Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte 05.02.2013 21:47 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 5.2.2013
Příspěvky: 19
Ok. Pokusím hledat a pak to sem dám pro schválení .. :D


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: stř 06.02.2013 12:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2009
Příspěvky: 6280
Bydliště: Praha
Obrázky: 38
něco sem ti napsal do SZ :)

_________________
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 06.02.2013 13:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2010
Příspěvky: 12370
Bydliště: ČR
Obrázky: 1
Do té bakalářky si může zapracovat i realizaci povolení k létání a evidenci UA i pilota na ÚCL jelikož v tomto případě se jedná při každém letu pro účely té bakalářské práce o let bezpilotního letadla pro účely experimentální nebo výzkumné, u kterého je podle aktuálně platného doplňku X vyžadováno provést na ÚCL evidenci toho kvadrocopteru, evidenci pilota a zažádat si o povolení k létání. Když to celé martyrium absolvuje a zapracuje to i s podrobným popisem a patřičně barvitým komentářem k tomu do bakalářky tak mu tam naskočí pěkných pár stránek navíc a úřední šiml se při tom ještě navíc pořádně vyřádí. :lol:


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: stř 06.02.2013 18:43 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 5.2.2013
Příspěvky: 19
Drondys dobrý nápad jak zaplácnout pár stran .. :)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 06.02.2013 21:14 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 19.11.2012
Příspěvky: 48
Bydliště: Cheb
Koukni na moje vlákno, postaveno a letám.... :P

_________________
Turnigy 9x MOD1, frsky na displej. Qadcoptr na megapirateNG v 2.9 R7, crius AIOP v.2+3DR+GPS+sonar


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 07.02.2013 13:29 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 5.2.2013
Příspěvky: 19
první návrh.. Co vy na to?

ramena šroubovací na zavit M14...rozpětí cca 450mm...váhu nemám zpočtenou, ale dá se ovlivnit plněním stěn ty jsou 2-3mm široké při 50% plnění to bude váha kolem 500g


Přílohy:
copter.jpg
copter.jpg [ 34.93 KiB | Zobrazeno 538 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 07.02.2013 13:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.12.2011
Příspěvky: 541
Bydliště: Banská Bystrica
Obrázky: 3
500g na ram bez elektoriniky o takom rozmereje jedosť vela. skus to dako zredukovat aspon 350g

_________________
Taranis X9D Plus, Heavy lift hexacopter, Phantom 4 Pro


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 07.02.2013 14:11 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 5.2.2013
Příspěvky: 19
tak už mám přesný výpočet s plnýma stěnama to má 259g to si myslím, že je slušné...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 07.02.2013 14:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.10.2010
Příspěvky: 1077
Co tam chceš na konce těch ramen přidělat? Motory asi zřejmě ne.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 07.02.2013 15:53 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.12.2011
Příspěvky: 541
Bydliště: Banská Bystrica
Obrázky: 3
veru musís to doladit lebo v tychto motroch sa netočia len osky motorov ale aj cely plášť spolu s oskami

_________________
Taranis X9D Plus, Heavy lift hexacopter, Phantom 4 Pro


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 07.02.2013 16:01 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 5.2.2013
Příspěvky: 19
motory jsem chtěl umístít do těch konců ramen je tam válcový otvor..
je v to nějakej problém?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 07.02.2013 16:02 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.12.2010
Příspěvky: 714
Bydliště: Levice
jedine ze by si chcel pouzit outrunner motory. na outrunnery tam treba ine uchytenie


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: čtv 07.02.2013 16:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.10.2010
Příspěvky: 1077
Motor musíš uchytit za jeho čelo tam je vždy nějaká rozteč šroubů. Za plášť motoru oběžku chytit nemůžeš, protože plášť rotuje. To bys musel použít inruner a to bych nedělal, protože u nich budeš těžko hledat vhodný typ.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 07.02.2013 16:09 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 5.2.2013
Příspěvky: 19
uchyceni jsem myslel přes 4 šrouby ..dno toho dutého válce provrtat..to snad je možné!

http://www.modelmania.cz/index.php?page ... U3XzAwNQ==

takže třeba tenhle uchytit pomocí šroubů zespod...kolem nechat 1-2mm místa aby se mohl točit to by šlo !?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 07.02.2013 16:52 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 9.10.2010
Příspěvky: 1077
Jo ale ten motor je chycen za tu druhou stranu než je na obrázku.(tam kde je hřídel, vrtule je pak chycena právě za ten plášť) Musíš tedy počítat s tím že na dně budeš mít přívodni kabely k motoru takže v ty trubce budeš buď muset mít drážku nebo nějakou díru pro průchod kabelu motoru.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz