Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 56 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: QX 95 Eachine flysky
PříspěvekNapsal: sob 20.05.2017 13:37 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 13.5.2016
Příspěvky: 162
Bydliště: Opava
Ahoj koupil jsem si tuto kopteru na takove to domaci letani a halove letani v praci, kdyz je velka rozmlacena. (to je skoro portad) No a na youtubu jsem videl videa, na kterych to maji v acro modu a delaj s tim salta a tak. Ja tam mam ted Cleanflight/SPRACINGF3EVO 1.13.0 Jun 6 2016 / 00:03:29 (a77bc76) a tam sice jsou vsechny mody jako na velke koptere, ale nejak mi to nechce fungovat. Kdyz jsem do toho posledne drbal a nastavil to standartne, tak me uletela vrtule. Odarmoval jsem a hned se vse zacalo tocit na max, i kdyz jsem mel plyn na min. Netusim jestli je problem ve starem CF, ktery to treba nezvlada a nebo jsem neco spatne nastavil. Kvuli stare verzi CF v koptere jsem musel nainstalovat i starou verzi CF do PC abych se vubec dostal do nastaveni. Nechtelo to komunikovat a prehrat CF ve FC jsem nedokazal. Nevim proc, spojil jsem boot plosky a pripojil FC k PC, ale stejne se mi nechtel prehrat firmware. Pokud nekdo ma tuto kopteru a lita na acro prosil bych o radu, jak se k tomu dopracovat. Nic proti modu angle, ale pro me je to strasne kostrbate...

_________________
RC: FS-i6X
Let.: Master Stick
Cop.: Wizard X220 | Lizard 95


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: QX 95 Eachine flysky
PříspěvekNapsal: sob 20.05.2017 20:24 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 13.5.2016
Příspěvky: 162
Bydliště: Opava
No tak je to dost jine v tom starem firmwaru co je v koptu. V novem cleanflightu staci zapnout air a ono se to pomalu toci a da se nastavit na kolik procent to ma valit. V tom starem na kterem jede QX95 se musi vypnout motor stop at se toci porad. Co jsem ale ja nevedel, tak ze otacky muzu regulovat nastavenim minimum throttle. No zase jsem o neco chytrejsi a z puvodnich 1150 jsem dal 1020. Pri 1000 se vrtule netocily a strop mam nastaveny na 2000, tak bych ted mel mit nastaveno cca dve procenta. Pri peti jako mam u velkeho koptu se vrtela po stole a to je pro me nezadouci. Kazdopadne zitra udelam nejake testovni lety, ale netusim na co je tam pak to air a hlavne porad nevim jak tam aktualizovat CF.

_________________
RC: FS-i6X
Let.: Master Stick
Cop.: Wizard X220 | Lizard 95


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: QX 95 Eachine flysky
PříspěvekNapsal: sob 29.07.2017 19:59 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 6.3.2014
Příspěvky: 164
Koukam ze si tady zatim pises sam, ja mam tenhle strojek taky a zatim sem se v tom nehrabal,jak sem koupil tak litam a ani nevim na jakej mod ale splaseny je to pekne. Nicmene uz je na case to posunout taky na vyssi level a byl bych rad kdyby sly vsechny 3 mody prepinat primo na radiu to by byla pecka, mam flysky fs-th9x


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: QX 95 Eachine flysky
PříspěvekNapsal: ned 30.07.2017 9:51 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 13.5.2016
Příspěvky: 162
Bydliště: Opava
Fofan píše:
Koukam ze si tady zatim pises sam, ja mam tenhle strojek taky a zatim sem se v tom nehrabal,jak sem koupil tak litam a ani nevim na jakej mod ale splaseny je to pekne. Nicmene uz je na case to posunout taky na vyssi level a byl bych rad kdyby sly vsechny 3 mody prepinat primo na radiu to by byla pecka, mam flysky fs-th9x


Jojo pisu si tu sam :D. Neni tu moc lidi ochotnych pomoct, ale diky bohu alespon za tu hrstku co pomuzou. Kazdopadne ja to mam nastavene na 3 polohovy prepinac na ANGLE/HORIZON/ACRO. Pokud chces udelam ti video jak jsem to osefoval a muzes si to nastavit taky. Mam horsi vysilacku, ale bude to podobne a v koptere si to udelas stejne.

Jinak co jsem vypozoroval na QX95 tak:
ANGLE - super na doma, extremne stabilni a omezeny uhel naklonu. Pouzivam na prulety pod stolem a zidlema a tak. Je stabilnejsi nez HORIZON...
HORIZON - uz je divocejsi a mas tam moznost delat salta...
ACRO - no to uz je urcite spis na ven na blbnuti a je extremne divoka v tomto modu.

_________________
RC: FS-i6X
Let.: Master Stick
Cop.: Wizard X220 | Lizard 95


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: QX 95 Eachine flysky
PříspěvekNapsal: ned 30.07.2017 11:54 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 6.3.2014
Příspěvky: 164
Uprimne ja sem to jeste nemel pripojeny na pc protoze mi odesel hdd do kremikoveho nebe,takze litam tak jak je a mam to poladeny pouze na radiu,litam s tim i doma ale s packama skoro nehybu a je to divoky jak prase,nevim jestli tam neni aktivovany horizon,ale zadny flipy sem s tim nedelal ani nevim jak se to v modu horizon dela, na mod acro je mi to celkem jasny,trenoval sem ho driv trochu na simulatoru. Ja si to pripojim zatim v praci,stahnu tam cleanflight a poladim to tam nez sezenu hdd. Za to video ti budu moc vdecnej


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: QX 95 Eachine flysky
PříspěvekNapsal: ned 30.07.2017 13:42 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 13.5.2016
Příspěvky: 162
Bydliště: Opava
Fofan píše:
Uprimne ja sem to jeste nemel pripojeny na pc protoze mi odesel hdd do kremikoveho nebe,takze litam tak jak je a mam to poladeny pouze na radiu,litam s tim i doma ale s packama skoro nehybu a je to divoky jak prase,nevim jestli tam neni aktivovany horizon,ale zadny flipy sem s tim nedelal ani nevim jak se to v modu horizon dela, na mod acro je mi to celkem jasny,trenoval sem ho driv trochu na simulatoru. Ja si to pripojim zatim v praci,stahnu tam cleanflight a poladim to tam nez sezenu hdd. Za to video ti budu moc vdecnej


Jak bude cas natocim to, jinak ten HORIZON je to same co ANGLE, akorat u te male QX95 je to zivejsi nez na ANGLE a kdyz das paku na max, tak se pretoci jako na ACRO. Vemu to teda i s pripojemim k PC. Tam se instaluje stare CF do chromu a musi se to posefovat, aby to vzal...

_________________
RC: FS-i6X
Let.: Master Stick
Cop.: Wizard X220 | Lizard 95


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: QX 95 Eachine flysky
PříspěvekNapsal: ned 30.07.2017 14:52 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 6.3.2014
Příspěvky: 164
Ok budu rad ze to nemusim hledat,zacnu se v tom konecne hrabat. Dorazili mi novy baterie eachine 750mAh ale zadna slava teda,na stary 600mAh to litalo podle me dyl,jenze me jedna odesla. Co pouzivas za optiku?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: QX 95 Eachine flysky
PříspěvekNapsal: ned 30.07.2017 15:02 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 13.5.2016
Příspěvky: 162
Bydliště: Opava
Fofan píše:
Ok budu rad ze to nemusim hledat,zacnu se v tom konecne hrabat. Dorazili mi novy baterie eachine 750mAh ale zadna slava teda,na stary 600mAh to litalo podle me dyl,jenze me jedna odesla. Co pouzivas za optiku?


Ja pouzivam nejlevnejsi fatsharky teleportery v5. Male rozliseni, ale dobre se nosi a na letani to staci zatim. Baterky jsem jeste nekutil, nesmis je nechat moc klesnout a proto zatim letam na stopky 4,5 min. nez tam dam pipak. Jinak tady jen v rychlosti, jak se dostanes do blechy. Ostatni natocim jak bude vic casu...



Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

_________________
RC: FS-i6X
Let.: Master Stick
Cop.: Wizard X220 | Lizard 95


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: QX 95 Eachine flysky
PříspěvekNapsal: ned 30.07.2017 18:02 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 6.3.2014
Příspěvky: 164
Baterie taky litam na cas, lital sem vetsinou 6min a po zmereni meli vetsinou kolem 3.7V ale nejradsi bych videl pokles napeti v zatezi prez OSD. Me v tydnu prijdou bryle quanum v2 a pak prijimac rc832 a anteny aomway tak sem zvedavej protoze ted litam na androidi prijimac,ten bohuzel umi rozliseni pouze 640x480 nebo tak nejak. Dik za video poradne to prozkoumam vecer a zitra kdyz bude cas v praci tak to zkusim.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: QX 95 Eachine flysky
PříspěvekNapsal: ned 30.07.2017 18:30 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 13.5.2016
Příspěvky: 162
Bydliště: Opava
Fofan píše:
Baterie taky litam na cas, lital sem vetsinou 6min a po zmereni meli vetsinou kolem 3.7V ale nejradsi bych videl pokles napeti v zatezi prez OSD. Me v tydnu prijdou bryle quanum v2 a pak prijimac rc832 a anteny aomway tak sem zvedavej protoze ted litam na androidi prijimac,ten bohuzel umi rozliseni pouze 640x480 nebo tak nejak. Dik za video poradne to prozkoumam vecer a zitra kdyz bude cas v praci tak to zkusim.


No ty kamery obecne nemaji o moc vetsi rozliseni. Je to kvuli spozdeni obrazu, aby si nemel velkou odezvu a byl schopny reagovat hned. Ten androidi prijimac to mas jakej? Neco takoveho schanim, at muzu nahravat prave z QX95 video, protoze moje bryle to neumi a kameru ta blecha neunese. Koukal jsem po tomhle https://www.banggood.com/Eachine-ROTG01-UVC-OTG-5_8G-150CH-Full-Channel-FPV-Receiver-For-Android-Mobile-Phone-Smartphone-p-1147692.html?rmmds=search, ale nevim zda to bude ok...

_________________
RC: FS-i6X
Let.: Master Stick
Cop.: Wizard X220 | Lizard 95


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: QX 95 Eachine flysky
PříspěvekNapsal: ned 30.07.2017 19:22 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 6.3.2014
Příspěvky: 164
Ta kamera na coptere by mela prave zvladnout 800x480 tak to chci vyuzit, ja mam presne tenhle FPV Mini 5.8G Mini FPV Receiver UVC Video Downlink OTG VR Android Phone
http://s.aliexpress.com/2YVR3aAz
(from AliExpress Android) funguje to docela spolehlive a nahrava mi to automaticky kazdej let. Zpozdeni je 0.1s ale to ja teda fakt za letu nepoznam,proste drbnu do plynu a sem tam v mziku (treba ve zdi). U toho co posilas nechapu ten pocet kanalu 150ch, i tech 38 co mam ja je podle me uplne zbytecny ale budis. Je pravda ze ja sem treba lital na jednom z detskych hrist tady u nas a bydli tam nakej radioamater a ja kvuli jeho antenam ztratil obraz uz po 5ti metrech, to se pak hodi vetsi tozsah. Tady je video z mych zacatku kdyz sem to jeste neovladal Skoda ze aplikace ve ktere sem to strihal to jeste vic zkomprimuje ale koukat se na to da.
https://youtu.be/4ArFU50BDhA


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: QX 95 Eachine flysky
PříspěvekNapsal: pon 31.07.2017 11:31 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 13.5.2016
Příspěvky: 162
Bydliště: Opava
Fofan píše:
Ta kamera na coptere by mela prave zvladnout 800x480 tak to chci vyuzit, ja mam presne tenhle FPV Mini 5.8G Mini FPV Receiver UVC Video Downlink OTG VR Android Phone
http://s.aliexpress.com/2YVR3aAz
(from AliExpress Android) funguje to docela spolehlive a nahrava mi to automaticky kazdej let. Zpozdeni je 0.1s ale to ja teda fakt za letu nepoznam,proste drbnu do plynu a sem tam v mziku (treba ve zdi). U toho co posilas nechapu ten pocet kanalu 150ch, i tech 38 co mam ja je podle me uplne zbytecny ale budis. Je pravda ze ja sem treba lital na jednom z detskych hrist tady u nas a bydli tam nakej radioamater a ja kvuli jeho antenam ztratil obraz uz po 5ti metrech, to se pak hodi vetsi tozsah. Tady je video z mych zacatku kdyz sem to jeste neovladal Skoda ze aplikace ve ktere sem to strihal to jeste vic zkomprimuje ale koukat se na to da.
https://youtu.be/4ArFU50BDhA


Takhle nejak to mam v brylich ten obraz no a tech kanalu si nevsimej to nemaji ani moje bryle. Jinak je to bozi asi pujdu do te antenky na telefon, nenasel jsem levnejsi zpusob jak to nahravat a muze se treba nekdo kdo bude semnou divat co vidim ja kdyz budu letat :D.

_________________
RC: FS-i6X
Let.: Master Stick
Cop.: Wizard X220 | Lizard 95


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: QX 95 Eachine flysky
PříspěvekNapsal: pon 31.07.2017 11:37 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 6.3.2014
Příspěvky: 164
Sem si rikal ze bych ti prodal tu mou ale taky me napadlo ze se bude nekdo divat se mnou


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: QX 95 Eachine flysky
PříspěvekNapsal: pon 31.07.2017 14:41 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 6.3.2014
Příspěvky: 164
Tak podle tvyho navodu jednoduchy jako facka a funguje to,ted se v tom jen pohrabat Poradis mi jeste jak na ten 3polohovej prepinac? A do ceho bych hrabat nemel? Rad experimentuju a vyzkousim co tam jde vse nastavit,ale nechce se mi tady cist to 91 strankovy vlakno o cleanflight. Treba v modu acro bych chtel aby plyn nesel uplne vypnout,nastavil bych si min. otacky ktery to bude mit kdyz budu hlavou dolu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: QX 95 Eachine flysky
PříspěvekNapsal: úte 01.08.2017 21:04 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 13.5.2016
Příspěvky: 162
Bydliště: Opava
Fofan píše:
Tak podle tvyho navodu jednoduchy jako facka a funguje to,ted se v tom jen pohrabat Poradis mi jeste jak na ten 3polohovej prepinac? A do ceho bych hrabat nemel? Rad experimentuju a vyzkousim co tam jde vse nastavit,ale nechce se mi tady cist to 91 strankovy vlakno o cleanflight. Treba v modu acro bych chtel aby plyn nesel uplne vypnout,nastavil bych si min. otacky ktery to bude mit kdyz budu hlavou dolu


Ten android prijimac si nech to se hodi. No a ohledne toho nastaveni nespechej, zase jsem to zkousel aktualizovat a povedlo se. Po aktualizaci uz to spoustis standartne pres nejnovejsi CF a jsou tam nove funkce. Otestuju nastaveni tech rezimu a pak udelam navod na update ridici desky a nastaveni tech modu. Jinak pokud se chces zabaviat zkousej nastaveni ledek :D...

_________________
RC: FS-i6X
Let.: Master Stick
Cop.: Wizard X220 | Lizard 95


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 56 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz