Pravidla fóra


Než položíte dotaz, jaký vysílač koupit, tak pročtěte zde již napsané, ať se témata neopakují.
Do názvu tématu uveďte, které vysílače zvažujete.
Myslete na to, že výběr vysílače je otázkou osobních preferencí!!!



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 101 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob 31.03.2012 14:15 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 7.9.2011
Příspěvky: 280
Bydliště: Praha 1
Zdravím,
rád bych Vás poprosil o radu, jakou mám koupit další vysílačku. Mám teďka DX6i, ale pomalu ale jistě mi dochází, že budu muset koupit něco lepšího. Zatim letadla co mám v podpisu, ale se známim si zařizujeme dílnu a mám v plánu postavit něco pěknýho.
Jde mi o to, aby mi ta vysílačka už nějakou dobu vydržela - v rámci pár let aspoň. Byla mi doporučena Futaba T8TG, tak se chci zeptat, jestli mi nějakou tu dobu vydrží, nebo bych měl zkusit něco jinýho. Chtěl bych do ní dát tak kolem 10.000,- .
Děkuju za rady a porady


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: sob 31.03.2012 14:27 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 18.6.2011
Příspěvky: 625
Bydliště: Řečany nad Labem (Pardubice)
krwell píše:
Zdravím,
rád bych Vás poprosil o radu, jakou mám koupit další vysílačku. Mám teďka DX6i, ale pomalu ale jistě mi dochází, že budu muset koupit něco lepšího. Zatim letadla co mám v podpisu, ale se známim si zařizujeme dílnu a mám v plánu postavit něco pěknýho.
Jde mi o to, aby mi ta vysílačka už nějakou dobu vydržela - v rámci pár let aspoň. Byla mi doporučena Futaba T8TG, tak se chci zeptat, jestli mi nějakou tu dobu vydrží, nebo bych měl zkusit něco jinýho. Chtěl bych do ní dát tak kolem 10.000,- .
Děkuju za rady a porady


Doporučil bychti futaba T8FG od bozzdi

To nemá za ty peníze konkurenci!!!!!!!!!!!!

http://www.chilliheli.com/cz_prijimace,86.html
on ti i pomůže a poradí když budeš v koncích. Já bych neváhal...
Ten vysílač umí snad vše co tě napadne.

_________________
T-8FG,GOBLIN 700 HPS-HC3sX,Diablotin XL,Eagle foto http://tomasvrx1.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 31.03.2012 14:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.8.2010
Příspěvky: 2900
Bydliště: Kladno ČR
Obrázky: 1
Já bych šel do Aurory... takže ve finále si stejně musíš vybrat sám:-) protože sto lidí, sto názorů....

_________________
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: sob 31.03.2012 15:05 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 7.9.2011
Příspěvky: 280
Bydliště: Praha 1
o Auroře jsem taky přemjšlel, jenže to je za stejný peníze jenom 9ti kanál, tak futaba je 14ti kanál


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 31.03.2012 15:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.8.2010
Příspěvky: 2900
Bydliště: Kladno ČR
Obrázky: 1
jenom:-D ukaž mě letadlo kde použiješ 14kanálů:-D pokud nebudeš mít propracovanou maketu... Která bude svítit, bude mít serva na sytičích, 2x výškovku, 2x směrovku, klapky, podvozek, šoupací kabinu.... atd... což si myslím že asi neplánuješ.


neznámená náhodou to T8 8 kanálů (proporcionálních)

_________________
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/


Naposledy upravil H1N1 dne sob 31.03.2012 15:11, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: sob 31.03.2012 15:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2009
Příspěvky: 6280
Bydliště: Praha
Obrázky: 38
já hlasuju pro futabu 8 ku,

od kolegů vím o (nemluvím co se tu píše na foru)
o 3 Aurorách so měly soft problémy, které se snadno nevyřešily - až po několikátém flashy
z první ruky vím
o 1 Auroře co zamrzla = výsledek zapíchlej kompozit
o 1 Auroře co po intenzivním lítání 2 sezony má už dost velké vakly u přepínačů a celkově opotřebení alespoň z mého pohledu neúměrné stáří

o T8 ce kterých vídám ještě víc než Auror nevím o jediném problému, vyjma z doslechu jednoho případu kdy pravděpodobně došlo k přerušení napájení vysílače

_________________
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: sob 31.03.2012 15:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2009
Příspěvky: 6280
Bydliště: Praha
Obrázky: 38
9 kanálů
nestačí u dmychadel pokud chceš mít vektorování a něco k tomu :) ale jinak bohatě,
já standartně využivám 7-8 kanálů
9 kanálů akorát u vlečné

4 serva křídlo
2 serva ocas
1 servo háček
1 kanál světla
1 plyn

ale na 10 sem se ještě nedostal :-d

_________________
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: sob 31.03.2012 15:14 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 7.9.2011
Příspěvky: 280
Bydliště: Praha 1
H1N1 píše:
jenom:-D ukaž mě letadlo kde použiješ 14kanálů:-D pokud nebudeš mít propracovanou maketu... Která bude svítit, bude mít serva na sytičích, 2x výškovku, 2x směrovku, klapky, podvozek, šoupací kabinu.... atd... což si myslím že asi neplánuješ.

to sice ne, ale zase nechci abych za pár let říkal : potřebuju novou vysílačku, protože ta moje má málo kanálů :) sice to neni moc pravděpodobný, ale stát se to může. člověk nikdy neví :)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 31.03.2012 15:14 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.8.2010
Příspěvky: 2900
Bydliště: Kladno ČR
Obrázky: 1
Milan Nes píše:
já hlasuju pro futabu 8 ku,

od kolegů vím o (nemluvím co se tu píše na foru)
o 3 Aurorách so měly soft problémy, které se snadno nevyřešily - až po několikátém flashy
z první ruky vím
o 1 Auroře co zamrzla = výsledek zapíchlej kompozit
o 1 Auroře co po intenzivním lítání 2 sezony má už dost velké vakly u přepínačů a celkově opotřebení alespoň z mého pohledu neúměrné stáří

o T8 ce kterých vídám ještě víc než Auror nevím o jediném problému, vyjma z doslechu jednoho případu kdy pravděpodobně došlo k přerušení napájení vysílače



zajímavé, na letišti máme Auroru 6x, a nikdo kromě ulámaných přepínačů nemá problém... ale jak jsem psal v prvním příspěvku, někdo má rád futabu někdo auroru... a každá má svoje výhody a nevýhody. takže ten kdo má auroru řekne aurora, ten kdo má futabu, řekne futaba...


mě třeba ta futaba přišla jako hračka a vůbec mě nepadla do ruky... to by jsis taky měl odzkoušet, nežli si něco koupíš...


btw: to že máš 4 serva v křídle neznamená že potřebuješ 4 kanály....

_________________
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: sob 31.03.2012 15:17 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 7.9.2011
Příspěvky: 280
Bydliště: Praha 1
děkuju za rady, zejtra si asi zajdu k Peckovi, nebo někam, kde maj obě skladem abych si je osahal


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 31.03.2012 15:18 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.8.2010
Příspěvky: 2900
Bydliště: Kladno ČR
Obrázky: 1
Milan Nes píše:
9 kanálů
nestačí u dmychadel pokud chceš mít vektorování a něco k tomu :) ale jinak bohatě,
já standartně využivám 7-8 kanálů
9 kanálů akorát u vlečné

4 serva křídlo
2 serva ocas
1 servo háček
1 kanál světla
1 plyn

ale na 10 sem se ještě nedostal :-d


Ta tvoje vlečná by mě zajímala... co to je?

_________________
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: sob 31.03.2012 15:19 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.8.2010
Příspěvky: 2900
Bydliště: Kladno ČR
Obrázky: 1
krwell píše:
děkuju za rady, zejtra si asi zajdu k Peckovi, nebo někam, kde maj obě skladem abych si je osahal



taky jsem to tak udělal, a potom si koupil Auroru... takže není důležití co ti kdo řekne, ale jak ti co sedne.

_________________
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: sob 31.03.2012 15:24 
Platící zákazník RCManie
Platící zákazník RCManie

Registrován: 18.2.2012
Příspěvky: 5
Pokud chceš využít stávající přijímače Spektrum, pak je zde ještě DX8 s telemetrií,
http://www.meister-modellbau.com/zbozi/ ... de1-4-.htm


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 31.03.2012 15:41 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2009
Příspěvky: 6280
Bydliště: Praha
Obrázky: 38
H1N1 píše:
krwell píše:
děkuju za rady, zejtra si asi zajdu k Peckovi, nebo někam, kde maj obě skladem abych si je osahal



taky jsem to tak udělal, a potom si koupil Auroru... takže není důležití co ti kdo řekne, ale jak ti co sedne.


jo to je zásadní, mně zase nesedla ta aurora, samozřejmě když chci dát tolik peněz tak si to chce vyzkoušet a nejlíp i prostě zkusit menu, naprogramovat něco, podívat se na čitelnost displaye, velikost stopek ... i když třeba za letu už se na display vůbec nekoukám - takže akustické signály, jak sou koncipovány

add 9 kanálů
takhle rozdělený kanály měl muj mentor co sem ho měl před už nějakou dobou a i
prcek Funcub

jinak neumim si vůbec představit 4 servové křídlo na míň jak 4 kanály ... jako u vlečný na klapky
možná ale u větroně to nemůže fungovat :)

_________________
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: sob 31.03.2012 15:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.7.2005
Příspěvky: 19644
H1N1 píše:


btw: to že máš 4 serva v křídle neznamená že potřebuješ 4 kanály....

A kolik? Pominuli bastlení s V kabely a popřípadě reverzy? Radek

_________________
ICQ 638556901


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 101 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz