Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1271 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: TBS Discovery a jeho klony
PříspěvekNapsal: pát 18.03.2016 19:48 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 18.9.2014
Příspěvky: 125
Obrázky: 0
máte někdo zkušenosti s frsky X8R a RSSI na TBS discovery ? nějak nevim jak to zapojit jestli přes analog, digital a nebo jak je pro EZHUF link :-))

jak přesně to máte nastavené ?

a na kolik procent je to důvěryhodné o proti tomu co ukazuje telemetrie na vysílačce? 8O

díky za odpověď

joo a bylo by dobré i nějaký foto :wink:


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: TBS Discovery a jeho klony
PříspěvekNapsal: pát 18.03.2016 21:18 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.6.2012
Příspěvky: 1658
Bydliště: Chrudim
A co tam máš za řídící jednotku?
S apm ti pomůžu ostatní budeš muset googlit.

_________________
Open9x, Ultimate lrs, I like open system :-) on copters.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: TBS Discovery a jeho klony
PříspěvekNapsal: sob 19.03.2016 2:06 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 18.9.2014
Příspěvky: 125
Obrázky: 0
jamesgsf píše:
A co tam máš za řídící jednotku?
S apm ti pomůžu ostatní budeš muset googlit.



tak tohle moc nesouvisí s řídící jednotkou nebo jo ? 8O pač to jde samostatně to TBS core a FPV

každopadně mám naza M lite (hack na V2) a teď jsem si dokoupil PMU V2 a IOSD mark II


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: TBS Discovery a jeho klony
PříspěvekNapsal: sob 19.03.2016 7:30 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.6.2012
Příspěvky: 1658
Bydliště: Chrudim
No ne zas tak úplně. Třeba u apm to jde do jednotky a ven to jde přes telemetrický port. Lze i nastavit rozmezí jestli 0- 5v nebo 3,3. Tož tak, jen ve zkratce. Jo a jde to ven analogově a je potřeba filtr.
S nazou jsem se nikdy nekamaradil. Tak to moc ne poradím.

_________________
Open9x, Ultimate lrs, I like open system :-) on copters.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: TBS Discovery a jeho klony
PříspěvekNapsal: úte 19.04.2016 18:19 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.5.2015
Příspěvky: 692
Bydliště: Plzeň
Zvládl by mi někdo pomoct? mám klon TBS, motory sunnysky 980, vrtule APC 9x5, jednotku APM 2.8, regl q-brain

Kompletně jsem překopal celej koptér, vpředu mám shora zavěšený gimbal a vzadu 3 a 4 S baterii
Dnes jsem zkoušel první let na 4s, a po vzletu je coptera pěkně nestabilní. Občas sebou kývne dostrany, ale když dám 3s tak nemám žádný problém. PID jsem neladil, rád byc využíval obě baterie 3 a 4s, ale tohle mě trochu děsí. FW mám ten nejnovější

_________________
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TBS Discovery a jeho klony
PříspěvekNapsal: úte 19.04.2016 19:10 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.6.2012
Příspěvky: 1658
Bydliště: Chrudim
Nepůjde používat 3S a 4S a přehazovat to mezi sebou, nehledě na to že je to nesmysl. Musíš to naladit na jeden typ buď 4článek nebo 3článek. Pak bys ani neměl výrazně měnit váhu. Řekněme místo 5000 dát 1000mah když to přeženu. Pokud změníš vrtule za větší zase přeladit.
Když si to naladíš na 4 článek, je možné že to nebude s tím 3 článkem mít takové problémy a létat to bude, ale nebude to ono. Opačně to moc vetšinou nejde, protože máš větší výkon i váhu a tam se to změní zásadně.

_________________
Open9x, Ultimate lrs, I like open system :-) on copters.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: TBS Discovery a jeho klony
PříspěvekNapsal: úte 19.04.2016 20:44 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.5.2015
Příspěvky: 692
Bydliště: Plzeň
Dík za odpověď, zůstanu tedy asi u 3S a 4 článek vyměním za nějaký jiný. Mám bohužel 3S koupené 3x. Oboje používám 4000mAh. Zůstanu u těch vrtulí 9x5 APC. Je to dobrá volba? stroj je hlavně na vození gopro 3

_________________
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TBS Discovery a jeho klony
PříspěvekNapsal: úte 19.04.2016 21:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.6.2012
Příspěvky: 1658
Bydliště: Chrudim
Myslím že 3s a 9 vrtule bude málo. Tbs je docela těžké. Dal bych min 10 vrtule a to to bude na hraně. Osobně bych spíše šel do toho 4článku a třeba nechal ty 9 vrtule i když 10 ty motory taky zvládnou na 4s.

Odesláno z mého D5503 a podpis odstraním

_________________
Open9x, Ultimate lrs, I like open system :-) on copters.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: TBS Discovery a jeho klony
PříspěvekNapsal: úte 19.04.2016 21:45 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.5.2015
Příspěvky: 692
Bydliště: Plzeň
Dik jeste to tedy promyslim. Teoreticky na t 9 a 4s by to mohlo vydrzet ve vzduchu dyl ne?kdyztak bych ty 3s dal brachovi ted jsem pri rozborce nasel zajimavou vec, unasec na zadnim pravem motory byl povoleny. To by mohlo vykyvy zpuobovat ne?


Sent from my iPhone and I will remove the signature

_________________
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TBS Discovery a jeho klony
PříspěvekNapsal: úte 19.04.2016 22:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.6.2012
Příspěvky: 1658
Bydliště: Chrudim
Jo na 4s to vydrží déle. Pust to do vzduchu a spust autoTune.

Odesláno z mého D5503 a podpis odstraním

_________________
Open9x, Ultimate lrs, I like open system :-) on copters.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: TBS Discovery a jeho klony
PříspěvekNapsal: úte 19.04.2016 22:27 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.5.2015
Příspěvky: 692
Bydliště: Plzeň
Tak dík moc za rady, ještě jeden dotaz, jak stabilizovat 12V pro ledky a gimabal?

_________________
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TBS Discovery a jeho klony
PříspěvekNapsal: úte 19.04.2016 23:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.6.2012
Příspěvky: 1658
Bydliště: Chrudim
Já používám toto http://www.ebay.com/itm/Mini-LM2596s-3A-DC-to-DC-Buck-Converter-Adjustable-Step-Down-Module-GA-/171910280596?hash=item2806a6b594:g:kZkAAOSwstxVeRnr
nebo toto http://www.ebay.com/itm/Mini-360-DC-DC-Buck-Converter-Step-Down-Module-4-75V-23V-to-1V-17V-/371599661274?hash=item568510d8da:g:078AAOSwyjBW7d4j

rozdíl je jen ve velikosti. Nevím co máš za gimbal ale vetšina 4S zvládne.

_________________
Open9x, Ultimate lrs, I like open system :-) on copters.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: TBS Discovery a jeho klony
PříspěvekNapsal: stř 20.04.2016 8:00 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.5.2015
Příspěvky: 692
Bydliště: Plzeň
Tak gimbal to zvládá. tzn já bych asi jen z balanceru vytáhl na ledky a bude to ok ne? zas takový odběr nemají.

_________________
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TBS Discovery a jeho klony
PříspěvekNapsal: stř 20.04.2016 9:54 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 12.1.2014
Příspěvky: 448
Bydliště: Zlín
Vytahovat si z balancniho konektoru nizsi napeti je blbost, jen si rozhasujes mezi sebou clanky baterky. Vem to pres ten stepdown


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: TBS Discovery a jeho klony
PříspěvekNapsal: stř 20.04.2016 10:23 
Mazák
Mazák

Registrován: 4.5.2015
Příspěvky: 692
Bydliště: Plzeň
Ok, objednám. V čr se to také prodává? Zkouším hledat shopy a nic

_________________
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1271 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz