Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob 23.01.2016 9:59 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 23.1.2016
Příspěvky: 86
Zdar klucí.
Vim že tu jsou spíše proficí s pořadnýmí strojí ale možná někdo poradí.
Koupil jsem klukovi quadcopter.
http://www.amazon.com/Eachine-Headless- ... B00XHPBF22

Nějak to nefunguje.
Bud je to nefunkční, nebo dělám něco špatně.
Nechce to spolu komunikovat.
Citace:
First attach the electric outlet of the aicraft to the plug, put it on the ground
Then switch on the remote control power switch, then the red led light is flashing.


I když v návodu píšou že ta led na vysilači má blikat, o těch blbých zvucích se tam nezminují a na všech videi na youtube také nejsou
https://www.youtube.com/watch?v=Pxfx6Xl ... e=youtu.be


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: sob 23.01.2016 10:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 7
Na videu není přijímač ale vysílač.
Je to mode1?
Proč je plyn naplno?
RTF by mělo být spárované z výroby.

Všechno vypni, dej plyn dolů, zapni vysílač, zapni koptérku.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: sob 23.01.2016 11:05 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2011
Příspěvky: 1888
Bydliště: www.LMKTrinec.cz
Blog: Zobrazit blog (1)
Někdy je třeba po zapnutí vysílačky a koptra,dát plyn naplno a pak zase úplně dolů,mnělo by se to potvrzovat zvukově. Každopádně to to skoušej tak že budeš koptra držet v ruce, pozor na vrtulky, aby ti případně prudce nevylítl zhůru a neroznil se

_________________
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ PROTOS-500/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ Hotwing 1200/ FPV QAV 210/


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 23.01.2016 11:06 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 23.1.2016
Příspěvky: 86
JosefSvejk píše:
Na videu není přijímač ale vysílač.

Opraveno
JosefSvejk píše:
Je to mode1?

To poznám jak?
Nikdy jsem ještě nic takového v ruce neměl.
JosefSvejk píše:
Všechno vypni, dej plyn dolů, zapni vysílač, zapni koptérku.

Jak jste napsal, tak jsme udělali a nic.
To má vydávat takový zvuk?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 23.01.2016 11:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2011
Příspěvky: 1888
Bydliště: www.LMKTrinec.cz
Blog: Zobrazit blog (1)
Někdy je problém,když je vysílač moc blízko koptéry. Blikat by mněla i koptéra a po spárování by mněla přestat blikat

_________________
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ PROTOS-500/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ Hotwing 1200/ FPV QAV 210/


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 23.01.2016 11:38 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 23.1.2016
Příspěvky: 86
Ono to ma byt jak psal Tsisters.
Citace:
The startup seguence is as follows.
First attach the electric outlet of the aicraft to the plug, put it on the ground
Then switch on the remote control power switch, then the red led light is flashing.
push the left control rod (throttle) to the top and to the bottom, the aircrafts remote control start code matching, please don't touch other control rods or fine tune key , before code matching, or the flight may drift.
After code matching, the power indicator light of remote control and led light on aircraft will keep on.


Dam levý dolu.
Zapnu vysilač.
Zapnu kopteru - blika.
Dam plýn nahoru a pak dolu.
Zkoušime to 2 dny a nic.
Koptera tak metr od vysilače.
PS:Kdyby mi nebylo tak lito kluka, už je v kotlu.
Když si vzpomenu jak chodil každý den vyhlížet poštaka :?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 23.01.2016 11:44 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2011
Příspěvky: 1888
Bydliště: www.LMKTrinec.cz
Blog: Zobrazit blog (1)
nahoře chvilku ponechat a ne hned dolů

_________________
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ PROTOS-500/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ Hotwing 1200/ FPV QAV 210/


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 23.01.2016 12:06 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 23.1.2016
Příspěvky: 86
Tsisters píše:
nahoře chvilku ponechat a ne hned dolů

Tak za ty 2 dny co to zkoušíme jsme to vyzkoušelí snad všechno
Pomaličku náhoru, počkali a pomaličku dolu.
Nemohli jsme to třeba rosparovat my?

Tady je video jak pro blbe.
https://www.youtube.com/watch?v=CR3aSGH4FtQ

Když tam dá baterky a zapne, nic mu bneblika ta ten přiblblý zvuk také nikde.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 23.01.2016 12:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 7
A nemáš jenom špatné baterky ve vysílači? Zkoušel jsi dát nové?


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: sob 23.01.2016 12:43 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 23.1.2016
Příspěvky: 86
Klucí, muže mi tu někdo potvrdit, že takto se má chovat ten vysilač?
https://www.youtube.com/watch?v=Pxfx6Xl ... e=youtu.be
Strčím baterk, zapnu a blika to jak šilene a ten cvrček uvnít ?
Ten zvuk mi připada, jak nějaký studený spoj.

Baterky upně nove.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 23.01.2016 12:54 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie

Registrován: 22.7.2012
Příspěvky: 2190
Bydliště: Zvole u Prahy
Le_Ze píše:
Klucí, muže mi tu někdo potvrdit, že takto se má chovat ten vysilač?
https://www.youtube.com/watch?v=Pxfx6Xl ... e=youtu.be
Strčím baterk, zapnu a blika to jak šilene a ten cvrček uvnít ?
Ten zvuk mi připada, jak nějaký studený spoj.

Baterky upně nove.


určitě ne
očekával bych zelenou barvu trvale svítící :(

_________________
www.3dfrezovani.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 23.01.2016 13:05 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 23.1.2016
Příspěvky: 86
dudaj píše:
určitě ne
očekával bych zelenou barvu trvale svítící :(

No tak pokud tam dali činaní červenou ledku, nemohu asi očekávat že to v české republice bude svítit zeleně :lol:
Pokud se to snaží spárovat, tak bych bral i to problikaní.
Ale takové šilené blikaní a ten nepřijemný zvuk je divný.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 23.01.2016 13:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 7
Tady píšou, že byl problém v baterkách, což bych taky tipoval.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: sob 23.01.2016 13:32 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 23.1.2016
Příspěvky: 86
JosefSvejk píše:
Tady píšou, že byl problém v baterkách, což bych taky tipoval.


Hm.
Baterky kupovaná ve středu v hadexu, což je také sama čina.
Kluk už valí do obchodu.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 23.01.2016 13:34 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2011
Příspěvky: 7262
Bydliště: ČR
Obrázky: 7
Hlavně tam dej klasické alkalické, ne nabíjecí.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: mrbignos a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz