Pravidla fóra


Než položíte dotaz, jaký vysílač koupit, tak pročtěte zde již napsané, ať se témata neopakují.
Do názvu tématu uveďte, které vysílače zvažujete.
Myslete na to, že výběr vysílače je otázkou osobních preferencí!!!



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 55 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte 26.01.2016 21:27 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2009
Příspěvky: 1024
Bydliště: západočesko
Obrázky: 36
pepin píše:
a pak se dostaneš na cenu 8 kanálu na cca 850kč ?


Byl to malý pokus o vtip. (Ale já tak opravdu kupuju.)

Ten FrSky modul je určitě použitelný. Bude to sice bastlík a bude taky něco stát ale bude to funkční ale asi bez telemetrie. To si nejsem jistý.
Když kupuješ soupravu HoTT, tak tam jsou standardně dva přijímače.

_________________
Ground Penetration Tester


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
PříspěvekNapsal: úte 26.01.2016 21:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2009
Příspěvky: 1024
Bydliště: západočesko
Obrázky: 36
LV píše:
Kamarát má Graupnera a ja aj SkyAssistant. Porovnanie je jednoduché. Vario a výškomer vo vysielači Graupner je paródia... Podobne sú na tom aj originálne čidlá Futaba. Nevýhoda SkyAssistantu je ďalší prijímač na tele...
Ja do Futaby po omyle s originálnym čidlom používam od SM-Modellbau.

Nezkoušeli jste dát SkyAssistant kolegovi do éra, tak pro porovnání?

_________________
Ground Penetration Tester


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: úte 26.01.2016 21:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7883
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
To janva9: Díky za upřesnění a podpoření mého rozhodnutí.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 26.01.2016 22:43 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.4.2008
Příspěvky: 10449
Bydliště: praha 5
janva9 píše:

Byl to malý pokus o vtip. (Ale já tak opravdu kupuju.)

Ten FrSky modul je určitě použitelný. Bude to sice bastlík


já vtipkuju rád, zaháním tím svoji pernamentní depku, tady jsem ale nemyslel bastlík , spíš pouvažovat právě i o taranisu .


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 26.01.2016 23:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.4.2008
Příspěvky: 10449
Bydliště: praha 5
složitá doba, složitá doba :D

--není jenom jedna správná cesta-jaký model---- jaký vysílač-------


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 27.01.2016 9:19 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2007
Příspěvky: 8087
Bydliště: Trenčianska Turná
Obrázky: 0
janva9 píše:
Nezkoušeli jste dát SkyAssistant kolegovi do éra, tak pro porovnání?

Priamo do modelu nie, ale ja som ho mal vo vlečnej a jeho som ťahal do výšky okolo 400m. Graupner ukazoval cca o 10% vyššiu výšku. Ale ak bude čas tak to vyskúšam priamo v jeho vetroni, lebo sa mi nezdá jeho dosiahnutá výška cca 950m s trojmetrovým Doppelraabom. Myslím, že do diaľky vidím lepšie ako on a ja mám s 5metrovými Jánošíkom a Sperberom vo výškach nad 750m problém s korektným riadením :mrgreen:

_________________
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: stř 27.01.2016 12:08 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 16020
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
pepin píše:
složitá doba, složitá doba :D

--není jenom jedna správná cesta-jaký model---- jaký vysílač-------

Říkám tomu peklo výběru ...
Nebylo to snazší ptát se na serva jen "Máte?" ... :mrgreen:

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 31.01.2016 18:46 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 6.3.2011
Příspěvky: 89
Bydliště: Liberec
Obrázky: 4
Tak jsem zakoupil Graupner MZ24 a programuju první letadlo. Něcošlo ztuha, něco snáze. Každopádně mě překvapilo, jak to pěkně mluví česky. Díky moc za rady a ještě se asi budu ptát ve vláknu MZ24, kde už jsem se ledacos dozvěděl :D m.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: ned 31.01.2016 19:08 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2009
Příspěvky: 1024
Bydliště: západočesko
Obrázky: 36
:D Já myslím, že jsi chybu neudělal. Chvilku trvá, než se člověk zorientuje v menu ale to je u každého nového rádia. Ať slouží !!

_________________
Ground Penetration Tester


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 31.01.2016 19:18 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2009
Příspěvky: 1024
Bydliště: západočesko
Obrázky: 36
LV, prosím, pokud byste zkoušeli porovnat ta varia, tak zkuste i ten unisens-e, ať máme porovnání. Skyassistanta tady nikdo v okolí nemá a větroně lítám jenom já. Pokud by se vám to podařilo, tak dej prosím výsledek rovnou do vlákna Graupner HoTT a telemetrie. Díky!!

_________________
Ground Penetration Tester


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 55 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz