DJI - F305, F306, F308 Phantom 2
Re: DJI - F305 Phantom 2 RC set kvadrokoptéry 2.4GHz s H3-2D
Také jsem to řešil, teď řeším kde gimbal opraví.
Kamarád nedotáhl vrtuli. I když jsou samodotahovací tak po 30sec vylítla.
Kopter je téměř bez úhony až na jednu nožku, ale gimbal to odnes.
Ve všech osách jde krásně z lehka, ale po připojení drncí a vibruje.
Tak zkusím Pelikána.
Kamarád nedotáhl vrtuli. I když jsou samodotahovací tak po 30sec vylítla.
Kopter je téměř bez úhony až na jednu nožku, ale gimbal to odnes.
Ve všech osách jde krásně z lehka, ale po připojení drncí a vibruje.
Tak zkusím Pelikána.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
- gardenroute
To řeším také, ačkoliv dokáži se svým strojem toto aplikovat na cca 20-30 klipů naráztexmur píše:ještě dotaz - jak nastavit stabilizaci na všechny části klipu najednou (po střihu tam je třeba 10 částí a nevím jak dát analyzovat vše najednou - analýza je totiž časově velmi náročná - tak abych to mohl aplikovat a jít od počítače) Když to postupně aplikuji na jednotlivé úseky tak někdy při pátém je už počítač tak výkonově zahlcený že skoro nereaguje - musím počkat až to dopočítá a pak zadat dalších 5 částí klipu atd...
Jde mě o to že bych potřeboval nastavit na jednotlivé části klipu warp stabilizer (třeba s různými nastaveními) a pak dát najednou analyzovat vše.
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
- gardenroute
Nejblíže v Německu, ale musíš to tam předat přes dealera (alespoň dle dealera kvůli záruce).Dejfak píše:...Také jsem to řešil, teď řeším kde gimbal opraví...
DJI GmbH, Im Birkenfeld 2, 97795 Schondra, Germany
Tel: 00 49 (0) 9747 9304200
Fax: 00 49 (0) 9747 9304229
Email: support2.europe@dji.com
Už jsem s nimi také řešil potencionální opravu náklonu horizontu (problém "calibrate the horizon"), nicméně bych to tam musel přes dealera poslat (záruka), v únoru to tam trvalo strašně dlouho (technici na školení v HK), ale světe div se, problém s náklonem horizontu mě zatím vymizel
Díky za kontakt, sna bude Pelikán rychlí.
- gardenroute
Reuters breaking news
Reuters breaking news:
Walkera Technology Co.,Ltd ---Professional Manufacturer of RC models, has just acquired DJI Innovations. Colin Guinn recently appointed Walkera's CEO just announced the acquisition of DJI Innovations, the news was broke by a very euphoric Colin Guin at the lobby of the Venetian hotel in Las Vegas, Nevada.
"We will bring you the Phantom 5 in a matter of weeks, without entering in minor details I can assure you that this new version will have a 45 minutes flight endurance, upcoming Gopro Hero Gold 4k support with 20x zoom, and a new fly-back-to-your-door-morons-safe feature" according to the source.
The DJI stocks value soared at the DJIA (Dow Jones Industrial Average) after the news. He also announced a free set of the new hyper-efficient props for all current Phantom owners and he assured us that he only have one Vodka-Martini in his system at the moment of the interview, unlike the last time. Please use Google for a more reliable link.

Walkera Technology Co.,Ltd ---Professional Manufacturer of RC models, has just acquired DJI Innovations. Colin Guinn recently appointed Walkera's CEO just announced the acquisition of DJI Innovations, the news was broke by a very euphoric Colin Guin at the lobby of the Venetian hotel in Las Vegas, Nevada.
"We will bring you the Phantom 5 in a matter of weeks, without entering in minor details I can assure you that this new version will have a 45 minutes flight endurance, upcoming Gopro Hero Gold 4k support with 20x zoom, and a new fly-back-to-your-door-morons-safe feature" according to the source.
The DJI stocks value soared at the DJIA (Dow Jones Industrial Average) after the news. He also announced a free set of the new hyper-efficient props for all current Phantom owners and he assured us that he only have one Vodka-Martini in his system at the moment of the interview, unlike the last time. Please use Google for a more reliable link.
Naposledy upravil(a) gardenroute dne úte 01.04.2014 10:01, celkem upraveno 2 x.
-
filmarik123
to vyzera na 1.april....
P2, Antigravity, H3-2D, R7003 , 14SG
- SAT-HOFMAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Reuters breaking news
gardenroute píše:Reuters breaking news:
Testoval jsem jak zvýšit letový čas. Dosáhl jsem zatím 43min extrémním zvýšením účinnosti regulátorů (podchladil jsem je suchým ledem) a funguje to výborně.
Mne zase pomohlo zaizolovat motory, nejsou na nich pak tepelné ztráty a doba letu se prodlouží o 10min 
- gardenroute
3-AXIS ZENMUSE H3-3D
toto není apríl!
3-AXIS ZENMUSE H3-3D - reálně v rukách
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UGkXcjNm0n0[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=u0JkQAlX_eI[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Trw9aS22w9s[/youtube]
3-AXIS ZENMUSE H3-3D - reálně v rukách
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UGkXcjNm0n0[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=u0JkQAlX_eI[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Trw9aS22w9s[/youtube]
-
salamander
Takže, gimbál už perfektne funguje, v Telinku mi poradili stiahnuť software PHANTOM RC Asistant , stiahol som aktualizáciu a s kalibroval vysielačku, začalo to fungovať ale ešte tam bol asi 1cm mŕtvy chod , to som dotiahol v obslužno softvweru Phantom 2.
Problém je že nemôžem naštartovať motory , družice mám chytené a nič.
Ešte toto doriešiť a malo by to začať lietať, len neviem čo ešte tam nastaviť ako to rozbehať.
Ešte zajtra skúsim Telink.
Problém je že nemôžem naštartovať motory , družice mám chytené a nič.
Ešte toto doriešiť a malo by to začať lietať, len neviem čo ešte tam nastaviť ako to rozbehať.
Ešte zajtra skúsim Telink.
-
phantom 2 copter
Dnes naistalován firmware 2.0. Let je klidnější, příjemné je pomalé klesání. Přijde mi, že se zjemnil tilt gimbalu (ale možná je to jen pocit).
Tarot 680pro, Antigravity 2814 710KV, ESC 30A opto, 2x4S 5200mAh
- Honza Kucera
Ahoj, tento měsíc budu kupovat Phantoma 2, úplně nového i s FPV u Telinku. Tvá předchozí zpráva mě trochu "vyděsila"...salamander píše:Takže, gimbál už perfektne funguje...
Psal jsem o tom i Petrovi, a raději pošlu do Telinku předem email, aby mě firmware neaktualizovali. Pro jistotu. Viděl jsem na videu, jaký je "posuv" gimbalu před a po aktualizaci...
A byl to docela drastický rozdíl
-
salamander
Funguje výborne , plynule sa sunie dolu aj hore, mám dojem že v Telinku ho neodskúšali, inak by boli prišli na to že nefunguje .
Neviem ako na tie motory, dioda na vysielačke musí svietiť červeno ale po kalibrácii svietila zeleno , skalibroval som ju a pre istotu spároval a začala svietiť na červeno ale motory sa nerozbehnú .
Každá rada nad zlato .
Neviem ako na tie motory, dioda na vysielačke musí svietiť červeno ale po kalibrácii svietila zeleno , skalibroval som ju a pre istotu spároval a začala svietiť na červeno ale motory sa nerozbehnú .
Každá rada nad zlato .
-
filmarik123
mohli by ste niekto pls este s neupgradeovanym firmwarem ( teda nie s 2.0) odskusat nasledovne?
v CL smer vpred, pocas toho pomaly rotovat vlavo. Co vam to robi?
Mne to taha vlavo a cim rychlesie idem, tym viac sa odkloni. Normalne aj 45 stupnov od ulozeneho CL smeru.
Predtým som to nepostrehol, ale v piatok som flashol 2.0, v nedelu polietal. Ale ako som pisal, fukalo dost
a smer odnasania sa zhodoval zo smerom vetra. Tak som neriesil...
Ale dnes bezvetrie a robi to iste...
Alebo pomaly stupat a zaroven pomaly rotovat. Tak isto to odnasa. Ale zo starym firmware nie...
Mne to taha vlavo a cim rychlesie idem, tym viac sa odkloni. Normalne aj 45 stupnov od ulozeneho CL smeru.
Predtým som to nepostrehol, ale v piatok som flashol 2.0, v nedelu polietal. Ale ako som pisal, fukalo dost
Alebo pomaly stupat a zaroven pomaly rotovat. Tak isto to odnasa. Ale zo starym firmware nie...
P2, Antigravity, H3-2D, R7003 , 14SG
filmarik123 píše:mohli by ste niekto pls este s neupgradeovanym firmwarem ( teda nie s 2.0) odskusat nasledovne?
A zkusil sis zkalibrovat kompas?