Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: eachine falcon 250 Pro
PříspěvekNapsal: pon 13.03.2017 8:39 
Mazák
Mazák

Registrován: 15.7.2014
Příspěvky: 605
Bydliště: ČR
Wirda píše:
První výhodu vidím, máš Taranis. To se mi hodí. Půjde třeba použít DIY přijímač F802?

Tak jestli máš taky Taranis nebo jinou vysílačku s FrSky modulem, tak nějakej RTF set s vysílačkou bych vůbec nebral, to je úplně zbytečný. Jestli bude přijímač kompatibilní záleží na použité jednotce... Momentálně má smysl kupovat SPF3, se kterou je F802 kompatibilní přes PWM i PPM. Takže ano, stačí ti i jeden kablík na všechny kanály.
Na tu 210 se vejdou 4" vrtule a s naprosto minimální úpravou i 5". Za to má potenciál bejt o chlup lehčí než ta 250tka.. nicméně ten falcon 210 je tak těžkej z toho důvodu že tam prostě opravdu silnej kabonovej rám (3mm). To už musí bejt pěkná rána, abys to zlomil. Takže na začátky sice těžší, ale aspoň furt neopravuješ. V případě první stavby je asi lepší jít do 250/280mm bude tam o trošku víc místa.

_________________
X650F, Sunnysky, Afro, Graupner 11x5, APM, Pixhawk


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: eachine falcon 250 Pro
PříspěvekNapsal: pon 13.03.2017 9:44 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 2.8.2011
Příspěvky: 455
Bydliště: Černovice u Tábora
Obrázky: 2
Však ano. Mám v plánu pouze arf. Další rádio nepotřebuju. Proto jsem se ptal pouze na ten eachine samotný. Zda to ma cenu.
S přijímačem mám radost, że půjde. Tím jedním kablikem pujdou tedy zakladni povely a i přepínač na letové režimy? Já jsem v têhle vecech trochu lama.
Zvolím tedy tu 250 a nejspiš tedy vlastni cestu. Rád bych měl i osvětlení, jako má Falcon. Libí se mi ty svítící podlozky pod motory, ale neni to nutnost. Postaci jen předek a zadek. Ty podložky pod motory s úhlem je dobré dávat, nebo lítáte bez nich?
Pokud by se někomu z vás chtělo, pošlete mi prosím sz s nástřelem nějakého setupu, abych se mohl odpíchnout. BG, Ali, ebay neni problem.
Ať tu nešpiním vlakno. Díky moc. Už jsem zase o něco chytřejší.

_________________
Přístroj, který je pod proudem, vypadá stejně jako ten, který není, jen je jiný na dotek. :D


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: eachine falcon 250 Pro
PříspěvekNapsal: pon 13.03.2017 12:57 
Mazák
Mazák

Registrován: 15.7.2014
Příspěvky: 605
Bydliště: ČR
Ano jednim kablikem přes PPM jedou všechny kanály, takže ovládání (4 kanály), letové režimy (1), na dalším kanálu přepínač na arm/disarm (celkem 6) a zbydou další 2 kanály na co budeš chtít.
Ty podložky jsem vyhodil, nechci aby mi to automaticky letělo vpřed, nicméně ty diody nejsou v těch podložkách, ale zvlášť takže jsem LEDky u motorů zachoval. Zespoda je přepínač, kde se ledky dají vypínat/zapínat.
Něco lepšího můžeš koupit i u nás a máš to za chvilku doma bez dalšího papírování s dph nebo proclením. Minimálně se můžeš na těch hotových setech inspirovat, co se tam dává za komponenty viz. rotorama. A i kdybys to bral nakonec z číny, tak minimálně baterkama acehe od nich neprohloupíš.

_________________
X650F, Sunnysky, Afro, Graupner 11x5, APM, Pixhawk


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: eachine falcon 250 Pro
PříspěvekNapsal: pon 13.03.2017 16:42 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 2.8.2011
Příspěvky: 455
Bydliště: Černovice u Tábora
Obrázky: 2
Co je arm/disarm? Tipoval bych to na hold, jako má heli. Jednoduše zámek motoru.To jsou přesně ty názvy, co mi nic neříkají. Měla by tu někde být příručka základních pujmů pro lamy, jako jsem já :D A co se k čemu používá a co to umí.
No asi se vrhnu cestou vlastní. Něco vezmu tady, něco venku. Koukám po tý 210 z Rotoramy. Ale pak to zapojit, to bude peklo. To se připravte, že mě tu budete muset pomoct :D Naštěstí jen zatím čtu a koukám. Musim teprve našetřit.

_________________
Přístroj, který je pod proudem, vypadá stejně jako ten, který není, jen je jiný na dotek. :D


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: eachine falcon 250 Pro
PříspěvekNapsal: pon 13.03.2017 17:12 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 4663
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
V RCR je docela pekny serial o 250tce a je to tam probrane slusne

_________________
210,280X8,480 Hexa, 3.4m Go-3, EDF Goshawk, Huricane XL, EPP Spartan, SkySurfX8, SE.5 pred opravou


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: eachine falcon 250 Pro
PříspěvekNapsal: pon 13.03.2017 18:13 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 2.8.2011
Příspěvky: 455
Bydliště: Černovice u Tábora
Obrázky: 2
Amper píše:
V RCR je docela pekny serial o 250tce a je to tam probrane slusne

Ano děkuji za info, naštěstí mám možnost se dostat ke staršímu číslu. Nastuduji :wink:

_________________
Přístroj, který je pod proudem, vypadá stejně jako ten, který není, jen je jiný na dotek. :D


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: eachine falcon 250 Pro
PříspěvekNapsal: pon 03.04.2017 11:52 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 6.3.2014
Příspěvky: 161
Panove co byste teda doporucili vic Falcona 250 Pro nebo Wizard x220? Zatim se ucim na micro qx95 ale urcite chci prejit na dospelejsi,navic budu vozit gopro a mam flysky fs-th9x takze staci arf, proto moje dalsi otazka kde se daji tyhle stroje dobre koupit bez radia?

Edit: sympatyctejsi je mi teda wizard,hodne o tom ted ctu ale moc zkusenosti ostatnich sem nenasel, akorat hodne lidi pise at si to kazdej postavi sam ze to vyjde levneji a bude vedet co a jak, ja teda jak pocitam tak pocitam nemuzu se dostat na nizsi cenu pokud si nakoupim vsechny komponenty sam a budou zhruba podobny nebobstejny jako v setu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: eachine falcon 250 Pro
PříspěvekNapsal: stř 05.04.2017 16:26 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 5.1.2017
Příspěvky: 6
Zdravím,neví někdo kde se da stáhnout firmware LAMV56 1366x768 7K 3V potreboval bych přehrat rozlišení v FPV kufru mam ted obrazovku na čtyři díly viz foto..uz hledam 2 dny..díky za pomoc .. V56.bin prosím o link


Přílohy:
IMG_1272.jpg
IMG_1272.jpg [ 126.77 KiB | Zobrazeno 856 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: eachine falcon 250 Pro
PříspěvekNapsal: čtv 06.04.2017 15:37 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 5.1.2017
Příspěvky: 6
tak sem to našel hurá..funguje to


Přílohy:
IMG_1279.jpg
IMG_1279.jpg [ 164.45 KiB | Zobrazeno 794 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: eachine falcon 250 Pro
PříspěvekNapsal: ned 09.04.2017 23:24 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 13.5.2016
Příspěvky: 162
Bydliště: Opava
Fofan píše:
Panove co byste teda doporucili vic Falcona 250 Pro nebo Wizard x220? Zatim se ucim na micro qx95 ale urcite chci prejit na dospelejsi,navic budu vozit gopro a mam flysky fs-th9x takze staci arf, proto moje dalsi otazka kde se daji tyhle stroje dobre koupit bez radia?

Edit: sympatyctejsi je mi teda wizard,hodne o tom ted ctu ale moc zkusenosti ostatnich sem nenasel, akorat hodne lidi pise at si to kazdej postavi sam ze to vyjde levneji a bude vedet co a jak, ja teda jak pocitam tak pocitam nemuzu se dostat na nizsi cenu pokud si nakoupim vsechny komponenty sam a budou zhruba podobny nebobstejny jako v setu


Ja mam wizarda a jsem spokojeny. Dela presne to co ma a na internetu je hodne znamej a pouzivanej. Casem ho stejne kazdy upravuje k obrazu svemu. Co se tyka ramu, tak kazda jeho cast se da levne sehnat a to plati i pro ramena. Vozim na nem xiaomi yi o vaze 75g, ktera je podobna gopro a je to v pohode. Koupit bez vysilace se da tady http://www.banggood.com/Eachine-Wizard-X220-FPV-Racing-Drone-Blheli_S-F3-6DOF-2205-2300KV-Motors-5_8G-48CH-200MW-VTX-ARF-p-1085802.html?rmmds=search
Pokud se dobre koukam, bude potreba i baterie. Ja koupil tyto http://www.banggood.com/ZOP-Power-3S-11_1V-1500MAH-25C-Battery-XT60-Plug-p-1027099.html?rmmds=search a jsem spokojeny. No a taky tam asi neni prjimac tak pokud nemas tak tady http://www.banggood.com/Flysky-2_4G-6CH-FS-iA6B-Receiver-PPM-Output-With-iBus-Port-p-978603.html?rmmds=search
Z nastavenim FC bych mohl pomoct, ja to mam taky na flysky pres jeden kanal. Co se tyka ceny levnejsi skladany nebude a to mozna ani kdyz vemu v uvahu celniky, kteri ti znasilni toho wizarda a papne to cca 1200 s tim pocitej.

_________________
RC: FS-i6X
Let.: Master Stick
Cop.: Wizard X220 | Lizard 95


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: eachine falcon 250 Pro
PříspěvekNapsal: pon 10.04.2017 6:45 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 6.3.2014
Příspěvky: 161
Nevim jestli moje radio umi iBus,mam vysilac s AFHDS ale jinak bych bral asi fakt spis wizard nez falcon,jasny clovek se v tom stejne casem bude muset vrtat takze si to upravi jak bude chtit, tak pokud v dohledne dobe nevznikne neco lepsiho za ty prachy tak jdu do nej. Jen jeste premyslim nad Eachine VR D2 Pro co sou v predprodeji a podle toho


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: eachine falcon 250 Pro
PříspěvekNapsal: pon 10.04.2017 16:26 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 13.5.2016
Příspěvky: 162
Bydliště: Opava
Fofan píše:
Nevim jestli moje radio umi iBus,mam vysilac s AFHDS ale jinak bych bral asi fakt spis wizard nez falcon,jasny clovek se v tom stejne casem bude muset vrtat takze si to upravi jak bude chtit, tak pokud v dohledne dobe nevznikne neco lepsiho za ty prachy tak jdu do nej. Jen jeste premyslim nad Eachine VR D2 Pro co sou v predprodeji a podle toho


Ja myslim, ze to bude umet. Je lepsi nez moje FS-i6 a tam mam taky AFHDS 2A. A i kdyby ne, tak tam hold pridas par kabelu a jinak se to nastavi a budes mit klasiku. Ohledne brejli, tak ta cena je super. Anteny taky super, ze tam je smerovka i kulata. Jinak nema cenu brat neco co ma vetsi rozliseni nez ty Eachine VR D2 Pro, protoze ty kamery stejne nedelaji lepsi video kvuli latenci. Tak pokud ti sedi krabice, tak to vem. Ja mam nejlevnejsi fatsharky a staci to...

_________________
RC: FS-i6X
Let.: Master Stick
Cop.: Wizard X220 | Lizard 95


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: eachine falcon 250 Pro
PříspěvekNapsal: pon 10.04.2017 18:56 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 6.3.2014
Příspěvky: 161
Ok tak to by snad slo. Ja sem jeste krabice nezkousel ale mam moznost u kamarada nahlidnout do quanum tak uvidim. Ja ti prozradim mou aktualni vybavu ale nesmej se tak radio uz vis, copter je eachine qx95 takze micro a ted to nejlepsi - bryle mam papirovy cardboard s 5.8g prijimacem na android a telefon 5.2 palce na zkousku dobry a vsechno funguje paradne, docela levne sem zkusil ze me to bude bavit a ted bych se posunul postupne dal. Ty ramy wizadra a falcona sou oba stejne kvalitni a tlusty? U wizarda mi to pripomina casto pouzivany martian nebo se pletu? A rozdil mezi vrtulemi u falcona a wizarda?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: eachine falcon 250 Pro
PříspěvekNapsal: úte 11.04.2017 5:48 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 13.5.2016
Příspěvky: 162
Bydliště: Opava
Fofan píše:
Ok tak to by snad slo. Ja sem jeste krabice nezkousel ale mam moznost u kamarada nahlidnout do quanum tak uvidim. Ja ti prozradim mou aktualni vybavu ale nesmej se tak radio uz vis, copter je eachine qx95 takze micro a ted to nejlepsi - bryle mam papirovy cardboard s 5.8g prijimacem na android a telefon 5.2 palce na zkousku dobry a vsechno funguje paradne, docela levne sem zkusil ze me to bude bavit a ted bych se posunul postupne dal. Ty ramy wizadra a falcona sou oba stejne kvalitni a tlusty? U wizarda mi to pripomina casto pouzivany martian nebo se pletu? A rozdil mezi vrtulemi u falcona a wizarda?


Ten kopter je dobrej uvazoval jsem o nem na firmu na lety po hale a na doma :D ale nejsou penize a ten cardboard to je prakticky krabice. Me se z VR brejli dela spatne uz po cca 15ti minutach a tak mam ty levne fatsharky a ty me to nedelaji. Jen tam nejsou spozorovatelne tenke vetvicky, ale to neresim. Falcona neznam, ale ram na wizarda je hodne tuhej. Ty ramena maji 4mm tlusty karbon a to telo taky snese. Mel jsem par padu a nic se nepolamalo ani nejak jinak neznicilo a to ani ty origo vrtule. Nakoupil jsem 4x nahradni rameno a mam 60x vrtulku a jeste jsem ani jedno nemenil. Je hodne podobny na martian II. Vetsina lidi ti asi na zavodaka doporuci 3 liste vrtule je to sexy a asi i lepsi nemuzu porovnat. Kazdopadne k wizardu dostanes 20x vrtulku a to ti bude dlouho stacit...

_________________
RC: FS-i6X
Let.: Master Stick
Cop.: Wizard X220 | Lizard 95


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Qwak a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz