RCmania.cz - web pro modeláře a modely
http://www.rcmania.cz/

Eachine E010S + Frsky Taranis QX7
http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=130&t=88044
Stránka 1 z 1

Autor:  CrocodilusCZ [ čtv 21.05.2020 19:02 ]
Předmět příspěvku:  Eachine E010S + Frsky Taranis QX7

Příloha:
IMG_0703.JPEG
IMG_0703.JPEG
[ 38.18 KiB | Zobrazeno 355 krát ]

Ahoj,

dostala se ke mě Eachine, identifikoval jsem to jako Eachine E010S,
Dle původního majitele s tím zřejmě lítal na staré dx6i. Já vlastním jen taranis QX7 a tak jsem zkusil zakoupit "Multiprotocol TX Module"
https://www.aliexpress.com/item/3288370 ... 4c4drbIkTQ

Postupoval jsem dle návodu, vytvořil jsem ve vysílačce nový model, pojmenoval Eachine E10S, vypnul vestavěný modul, zapnul externí modul, nastavil ppm, 1-12ch, pořadí kanálů AETR a vysílačku vypnul. Připojím napájení k eachine, dám oba kniply do pravého dolního rohu a vysílačku zapnu a model se stále ne a ne spárovat. Na modulu svítí zelená dioda, takže zdá se že je oživený.

Nejsem si jistý, jestli vůbec modul podporuje E010S, všude nacházím jen že podporuje E10. Nicméně jsem do toho už investoval tolik času, že jsem si říkal, že zde zkusím položit dotaz, zda se náhodou někdo nesetkal s něčím podobným, nebo náhodou někdo neví jak to (jestli to vůbec je řešitelné) řešit.
Je také možné, že se to páruje přes jinou polohu kniplů kterou se mi nedaří vygooglit..

Předem díky za případnou odpověď.

Autor:  milos123 [ čtv 21.05.2020 19:39 ]
Předmět příspěvku:  Re: Eachine E010S + Frsky Taranis QX7

Ahoj,

pokud původní majitel používal DX6 , tak potřeba vysílač - modul se systémem DSM2. To tento modul pokud vím neumí.
E10 se dělá ve verzích s protokolem E10 nebo DSM2.
S E10 a orig. protokolem E10 s tímto modulem funguje požívám to s futabou.

Miloš.

Autor:  CrocodilusCZ [ čtv 21.05.2020 19:46 ]
Předmět příspěvku:  Re: Eachine E010S + Frsky Taranis QX7

Díky za reakci,

možná by mohl umět -
Příloha:
IMG_0706.JPEG
IMG_0706.JPEG
[ 55.28 KiB | Zobrazeno 318 krát ]


Příloha:
IMG_0705.JPEG
IMG_0705.JPEG
[ 59.11 KiB | Zobrazeno 318 krát ]


Příloha:
IMG_0704.JPEG
IMG_0704.JPEG
[ 47.76 KiB | Zobrazeno 318 krát ]



jen neznám postup na tohle párování..

Autor:  blembondo [ čtv 21.05.2020 19:53 ]
Předmět příspěvku:  Re: Eachine E010S + Frsky Taranis QX7

Eachine E010S se dodává s DSM2,Frsky,Flysky Rx.Ten minimodul je v tomto případě k ničemu.Funguje ale třeba s Eachine E010.Takže potřebuješ tohle...
https://www.aliexpress.com/item/4000594 ... 7563%23519
Pak poladit pár věcí...
https://www.google.com/search?sxsrf=ALe ... LMQ4dUDCAs

Autor:  CrocodilusCZ [ čtv 21.05.2020 19:56 ]
Předmět příspěvku:  Re: Eachine E010S + Frsky Taranis QX7

ok, díky za info. Tak na to prdím. Koptéru jsem dostal k dalším třema, je k ní asi osm baterek, tak mi bylo líto to nerozchodit, ale další prachy se mi do toho investovat nechce.
To ji radši nechám jako zdroj náhradních dílů pro KingKonga.

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/