Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob 23.01.2016 14:20 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie

Registrován: 22.7.2012
Příspěvky: 2190
Bydliště: Zvole u Prahy
Le_Ze píše:
No tak pokud tam dali činaní červenou ledku, nemohu asi očekávat že to v české republice bude svítit zeleně :lol:
Pokud se to snaží spárovat, tak bych bral i to problikaní.
Ale takové šilené blikaní a ten nepřijemný zvuk je divný.


Jeden bod na vysílači může v různých režimech svítit červeně i zeleně . Taky už jsem to viděl.
Při spárování se běžně na vysílači drží sepnuté párovací tlačítko - nikde nevidím, že bys něco na vysílači držel.
vidím to taky spíš na nízké napětí baterií.

_________________
www.3dfrezovani.cz


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: sob 23.01.2016 14:37 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 23.1.2016
Příspěvky: 86
Tak to mně trefi.
Klasické varty a lita to.
Činské šmečko a nefunguje na čilských baterkách.
JosefSvejk moc dik.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 23.01.2016 17:47 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.3.2010
Příspěvky: 1779
Bydliště: Zavar, SK
Dovolim si tiez jednu poznamku: kupil som synovi toto a tiez to ma problemy sparovat sa ked... ked clovek zapne, tak ako je zvyknuty, najprv vysielacku. Treba zapnut najprv kopteru a az potom vysielacku :mrgreen: Holt, cinska hracka...

_________________
Taranis X9D + nejaké lietadlá, heli a koptéry


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 23.01.2016 18:14 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 23.1.2016
Příspěvky: 86
No jo :D
A když to spadne, začne to blikat a třeba počkat než se to vzpamatuje.
Jelikož je náš první litací den, furt jen sedíme v tom sněhu na zahradě na lavičce a čekáme :mrgreen:
ddano007 - mate úplně to samé, jen bílé stalo 270 kč.
Dotaz: Je v tom orginal 160 mAh baterka.
Činaní mají jen 150 nebo 260 mAh.
Mužu koupit 260mAh?
Koukal jsem na rozměry a každý činan má jiný metr :(
http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=ba ... V&_sacat=0


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 23.01.2016 18:24 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 7
Taky jsem si na těch videích všiml, že se napřed zapíná přijímač a potom teprve vysílač. To asi bude ale uvedeno v návodu k použití.
U toho náhradního akumulátoru hlavně pozor na hmotnost. Tyhle "strojky" nejsou žádné náklaďáky a s těžším aku by to nemuselo dobře létat. Jinak technicky vyšší kapacita není na závadu.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 24.01.2016 11:56 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 23.1.2016
Příspěvky: 86
Tak kluk asi něco posral.
Večer po dobití baterky vytahnul ten žlutý palec s USB a nechal baterku připojenou k te nabiječce.
Dnes koptera aní neblikne.
Je možne že to vycuclo tu baterku a přes noc je v hají že už nejde aní dobit?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 24.01.2016 13:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.3.2010
Příspěvky: 1779
Bydliště: Zavar, SK
Baterky toho vydrzia dost, skor by som sa bal o nabijacku. Skus to dat nabit a uvidis...

_________________
Taranis X9D + nejaké lietadlá, heli a koptéry


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 24.01.2016 15:14 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 23.1.2016
Příspěvky: 86
10 vteřin babiječka sviti a pak to zhasne.
Na baterce je přes 5 voltu.
Tak to asi nepřežíl vrtulník.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 24.01.2016 16:47 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 12.1.2016
Příspěvky: 99
Bydliště: LMK Krásná
Ahoj.
Tady je pěkné video k H8 Mini i s tuningem baterie.
Při spouštění setu zapíná nejdříve přijímač(model). Ve videu demonstruje kalibrace a různé letové režimy. Místo původní 3,7V 150 mAh baterie hmotnosti 5,6g, používá 300mAh hmotnosti 8,2g, a pokud jsem ho dobře pochopil létá to s ní o 2 minuty déle a dynamičtěji. Je třeba samozřejmě dávat pozor na polaritu u neoriginální baterie.
https://www.youtube.com/watch?v=Lb5eUKyVrmE

_________________
kdysi:Picolo,Leticia,Taxi,QuickFly,Faraon,Curare,Dalotel,heliSaber,P3A nyní:DJI P2+4,Graup MC16Hott


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 24.01.2016 16:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 7
Le_Ze píše:
Na baterce je přes 5 voltu.


Jak je to možné? Čím jsi to měřil?


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 24.01.2016 16:55 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 23.1.2016
Příspěvky: 86
Měřakem,a kvalitnín, ale je to bez zatíženi.
Bylo to hned po vytažení s nabiječky.
Ted 4,5 voltu
Dnes nemam baladu toho prcka kuchat.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 24.01.2016 17:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 7
Maximální napětí na LiPo článku je prakticky 4,2 voltu. 4,5 voltu by mohla krátkodobě přežít, ale přes 5 voltů je už opravdu moc. Zkusil bych tu baterku zatížit tak 2C a měřit chvíli (půl minutky) napětí.
Jiný (jakýkoliv) akumulátor LiPo jednočlánek nemáš?


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 11.02.2016 11:28 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 23.1.2016
Příspěvky: 86
Tak pokračovaní a úspěch :D
Když mi blbl ten ovladač a než jste mi pomohli odhalit závadu, bombardoval jse činana že ni poslal šut.
Včera jsem od něj obdržel nový.
Když jsem se přesvědčil, že ten původní fakt nefunguje a není to baterkou, rozkuchal jsem ho , vzal pájku a pomalu zkoušel přepájet alespoň ty větší spoje.
Vrtulník se spamatoval :mrgreen:
Má 2, učím se a čekám na Syma X5C


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 16.02.2016 19:42 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 16.2.2016
Příspěvky: 12
Zdravím všechny,můj první příspěvek. Měl by do něj jít nahrát acro firmware viz diskuze na RCGroups: http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=2512604
a udělat z něj FPV

Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz.
Dávám jako inspiraci když máte 2 :)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 03.03.2016 19:20 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2011
Příspěvky: 1888
Bydliště: www.LMKTrinec.cz
Blog: Zobrazit blog (1)
Ahoj kluci, mám dotaz. U této koptérky mám MODE3 a chtěl bych MODE1 dá se to nejak elektronicky přepnout? Čumím do manuálu, ale engliš neumím a tak to možná jen správně nevidím, díky za případné rady

_________________
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ PROTOS-500/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ Hotwing 1200/ FPV QAV 210/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz