Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Sbach 300
PříspěvekNapsal: stř 05.02.2014 18:00 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2005
Příspěvky: 261
Bydliště: Žatec
Tak místo toho abych dělal na rozdělané "stodevítce", tak tu sedím a hraju si :-) Sháněll jsem Sbacha 300 (342) 2m, ale nikdo ho snad už nedělá. Tak jsem si řekl, že si ho udělám. Na netu jsem hledal a nakonec našel krásné třípohledové nákresy ( jsou vektorové ) a začal jsem si hrát. Trup jsem si trošku zečtvercoval, ale jen nepadrně a zbytek jsem se snažil maketově dodělat.


Přílohy:
sbach.jpg
sbach.jpg [ 65.67 KiB | Zobrazeno 2304 krát ]
Sbach 300.pdf [134.6 KiB]
205 krát
Sbach 342.pdf [141.49 KiB]
140 krát
Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Sbach 300
PříspěvekNapsal: stř 05.02.2014 18:55 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.7.2010
Příspěvky: 1078
Bydliště: vesničan v okr.ZR
Ahoj, tož to trochu rozepiš, jakej plánuješ pohon? Jinak jsem zvědav, jak to poroste.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sbach 300
PříspěvekNapsal: stř 05.02.2014 19:09 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.4.2005
Příspěvky: 261
Bydliště: Žatec
Tak chtěl bych elektriku, ale benzín asi vyjde levněji. Takže než začnu něco kreslit, tak projedu internet. Buď tuhost pro benzín, nebo kompromis pro elektriku. Jeśtě se rozhoduju :-)

Jestli někdo máte zkušenosti s takovým érem a elektriku, tak se podělte :-) Budu moc rád.

Konastrukce bude celobalzová + folie. Jsem hlavně maketář WW II a větroně. Tohle bude na vyblbnutí :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sbach 300
PříspěvekNapsal: stř 05.02.2014 21:12 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 23.3.2009
Příspěvky: 19
pidrman píše:
Tak místo toho abych dělal na rozdělané "stodevítce", tak tu sedím a hraju si :-) Sháněll jsem Sbacha 300 (342) 2m, ale nikdo ho snad už nedělá. Tak jsem si řekl, že si ho udělám. Na netu jsem hledal a nakonec našel krásné třípohledové nákresy ( jsou vektorové ) a začal jsem si hrát. Trup jsem si trošku zečtvercoval, ale jen nepadrně a zbytek jsem se snažil maketově dodělat.


Podívej se na Moje hobby do článků , uživatel ZAMI ´= Miloš zavadil má formy na trup. možná by se s ním dalo domluvit na výrobě jednoho trupu. Křídlo a váškovku bys musel zvládnout sám. IAN


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sbach 300
PříspěvekNapsal: stř 05.02.2014 22:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.11.2005
Příspěvky: 5581
Bydliště: Neratovice
Obrázky: 0
Mě by zajímal rozsyp na 2,2m. .....

_________________
http://ar1.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sbach 300
PříspěvekNapsal: stř 05.02.2014 22:25 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2004
Příspěvky: 5473
Bydliště: Týn nad Vltavou
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (1)
AR1: mezi 2 a 2,2m je dost rozdíl... 2,2m dělal Badan.cz , zkus se zeptat jeho :wink:

_________________
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sbach 300
PříspěvekNapsal: stř 05.02.2014 22:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.11.2005
Příspěvky: 5581
Bydliště: Neratovice
Obrázky: 0
Ano, proto bych chtěl 2,2m. Badan nemá 300 ale 342, jestli se nepletu.

_________________
http://ar1.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sbach 300
PříspěvekNapsal: stř 05.02.2014 23:37 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2004
Příspěvky: 5473
Bydliště: Týn nad Vltavou
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (1)
Jeeej, máš pravdu. Tak jedině na něj udělat krátkou kabinu...

_________________
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sbach 300
PříspěvekNapsal: čtv 06.02.2014 6:41 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2009
Příspěvky: 982
Bydliště: Praha 9 Kyje
Obrázky: 0
Já vím, kdo teď prodává stavebnice Sbacha 342 ve 2,2m i 1,86m mám už oba... jsou od goldwingu..

_________________
Moje stroje http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=341
www.rctomas.webnode.cz


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sbach 300
PříspěvekNapsal: čtv 06.02.2014 7:41 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.11.2005
Příspěvky: 5581
Bydliště: Neratovice
Obrázky: 0
HonzaS píše:
Tak jedině na něj udělat krátkou kabinu...


No to je vlastně fakt, že by to stačilo...Že mě to taky nenapadlo :wink:

_________________
http://ar1.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sbach 300
PříspěvekNapsal: čtv 06.02.2014 8:33 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2009
Příspěvky: 982
Bydliště: Praha 9 Kyje
Obrázky: 0
jednomístná se prodává...
http://www.goldwingrc.com/Upload/PicFiles/2011.7.4_5.7.49_6147.jpg

stačí jí jen barevně upravit... :lol:

http://www.goldwingrc.com/en/ProductView.asp?ID=200

_________________
Moje stroje http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=341
www.rctomas.webnode.cz


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sbach 300
PříspěvekNapsal: čtv 06.02.2014 8:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 20.11.2005
Příspěvky: 5581
Bydliště: Neratovice
Obrázky: 0
hele ty goldwingu, a proto jsem napsal: Mě by zajímal rozsyp....Jestli se přestěhuju tak si to chci postavit...

_________________
http://ar1.rajce.idnes.cz/


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sbach 300
PříspěvekNapsal: čtv 06.02.2014 8:45 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2009
Příspěvky: 982
Bydliště: Praha 9 Kyje
Obrázky: 0
Stěhovat se stejně nebudeš, a kabinku budeš potřebovat. :lol:

_________________
Moje stroje http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=341
www.rctomas.webnode.cz


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sbach 300
PříspěvekNapsal: čtv 06.02.2014 9:40 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2004
Příspěvky: 5473
Bydliště: Týn nad Vltavou
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (1)
Ale AR1 chtěl kabinu na Sbacha, ne něco, co se narodilo postižený.
http://f.hatena.ne.jp/images/fotolife/m ... 144122.jpg

_________________
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Sbach 300
PříspěvekNapsal: čtv 06.02.2014 20:24 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 26.11.2008
Příspěvky: 294
Bydliště: Kúty, SK
rozsyp 2,2m robí aj Martin Urbanec, ale je to 342, nie 300:
https://picasaweb.google.com/1021877486 ... bach34222m


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz