli to vůbec jde, s tou integrovanou baterkou.[/quote]


Diky moc.
Uz je mi to jasne, pujde to, ale nebudu moci napajet GoPro (neuvidim obraz na LCD monitoru) :(((


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 12.12.2013 18:52 
Mazák
Mazák

Registrován: 15.7.2011
Příspěvky: 719
Bydliště: okr. Prievidza
Obrázky: 33
off :

http://elektromodely.com/modely/product ... ts_id=7328


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 12.12.2013 19:01 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 18.11.2013
Příspěvky: 26
salamander píše:



nejde zapojit jak napajeni vysilani obrazu tak Alarm??
Nerad bych jim to vracel...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 12.12.2013 19:11 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.1.2009
Příspěvky: 1148
Obrázky: 3
Silenoz píše:
nejde zapojit jak napajeni vysilani obrazu tak Alarm??
Nerad bych jim to vracel...

Tak záleží na tom, co máš za vysílač, ale většinou o běhá normálně na plné napětí z baterky a napájí se to z palubní sítě.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 12.12.2013 19:11 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.1.2009
Příspěvky: 1148
Obrázky: 3
salamander píše:



A nebo tak :-))


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 12.12.2013 19:21 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 18.11.2013
Příspěvky: 26
Tak záleží na tom, co máš za vysílač, ale většinou o běhá normálně na plné napětí z baterky a napájí se to z palubní sítě.[/quote]


Mam http://www.telink.eu/cz-detail-103430-t ... tor-5.html + http://www.telink.eu/cz-detail-103368-f ... w-a-v.html
pokud nezapojim bily konektor na aku s bilym konektorem v F-300 obraz do monitoru nejde. Tudiz by mi bud sel obraz a nebo alarm...ale potreboval bych aby makalo oboje :?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 12.12.2013 22:39 
Mazák
Mazák

Registrován: 15.7.2011
Příspěvky: 719
Bydliště: okr. Prievidza
Obrázky: 33
Silenoz : Ja som cez vetraciu mriežku dal dovnútra dvojlínku a pripájkoval som ju na káble čo idú dovnútra od baterky a máš 12 volt. Vo vnútri stroja je voľná dvojlínka 12V ale to treba otvoriť stroj , je to moc komplikované , môj spôsob je jednoduchší .
Ten pipák musíš dať na servisný konektor , on totiž meria články inak to nemá význam .

Marek_Km : Mal si pravdu, jeden článok pod záťažou prudko klesol až na 3,4V a bručiak vrešťal , ak som ubral plyn vyskočil na 3,8V, bez toho pipáka sa to nedá zistiť, takže , do koptera zdravé baterky , nafúknutá väčšinou takto blbne.
Doteraz som to nevedel, vďaka .


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 12.12.2013 22:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2013
Příspěvky: 4346
Bydliště: Pod Slavkovským lesem...
Obrázky: 75
Blog: Zobrazit blog (10)
Národní park Gonarezhou v Zimbabwe (2. největší v ZIM), je úžasná rezervace na hranicích Zimbabwe a Mosambiku (my byli v samém severovýchodním cípu rezervace, viz mapa v linku). Nejsou tam žádní turisté, což je důsledkem jeho odlehlosti od civilizace a zvířata dost bojácná, což je naopak výsledek masakrů za války v Mosambiku a dnešních nájezdů mosambických pytláků. Příroda a krajina ale ohromující.

Bydleli jsme 2 noci (3 dny) v Chilo Gorge Safari Lodge (Gorge je skutečně správně) v luxusních chatách nad řekou Save, a při jednom pozdním odpoledním safari s usměvavým rangerem Thomasem jsem mohl 1x vzlétnout, ne moc daleko (ani ne 100 metrů od nás byla hranice s Mosambikem, kde se zase válčí, a hóódně velká mokřina). Ne moc vysoko (odhadem ne níže než 30m a ne výše než 50m), takže dost omezující podmínky, ale Zimbabwe je dost složitá země, a nechtěl jsem to tam jinak moc ochotnému personálu dále nějak stěžovat.

Druhý let byl na základě toho, že management lodge (mají mj. vlastní parkové rangery) se dozvěděl o prvním letu přímo v parku, při společné večeři viděli hrubé video přímo z GoPro na mém Galaxy S4, a jejich nadšení si vynutilo ještě jeden časně ranní let těsně před naším odjezdem na Velké Zimbabwe. Najde tam někdo někde krokadýly :) ?

Opět dost nervy, při obou letech blízko samá voda, v ní krokodýli a hroši, nebo dost neprostupná džungle... Start pokaždé zespod stromů, perfektní letové podmínky... Bohužel YAW vybočování udělalo opět své.
(dnes jsem se snažil s diakritikou)

(A omlouvam se za double ve vlaknu o Phantomech, tam ale chodi jen asi ti blazni do Ptaaku :mrgreen: )

Přepněte si do HD (a na celou obrazovku), aspoň 720p, ještě lépe do 1080p, zapněte zvuk, jakákoliv kritika je vítána...


Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

Dobrou chuť!

Příště - Solné pláně Makgadikgadi Pans N.P., Botswana
Předchozí - Blyde River Canyon, Jižní Afrika

_________________
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |


Naposledy upravil gardenroute dne ned 22.12.2013 12:50, celkově upraveno 3

Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1684 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 113  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz