Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 54 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: vkládání fotek do příspěvku
PříspěvekNapsal: pon 13.02.2012 16:00 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 23.2.2009
Příspěvky: 236
Bydliště: Polička
Také zkouším tak se prosím nezlopte


Přílohy:
2120341.jpg
2120341.jpg [ 39.63 KiB | Zobrazeno 2339 krát ]

_________________
Lidé o mě říkají že jsem Flegmatik, ale mě je to jedno a kašlu jim na to!
Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: vkládání fotek do příspěvku
PříspěvekNapsal: pon 13.02.2012 16:51 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 10.12.2006
Příspěvky: 2709
Bydliště: Praha 5
Obrázky: 7
Nezlopime se :-)

Klidne zkousej dal a pokud chces delat nejake vetsi harakiri, uplne dole ve vypisu for je chemicka laborator :-)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: vkládání fotek do příspěvku
PříspěvekNapsal: pon 13.02.2012 18:14 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 26.10.2007
Příspěvky: 2807
Bydliště: Český Těšín
zkouška vkladani foto


Přílohy:
DSC_0110.jpg
DSC_0110.jpg [ 17.95 KiB | Zobrazeno 2330 krát ]

_________________
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/
Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: vkládání fotek do příspěvku
PříspěvekNapsal: sob 18.02.2012 18:08 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 21.1.2012
Příspěvky: 53
Bydliště: Jesenicko
Obrázky: 1
volente píše:
Píše mě to "Nelze zjistit velikost obrázku" a nejde odeslat, pokud to zadam jako odkaz z Picasa web. Poradíte co s tím?

Pokud to chci nahrát z webu, hlásí mi to taky. Zatím na to nikdo nereagoval. Víte někdo, co s tím?? Přes přílohu mi to normálně jde.

_________________
Momo


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: vkládání fotek do příspěvku
PříspěvekNapsal: sob 18.02.2012 19:06 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.8.2008
Příspěvky: 6667
Bydliště: Moravský kras
mo-mo píše:
volente píše:
Píše mě to "Nelze zjistit velikost obrázku" a nejde odeslat, pokud to zadam jako odkaz z Picasa web. Poradíte co s tím?

Pokud to chci nahrát z webu, hlásí mi to taky. Zatím na to nikdo nereagoval. Víte někdo, co s tím?? Přes přílohu mi to normálně jde.


musíš zadat URL obrázku, nikoli URL stránky v piccase.. ( kliknout na obrázek pravou myší, otevře se ti menu kde bude něco jako "kopírovat adresu obrázku" a tu vložit do příslušného řádku tady na rcmanii).

_________________
OK2WY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vkládání fotek do příspěvku
PříspěvekNapsal: ned 19.02.2012 10:18 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 21.1.2012
Příspěvky: 53
Bydliště: Jesenicko
Obrázky: 1
JirkaA píše:
musíš zadat URL obrázku, nikoli URL stránky v piccase.. ( kliknout na obrázek pravou myší, otevře se ti menu kde bude něco jako "kopírovat adresu obrázku" a tu vložit do příslušného řádku tady na rcmanii).

Já jsem asi nějaký vemeno, ale nikde takovou nabídku na kopírování adresy, nebo URL obrázku nemůžu najít. A to jsem zkoušel u všemožných obrázků na všemožných serverech.

_________________
Momo


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: vkládání fotek do příspěvku
PříspěvekNapsal: ned 19.02.2012 11:15 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 14.5.2010
Příspěvky: 944
Bydliště: SK
mo-mo píše:
JirkaA píše:
musíš zadat URL obrázku, nikoli URL stránky v piccase.. ( kliknout na obrázek pravou myší, otevře se ti menu kde bude něco jako "kopírovat adresu obrázku" a tu vložit do příslušného řádku tady na rcmanii).

Já jsem asi nějaký vemeno, ale nikde takovou nabídku na kopírování adresy, nebo URL obrázku nemůžu najít. A to jsem zkoušel u všemožných obrázků na všemožných serverech.

Ked kliknes pravym tlacitkom na obrazok, tak:
A)ked pouzivas IE tak Vlastnosti->Vseobecne->Adresa(URL)
B)ked Chrome tak priamo Kopirovat URL obrazku
C)ked iny tak neviem, ine nepouzivam :lol:

Mal by si vlozit odkaz v tvare: [img]https://lh4.googleusercontent.com/-ikIPavxtEyo/Th8QrFb0ASI/AAAAAAAAAuo/BuAkvIEsPJU/s640/gopro1.png[/img]
Pozor na cerveno zvyraznene.Musi byt max 640, inak server nepovoli zobrazenie obrazku!!!
Obrazok sa zobrazi takto:
Obrázek

_________________
Futaba T-14MZ,Proxima II,Skywalker EPO,DJI F450 + NAZA M V2 + H3-2D,Tricopter


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vkládání fotek do příspěvku
PříspěvekNapsal: ned 19.02.2012 11:33 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.2.2010
Příspěvky: 12370
Bydliště: ČR
Obrázky: 1
mo-mo píše:
Já jsem asi nějaký vemeno, ale nikde takovou nabídku na kopírování adresy, nebo URL obrázku nemůžu najít. A to jsem zkoušel u všemožných obrázků na všemožných serverech.

Doporučuji vyzkoušet si vkládání obrázku z webu na obrázku reklamy, který je zobrazován přímo na stránce této diskuse.

Postup

1. Ukázat kurzorem myši na plochu toho obrázku v okně webového prohlížeče a poté kliknout pravým tlačítkem myši.

2. Zhruba na tom místě kliknutí by se mělo nad oknem webového prohlížeče zobrazit plovoucí menu a v něm by měla být jedna z položek umožňující načtení adresy obrázku do clipboardu. Měla by to být položka menu pojmenovaná třeba "Kopírovat adresu obrázku" a pokud se ta položka z toho zobrazeného plovoucího menu použije tak se adresa toho obrázku uloží do clipboardu tj. jakoby na pozadí do paměti.

3. Pak při editaci příspěvku na místě kde se má obrázek vložit použijete klasickou kombinaci dvou kláves pro vložení z clipboardu Ctrl V a do textu příspěvku se vloží html odkaz na ten obrázek.

http://www.rcmania.cz/images/baner.gif

4. Pak už jen stačí ten odkaz celý označit a kliknout nad editačním formulářem příspěvku na tlačítku s popisem Img a odkaz se vloží do tagu IMG.

[img]http://www.rcmania.cz/images/baner.gif[/img]

5. Poté lze použít pod formulářem tlačítko Náhled, kterým se znovu načte editovaný příspěvek s tím, že v horní části se zobrazí editovaný stav příspěvku včetně vloženého obrázku.

Obrázek

6. Bude-li příspěvek v pořádku a již nic dalšího není potřeba do něj psát tak se použije pod formulářem tlačítko Odeslat a je hotovo.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: vkládání fotek do příspěvku
PříspěvekNapsal: ned 19.02.2012 11:53 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 14.5.2010
Příspěvky: 944
Bydliště: SK
Drondys píše:
...
3. Pak při editaci příspěvku na místě kde se má obrázek vložit použijete klasickou kombinaci dvou kláves pro vložení z clipboardu Ctrl C a do textu příspěvku se vloží html odkaz na ten obrázek.


Pozor Ctrl V nie C :wink:

_________________
Futaba T-14MZ,Proxima II,Skywalker EPO,DJI F450 + NAZA M V2 + H3-2D,Tricopter


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vkládání fotek do příspěvku
PříspěvekNapsal: ned 19.02.2012 11:57 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 16168
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
jeste maly figl v souvislosti s obrazky z netu
pokud je obrazek zobrazen treba pres flash, neni po kliknuti pravym tlacitkem mysi videt jeho adresa, pak nekdy pomuze napriklad AdBlock - po kliknuti pravym se objevi jeho nabidka "blokovat tento obrazek", kliknu na ni a zobrazi se mi nabidka s uvedenim prime adresy na ten obrazek
Take v zapeklitych pripadech nekdy pomuze "zobrazit zdrojovy kod stranky" a v nem pohledat, obvykle se uspech dostavi...

_________________
Aby mně mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vkládání fotek do příspěvku
PříspěvekNapsal: ned 19.02.2012 17:48 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 21.1.2012
Příspěvky: 53
Bydliště: Jesenicko
Obrázky: 1
Tak pokus:
Obrázek
No jo. IE toto kopírování nenabízí, jak mi tady už poradil Homer.Simpson. V Mozille to funguje.
A tak ještě druhý pokus přes IE:
Obrázek
Uaaaaaaa,už jsem na to díky vám přišel i v IE. Tak jsem zase o něco chytřejší. děkuji všem za trpělivost. :P

_________________
Momo


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: vkládání fotek do příspěvku
PříspěvekNapsal: ned 19.02.2012 20:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.11.2008
Příspěvky: 2384
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
Tak já taky pokus.


Přílohy:
Obr0037.jpg
Obr0037.jpg [ 40.96 KiB | Zobrazeno 2265 krát ]

_________________
Co neubrzdíš neukecáš.
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vkládání fotek do příspěvku
PříspěvekNapsal: pát 24.02.2012 14:40 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 21.1.2012
Příspěvky: 53
Bydliště: Jesenicko
Obrázky: 1
Asi mi spíš vyhovují přílohy, protože ty se po odkliknutí zobrazí ve větší velikosti. Obrázek z netu ne.

_________________
Momo


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: vkládání fotek do příspěvku
PříspěvekNapsal: pát 02.03.2012 11:52 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 17.2.2010
Příspěvky: 88
Bydliště: Brno, Kr. Pole, ČR
Tak jsem to tedy taky zkusil.


Přílohy:
Tono 3.5 a 5.6.jpg
Tono 3.5 a 5.6.jpg [ 42.28 KiB | Zobrazeno 2215 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: vkládání fotek do příspěvku
PříspěvekNapsal: úte 20.03.2012 19:14 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 20.9.2010
Příspěvky: 275
Bydliště: Znojmo
Já se taky omlouvám,zkouším.


Přílohy:
004.jpg
004.jpg [ 68.66 KiB | Zobrazeno 2200 krát ]
Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 54 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz