RCmania.cz - web pro modeláře a modely
http://www.rcmania.cz/

Uckarske androidoviny
http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=123&t=91003
Stránka 1 z 1

Autor:  igorb [ úte 18.01.2022 17:02 ]
Předmět příspěvku:  Uckarske androidoviny

Chlapci so pouzivatie moje aplikacie, treba si ich preinstalovat, linky su tu:

http://maxbee.net/download/Timer.apk
http://maxbee.net/download/AirDensity.apk
http://maxbee.net/download/Altimeter.apk

Autor:  jofrey007 [ úte 18.01.2022 19:23 ]
Předmět příspěvku:  Re: Uckarske androidoviny

A s tymto co ideme robit ? Nemas sancu to trochu oprasit ? (ja viem, viem.... "nestiham, nestiham.... :oops: :oops: )
Příloha:
Screenshot_2022-01-18-18-21-01-557_com.maxbee.igor.stop.jpg
Screenshot_2022-01-18-18-21-01-557_com.maxbee.igor.stop.jpg
[ 29.13 KiB | Zobrazeno 3048 krát ]


Autor:  igorb [ úte 18.01.2022 20:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: Uckarske androidoviny

Ano, bola urobena pre starsiu verziu aby bolo mozne s tym pouzivat starsie telefony. takze je to ficuria, nie error :mrgreen:

Ide to niekde od verzie tusim 3.0 ja sam pouzivam nejaku 3.4 alebo tak nieco (sony L a sony Tipo - ale mozno som ho updejtol na 4.x nie som si isty). Osobne by som nechcel lietat s modelom zivotne zavislym na mobile a v kritickych situaciach ho nechat zvonit. Takze to mam na starom fone bez simky ktory nema rozne restrikcie, zelene sporenia, da sa zapnut jednym prstom bez autorizacie atd.

Napriek tomu mi to funguje aj na novych mobiloch, zatial ten program siel vzdy konfigurovat aby ho system akceptoval. Co to mas za stroj? naozaj to nejde odkliknut a nastavit aby to fungovalo? Vcitane odpinknutia roznych "spotrebovych" limitov atd?

Ale ano, nestiham a mam 4 tony inej roboty :-P

Autor:  jofrey007 [ stř 19.01.2022 9:40 ]
Předmět příspěvku:  Re: Uckarske androidoviny

ale jasne ze spustit sa da, len mam pocit ze to ma (malo) problem pipat intervaly ked mas vypnuty display. Teraz mam handroid 11 ale uz aj na 9 aj 10 to haprovalo...poskusam a uvidime....

Autor:  igorb [ stř 19.01.2022 10:14 ]
Předmět příspěvku:  Re: Uckarske androidoviny

niektore telefony to dali do zeleneho rezimu a ked zhasla obrazovka proste to odstavili, treba v nastaveniach dat aby to bolo mimo zelenych restrikcii

ten program to ziada, inak by to cas na pozadi nemeralo, ale proste niektore telefony to aj tak odstavia, u mna sa to vola "optimalizovane" (nikde sa to vola monitorovane alebo aj inak) programy, tak optimalizaciu treba odstavit 8) ... u mna sa to robi v baterkovom menu v settingoch

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/